pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
مثل پلنگ خرید کن بعد شکار ببر بالای درخت چند وقت تغذیه کنمن کلا وسواس گرفتم , دستم به خرید نمیره !
مثل پلنگ خرید کن بعد شکار ببر بالای درخت چند وقت تغذیه کنمن کلا وسواس گرفتم , دستم به خرید نمیره !
دیروز اتر تا 2850 اومد پایین فکر کردم بازم میاد پایین تر , خرید نزدم , امروز 3150
نمیدونم چرا با این متد خرید پله ای حال نمیکنم !
من کلا وسواس گرفتم , دستم به خرید نمیره !
مثل پلنگ خرید کن بعد شکار ببر بالای درخت چند وقت تغذیه کن
میخوام خریدم بزنم ولی وقتی قیمت مورد نظرم رو رد میکنه لج میکنم خرید نمیزنم !بده من برات خرید بزنم
تو بایننس فی و کارمزد هر معامله 100 دلاری چقدر میشه به طور معمولی؟کم بزاریم درصد سود رو میره پای فی همش؟
میخوام خریدم بزنم ولی وقتی قیمت مورد نظرم رو رد میکنه لج میکنم خرید نمیزنم !
مثلا وقتی اتر از 2500 یه برگشت تا 2200 زد میخواستم بخرم که یهو رفت روی 2300 منم دیگه خرید نزدم !
این عادت لج کردن رو بزارم کنار شاید به یه جایی برسم !
فعلا اینا تو ذهنمهمیتونه گزینه 4 یکی از اینا باشه
Link - Dot - Zil -Vet
هر چی ساپورت میکنه میتونه بفرستی داخلش دیگهراستی این کول ولت تا چند تا ارزو میشه همزمان داخلش هولد کرد؟
CZ با بلومبرگ مصاحبه داشت، دفعه قبل هم بعد از مصاحبه اش ATH جدید ثبت کرد.بی ان بی سقفو زد کاش بیشتر خریده بودم ..
چشمام 2 هزار دلارو میبینه باسش
جوون ترین میلیارد تاریخ شاید
Vb | Address 0xab5801a7d398351b8be11c439e05c5b3259aec9b | Etherscan
The Address 0xab5801a7d398351b8be11c439e05c5b3259aec9b page allows users to view transactions, balances, token holdings and transfers of ERC-20, ERC-721 and ERC-1155 (NFT) tokens, and analytics.etherscan.io
مشاهده پیوست 1237698
World's youngest billionaires 2022 | Statista
Kevin David Lehmann was the youngest billionaire in the world in 2022, with a net worth of 2.4 billion U.S.www.statista.com
ریپل کوین خوبیه اما چون خیلی به بیت وابسته هست و دقیقا با چارت بیت بالا و پایین میره من شخصا نمی پسندمدوستان من میشه گفت یکم موجودی ارز داشتم همه رو دو روز پیش تبدیل به ریپل کردم الان فقط ریپل هست می خوام نگه دارم به نظرتون این کار درسته؟
مشخص نیست رو چه ملاکی این افراد گذاشته و سورس از کجاس ! ( ولی خوب جوون ترین همین که نام برده )
ویتالیک 26ساله تنها با لحاظ این ولت 350هزار اتر (بالای 1میلیارد دلار) داراییش هست
پ.ن: دقیقا یک ماه از من کوچیکتره