تو این بازار چمن زار گفتم یه سری هم DOT بخرم , دو روزه که تکون نمیخوره !
حالا فردا بفروشم عین موشک برمیگرده روی 42$ !
dot خیلی وقته زیاد تکون نمیخوره فنرش قشنگ جمع بشه میره رو هواتو این بازار چمن زار گفتم یه سری هم DOT بخرم , دو روزه که تکون نمیخوره !
چشم داداش حتما من از این مورد رو بررسی میکنمهر چیزی که لازم داری ما هر روز چندبار روش گفتگو میکنیم فقط کافیه 40 صفحه اخر این تاپیک رو بشینی کامل بخونی
اره دست خوش داره ولی متاسفانه پشت سیستم نبودم برای شام رفتم اومدم دیدم ای دل قافل نفروختمburger-swap هدف 20 دلار زد
یک نفس رفت فکر کنم کمی استراحت کنه الان نمیشه هدف بعدیش تشخیص داد اما اگر کل بازار دچار حمله قلبی نشه 35-40 می ببینهاره دست خوش داره ولی متاسفانه پشت سیستم نبودم برای شام رفتم اومدم دیدم ای دل قافل نفروختم
تارگت بعدیش بنظر شما چنده ؟
خب خدا رو شکر برگشت روی قیمت خرید فروختمریسک بزرگی کردی همین چند روز پیش تا 0.23 رفته بود روی 0.79 چرا خریدی
فعلا که داره باز به ناحیه خودش میرسه ولی اینی که من میبینم میرسه به این ناحیه که شما میگییک نفس رفت فکر کنم کمی استراحت کنه الان نمیشه هدف بعدیش تشخیص داد اما اگر کل بازار دچار حمله قلبی نشه 35-40 می ببینه
نه تا زمانی که خود بایننس از شما چیزی بخوادیکنفر داخل همین سایت هستش که مدارک برای احراز هویت بایننس میفروشه و قیمت ازش سوال کردم گفت 130 دلار هزینه اشه بنظر شما ارزش داره این کار رو انجام بدم ؟
اینو آب کنم باید سریع برم روی HOT چون اونم ممکنه یه تکونی بخوره
نه نکن منم میخواستم بکنم ولی پرسو جو کردم دیدم نمیخوادیکنفر داخل همین سایت هستش که مدارک برای احراز هویت بایننس میفروشه و قیمت ازش سوال کردم گفت 130 دلار هزینه اشه بنظر شما ارزش داره این کار رو انجام بدم ؟
خب من lina رو فروختم روی 0.1218 و احتمالم این هستش که خیلی بالاتر هم از این بره ( نظر شخصی من هستش کسی رو دعوت به خرید نمیکنم ) BaYOR
و رفتم روی holo چون چند روز هستش که داره یه خط مستقیم رو میره
مسئله اینه که من تمام ارزهایی که این 1 هفته خریدم اینطوری شده یعنی مثلا الان اگر ارزها رو توی یکی دو ساعت اولیه نمیفروختم و یک روز صبر میکردم دوبرابر این چیزی که توی حسابم هستش رو داشتم
کل ارزهای این روز اینطوری شده
cocos که نصف شد سودی که میتونستم بگیرم
OM
Doge
NANO که هزار دلار سودم کمتر شد علاوه بر سودی که گرفتم
مثلا IOTEX رو روی 0.048 خریدم و روی 0.05 فروختم الان شده 0.066
این آخری هم RAMP که روی 0.5256 فروختم ببینم تا چند میره
استاد شما که تو بورس فروختید همه خریدن اونموقعه حالا اومدید بازار ارز دیجیتالکسی خواست چیزی بفروشه بگه ما بخرم