• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
backward یعنی اینکه bitcoin segwit ادرس کیف پول های ورژن های قبلی بیتکوین رو هم پشتیبانی میکنه
The clever thing about Bitcoin SegWit is that it’s backward compatible. This means that nodes that are updated with the SegWit Bitcoin protocol can still work with nodes that haven’t been updated. This kind of update is called a soft fork. Updates that aren’t backward compatible are called hard forks. Hard forks can divide networks and lead to new cryptocurrencies being created​

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من اینو الان دادم ، موافق هستم .
استاد این تحلیل با در نظر گرفتن تفاوتهای این دوره با دوره های قبل هست؟ مهمترینش اضافه شدن کمپانی های بزرگ به بازار که هر روز تعدادشون بیشتر میشه.
؟

@pool و بقیه دوستان.
به نظرتون تاثیر ورود کمپانی های بزرگ به بازار فعلی چی هست؟ تا الان که به نظر میرسه بیت داره مطابق دوره های گذشته پیش میره، یعنی بی تاثیر هستن؟ اگر تاثیر گذار هستن مثبته یا منفی؟
من فکر میکنم اگر تعدادشون بیشتر بشه و فقط شامل تسلا و MicroStrategy نباشه بتونه تفاوتهای خوبی ایجاد کنه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من اینو الان دیدم ، موافق هستم .
یک موردی که غیر قابل پیش بینی رسیدن به کف قیمت و برگشت ممکنه یک ماه طول بکشه یا چند سال, محبوبیت و عمومی شدن این بازار با حتی یک سال گذشته هم قابل مقایسه نیست و همینطور میزان ورود نقدینگی, شاید بعضی ارزها بتونن راه خودشون از بیت کوین جدا کنن الان حجم معاملاتی که با تتر انجام میشه از بیت کوین بیشتر شده و شاید زمانی برسه که خریداران نیازی نباشه سرمایه خودشون اول به بیت کوین تبدیل کنن و برای خرید ارز مورد نظرشون اقدام کنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینطور که از ظواهر پیداست اتریوم قصد پایین اومدن نداره ! با این اوصاف خریدش تو رو این قیمت برای ترید معقوله؟

؟

@pool و بقیه دوستان.
به نظرتون تاثیر ورود کمپانی های بزرگ به بازار فعلی چی هست؟ تا الان که به نظر میرسه بیت داره مطابق دوره های گذشته پیش میره، یعنی بی تاثیر هستن؟ اگر تاثیر گذار هستن مثبته یا منفی؟
من فکر میکنم اگر تعدادشون بیشتر بشه و فقط شامل تسلا و MicroStrategy نباشه بتونه تفاوتهای خوبی ایجاد کنه.
شخصا حس خوبی نسبت به ورود این کمپانی ها ندارم, این کمپانی های مولتی میلیاردی خیری به مردم نمیرسونن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
شخصا حس خوبی نسبت به ورود این کمپانی ها ندارم, این کمپانی های مولتی میلیاردی خیری به مردم نمیرسونن
آره اما اینجا منافعمون مشترکه، اگه تعدادشون زیاد بشه فرضا چند تاشون هم شروع به سیو سودشون کنن دیگه تاثیر منفی آنچنانی نمیذارن روی بازار.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
به نظرتون تاثیر ورود کمپانی های بزرگ به بازار فعلی چی هست؟
چسبندگی قیمت ارزها به حرکات بیت کوین کم بشه
تا الان که به نظر میرسه بیت داره مطابق دوره های گذشته پیش میره، یعنی بی تاثیر هستن؟
زمان نیاز داره تا محصولات خوب راهشون جدا کنن الان اتریوم توی چند حرکت نزولی بیت کوین خوب عمل کرد
اگر تاثیر گذار هستن مثبته یا منفی؟
مثبت, تا سرمایه دارهای بزرگ و پولهای کلان وارد بازاری نشن کار پیش نمیره و پروژه ها در عین خوب بودن محکوم به شکست هستند بطور مثال من با توسعه دهنده remme ایمیلی مکاتبه کردم بهش گفتم شما همچین محصول خوبی دارید چرا در بازاریابی و پیدا کردن شریک برای سرمایه گذاری ضعیف هستید, در جواب گفت هر جا مراجعه میکنن و محصولشون معرفی میکنن سرمایه گذارها به دلیل ناآشنا بودن با این صنعت مایل به سرمایه گذاری نیستن و مبلغی که برای ادامه حرکت و توسعه نیاز دارن نتونستن تهیه کنن.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
همه‌ش دارم سر عجله کردن سودهای خوب رو از دست میدم
OM خریدم روی 0.34 روی 0.35 فروختم تا 0.4 رفته

Nano روی 8.2393 خریدم روی 8.3501 فروختم الان شده 9.8515 در حالی که تحلیل خودمم این بود که بالا میره روی 10 تا هم شاید برسه ولی خب زود فروختم

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ساده ترین و مطمئن ترین راهی که میشه با پی پل، ارزهای مجازی (یا پرفکت مانی و وبمانی) خریداری کرد چیه؟
ما یه سرویسی داریم که یه تعداد یوزر خارجی و ایرانی خارج نشین هم داره، راه های دونیت بالا رو قرار دادیم اما کثرا فقط با پی پل میتونن پرداخت کنن.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
استاد این تحلیل با در نظر گرفتن تفاوتهای این دوره با دوره های قبل هست؟ مهمترینش اضافه شدن کمپانی های بزرگ به بازار که هر روز تعدادشون بیشتر میشه.
بی تاثیر ک نیست ولی در کل بازم بازار کار خودشو میکنه و روند خودشو طی میکنه و اونقدرها به سرمایه گذاری و اخبار این شرکتها تکیه نکنید اینا در مقابل چند تا وال بیتکوین عددی نیستن حتی تسلا برخی والها تا 10 میلیارد دلار هم موجودی بیتکوین دارند تا حدیش که بنده در جریانم و حدود 90 درصد مطمعنم ک این روند دقیقا کپی پیست میشه باز و اهمیتی به اتفاقات پیرامون نمیده زیاد در دراز مدت البته هیچ وقت هیچ تحلیلی 100 درصد نیست ولی تا اینجای کار که همه چی طبق برنامه پیش رفته

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ساده ترین و مطمئن ترین راهی که میشه با پی پل، ارزهای مجازی (یا پرفکت مانی و وبمانی) خریداری کرد چیه؟
ما یه سرویسی داریم که یه تعداد یوزر خارجی و ایرانی خارج نشین هم داره، راه های دونیت بالا رو قرار دادیم اما کثرا فقط با پی پل میتونن پرداخت کنن.
باید آشنای غیر تحریمی داشته باشی تا بتونی از سرویسهای واسطه استفاده کنی مثل Paxful

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بی تاثیر ک نیست ولی در کل بازم بازار کار خودشو میکنه و روند خودشو طی میکنه و اونقدرها به سرمایه گذاری و اخبار این شرکتها تکیه نکنید اینا در مقابل چند تا وال بیتکوین عددی نیستن حتی تسلا برخی والها تا 10 میلیارد دلار هم موجودی بیتکوین دارند تا حدیش که بنده در جریانم و حدود 90 درصد مطمعنم ک این روند دقیقا کپی پیست میشه باز و اهمیتی به اتفاقات پیرامون نمیده زیاد در دراز مدت البته هیچ وقت هیچ تحلیلی 100 درصد نیست ولی تا اینجای کار که همه چی طبق برنامه پیش رفته
البته من فکر کنم تاثیر نفس خریدشون از مبلغ خریدشون بیشتر باشه :-؟
یعنی وقتی تسلا بیتکوین میخره تاثیرش روی اعتبار بیتکوین و قیمت بیتکوین بیشتر به خاطر اینه که تسلا بیتکوین خریده، نه اینکه مبلغ این خرید روی قیمت بیتکوین تاثیر گذاشته باشه.
و وقتی بفروشه هم تاثیرش به خاطر اینه که تسلا بیتکوین هاش رو فروخت نه اینکه این مقدار فروش روی قیمت تاثیر آنچنانی بذاره.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
باید آشنای غیر تحریمی داشته باشی تا بتونی از سرویسهای واسطه استفاده کنی مثل Paxful
من منظورم این بود که مثلا طرف میخواد با پی پل بره بیتکوین بخره اما در مرحله آخر آدرس والت ما رو بده.
از این لینک میشه اینکارو انجام بدن؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
البته من فکر کنم تاثیر نفس خریدشون از مبلغ خریدشون بیشتر باشه :-؟
یعنی وقتی تسلا بیتکوین میخره تاثیرش روی اعتبار بیتکوین و قیمت بیتکوین بیشتر به خاطر اینه که تسلا بیتکوین خریده، نه اینکه مبلغ این خرید روی قیمت بیتکوین تاثیر گذاشته باشه.
و وقتی بفروشه هم تاثیرش به خاطر اینه که تسلا بیتکوین هاش رو فروخت نه اینکه این مقدار فروش روی قیمت تاثیر آنچنانی بذاره.
یک منفعتی که داره وقتی امثال تسلا و شرکتهای بزرگ وارد این بازار بشن قانونگذاران سعی میکنن انعطاف بیشتری داشته باشن و گذاشتن قانون برای ممنوع کردن معاملات در این صنعت کمتر پیش میاد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من منظورم این بود که مثلا طرف میخواد با پی پل بره بیتکوین بخره اما در مرحله آخر آدرس والت ما رو بده.
از طریق همین Paxful میشه موقع آدرس دادن برای دریافت بیت کوین آدرس شمارو وارد کنن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

کسی که پیپال داره قطعا وصل به کردیت کارت ..

خوب از کوین بیس یا دیگر صرافی ها بخره ادرس ولتت بده

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
کسی که پیپال داره قطعا وصل به کردیت کارت ..

خوب از کوین بیس یا دیگر صرافی ها بخره ادرس ولتت بده
خرید از صرافی ثبت نام جدا میخواد، بعد این خارجیها خیلیهاشون اصلا اعتماد ندارن به این چیزا، فقط پی پل.
پرفکت مانی و وبمانی که هیچی دیگه.

بالا