باید قوانین بخونی
تا 28روز هم ممکن طول بکشه !
ادا و دات 28روز بعد قابل برداشت
نوشته
2021-05-19
ولی من نمیدونم early redeem بکنی چقدر طول میکشه
باید قوانین بخونی
تا 28روز هم ممکن طول بکشه !
ادا و دات 28روز بعد قابل برداشت
یه مقدار etc از سه سال پیش داخل hitbtc دارم راهی داره خارجش کنم؟
هر چی برداشت میزنم ارور Action is not allowed for your account میده.
(3 سال قبل با آیپی ایران میرفتم الان با هلند رفتم)
یعنی راهی نداره؟یکی از بدترین صرافی ها ( مارکت ) ها است و عاشق ایرانی هاست ( برای بلاک کردن ) و خوردن پولشون.
یعنی راهی نداره؟
آخه اون موقع که تو لیست تحریم نبودیم
الان واسه اتریوم کلاسیک این ارورو میده:
Withdrawals for this cryptocurrency are offline. Please refer to the System Monitor page for updates.
یعنی راهی نداره؟
آخه اون موقع که تو لیست تحریم نبودیم
الان واسه اتریوم کلاسیک این ارورو میده:
Withdrawals for this cryptocurrency are offline. Please refer to the System Monitor page for updates.
خواستم تبدیل کنم ولی متاسفانه ارور Action is not allowed for your account میدهبه نظر من اگر بلاک نشدید کلاسیک رو تبدیل به یه کوین دیگه کنید و بعد برداشت بزنید.
https://www.reddit.com/r/hitbtc/comments/ldrzleخواستم تبدیل کنم ولی متاسفانه ارور Action is not allowed for your account میده
فکر کنم برداشت شبکه ETC هم ONLINE بشه باز مرحله بعدی نزاره بیارم بیرون
من پارسال حسابمو وریفای کردم با مدارک ایرانییه مقدار etc از سه سال پیش داخل hitbtc دارم راهی داره خارجش کنم؟
من اوایل که شروع کرده بودم دقیقا همین شکلی بودم , علت اصلیش هم این بود که تا خرید انجام میشد هی میخواستم سریع بفروشم2 روز پیش یه مقدار EPS خریدم روی 2.8 تا امروز روی 2.4 بود فروختم bake خریدم که یهو کشید روی 2.9
از اینور bake رو هم فقط با 0.3 سود فروختم که اونم 0.9 بالاتر رفت
کلا امروز رو در حال ترکمون زدن بودیم
یه مقدار etc از سه سال پیش داخل hitbtc دارم راهی داره خارجش کنم؟
eps2 روز پیش یه مقدار EPS خریدم روی 2.8 تا امروز روی 2.4 بود فروختم bake خریدم که یهو کشید روی 2.9
از اینور bake رو هم فقط با 0.3 سود فروختم که اونم 0.9 بالاتر رفت
کلا امروز رو در حال ترکمون زدن بودیم
این روزا تمرکز ندارم از رو بیکاری نشستم خونه همهش کوینا رو انگولک میکنمeps
تحرکش در ساعت خوب داره بالا میره چرا دادی رفت ؟
ای بابا اشکال ندارهاین روزا تمرکز ندارم از رو بیکاری نشستم خونه همهش کوینا رو انگولک میکنم
خودش به خودش فروخته قاعدتا کل معاملات هم فیکZBG Global leading exchange for BTC、ETH、EOS trading
ZBG is the innovation sub-brand website of ZB.COM,now list on CoinMarketcap and CMC,It is one of the top ten professional and reliable digital asset trading platforms in the world as well as Huobi, Binance, Okex, bitMex,Bithumb.Provide BTC,LTC,EOS, ETH,ETC,XRP,ZT,ZB trading for millions of users...www.zbg.com
تو شبانه روز گذشته 19هزار درصد رشد
روسی هم هست ظاهرا