کسی هستش که یه مقدار BNB برای من بفرسته تا من این TWT ها رو از تراست والتم منتقل کنم به بایننس ؟
از اون روزی که گرفتم همینطوری مونده
0.00045 تا BNB لازم دارم
0.00045 تا BNB لازم دارم
اینا هزار دلار هم بشه بی ارزشه حاجی وقتت رو تلف نکن واسشون :دیZBG Global leading exchange for BTC、ETH、EOS trading
ZBG is the innovation sub-brand website of ZB.COM,now list on CoinMarketcap and CMC,It is one of the top ten professional and reliable digital asset trading platforms in the world as well as Huobi, Binance, Okex, bitMex,Bithumb.Provide BTC,LTC,EOS, ETH,ETC,XRP,ZT,ZB trading for millions of users...www.zbg.com
تو شبانه روز گذشته 19هزار درصد رشد
روسی هم هست ظاهرا
بذار باشه حالا، به نظرت یک دلار سقفشه؟ من اونایی که تو ایردراپ گرفتم رو دست بهشون نمیزنم.کسی هستش که یه مقدار BNB برای من بفرسته تا من این TWT ها رو از تراست والتم منتقل کنم به بایننس ؟
0.00045 تا BNB لازم دارم
اتفاقا دیروز یه مقدار حدودای 0.7 خریدم به طرز عجیبی نیم ساعته تا حدود 0.85 رفت اما نفروختم امیدوارم بتونم بالای یک دلار شروع به فروشش کنم.
پروژه های اسکم دیگه . بازار خر تو خرمیان جز صد تا .. بعد گم و گور میشناینا هزار دلار هم بشه بی ارزشه حاجی وقتت رو تلف نکن واسشون :دی
آدرس والت ودهکسی هستش که یه مقدار BNB برای من بفرسته تا من این TWT ها رو از تراست والتم منتقل کنم به بایننس ؟
0.00045 تا BNB لازم دارم
0xE******F2c31d3C054BD54312457A314Dc93ae58آدرس والت وده
اینا هزار دلار هم بشه بی ارزشه حاجی وقتت رو تلف نکن واسشون :دی
بذار باشه حالا، به نظرت یک دلار سقفشه؟ من اونایی که تو ایردراپ گرفتم رو دست بهشون نمیزنم.
اولین پله فروش :دی
مشاهده پیوست 1237496
مشاهده پیوست 1237495
در شرایط 2 دلی و 3 دلی که احتمال میدی ممکنه در چند ماه آینده قیمت خیلی بالا بره نصف موجودی بفروش در زمان پایین اومدن قیمت همون مقدار بخر بزار جاشمقداری etc دارم به نظرتون بفروشمش؟
همون مقداری که گفتی زدم کارت راه نیفتاد؟@pool ممنون ولی یکیش گوشه نوداشته بید
اقا شما این برگر رو معرفی کرده بودید ؟؟آدرس والت وده
اصلا مشکلی نداره من چیزی ندیدمظاهرا تراست ولت با آی پی ایران ترانسفر انجام نمیده !
اپ باز میشه ولی موقع ترانسفر ارور میده ! چند روز قبل هم bnb زدم به تراست ولت ولی وقتی چک میکردم موجودی رو آپدیت نمیکرد !
وقتی فیلترشکن زدم موجودی بروز شد !
متاسفانه از 0.8 پله ای خرید زدم تا 0.2 دارم پیاده میشم, خرید سنگین روی 0.4 زده بودم@pool TLM رو داری؟ مثل اینکه تا 0.23 هم اومده بوده من حواسم نبود بچسبونم در گوشش
مشاهده پیوست 1237501
همون مقداری که گفتی زدم کارت راه نیفتاد؟
@pool سلطان TLM رو داری؟ مثل اینکه تا 0.23 هم اومده بوده من حواسم نبود بچسبونم در گوشش
مشاهده پیوست 1237501
استیکینگ 2.309مشاهده پیوست 1237388
تقریبا 24 ساعت پیش قیمت 13 دلار css با busd خریدم تعداد 72.296 بعد گذاشتم برای استیکینگ 1.662 تا الان earn شده قیمت خود css الان شده 18 دلار
فعلا توی صرافی لیست نشده
به نظرم مرد با خدایی هستی به سود کم قانعی خداوند برکت به مالت بده یک خونه رو 4 تا کنیحقش نیست دست و پای منو ببندن از بالای کوه پایین بندازن ؟
چشمی و دلی کار میکنم ضررهامو اینجا نمیگم آبروریزی نشه بعضی روزها 24 ساعت پشت سیستمم@pool جان این ارز ها رو چطوری پیدا میکنی تو سایت کوین کپ مارکت ؟
فیلترنویسی داره برای پیدا کردن توکن های جدید ؟