• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
استاد شما که تو بورس فروختید همه خریدن اونموقعه حالا اومدید بازار ارز دیجیتال
اون زمان که میخریدیم اطلاعات کمی در مورد بورس وجود داشت
من این لطف خدا میدونم خواست بهم یه حالی بده

بر اساس تجربه و اطلاعاتی که دوستان و همکاران و کارآموزها بهم میدادن خیلی وقت سویچ کردم روی این بازار و باز هم به لطف خدا راضی هستم

هرچند که در این بازار هم ماندگار نیستیم :)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در ادامه خریدای ارزای ارزون امروز kishuو hokk و dogelon خریدم..به نیت هولد یکساله

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
به به اقا سعید عزیز
جویای احوال

بیا بهمون یاد بده از کجا میخری
بر چه اساس انتخاب میکنی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
وقتی دارم اتریوم رو میبینم که تو چه تایمی چقدر رشد کرده؛ بیشتر دارم به هولدر بودن فکر میکنم
فعلا bnb و ltc رو فرستادم تو کیف پول و گزینه سوم هم Sol هست که منتظرم اصلاح کنه بخرم باسه سال بعد ایشالله
ببینم گزینه 4 چی میشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
Twtبازم رفت بالا .یعنی بخریم؟

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
وقتی دارم اتریوم رو میبینم که تو چه تایمی چقدر رشد کرده؛ بیشتر دارم به هولدر بودن فکر میکنم
فعلا bnb و ltc رو فرستادم تو کیف پول و گزینه سوم هم Sol هست که منتظرم اصلاح کنه بخرم باسه سال بعد ایشالله
ببینم گزینه 4 چی میشه
میتونه گزینه 4 یکی از اینا باشه
Link - Dot - Zil -Vet

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
ببینم گزینه 4 چی میشه

دقیقا،منم تو این چند ماه که داشتم بازارو ارزیابی میکردم و با توجه به وقت کمی که میتونم برای این بازار بزارم،هولد کردن برخی از ارزها خیلی خوب جواب میده...

راستی این کول ولت تا چند تا ارزو میشه همزمان داخلش هولد کرد؟

eb30lon

Registered User
لایک‌ها
31
بیتکوین هفته گذشته از ریزش قیمتی که داشت به خوبی بازگشت، و در چارت قیمتی خود یک کندل استیک پوششی صعودی (Bulish engulfing candlestick) را شکل داده است. این موضوع نشان دهنده این است که خریداران پس از فروش هفته گذشته که قیمت را به زیر 50000$ رساند، مجددا کنترل را به دست گرفته‌اند

اندیکاتور‌های تکنیکال نیز نشانه‌های صعود را دارند. اندیکاتور RSI یک واگرایی صعودی پنهان را نشان ‌می‌دهد که نشانه قوی از ادامه ترند صعودی است

برگشت اسیلاتور Stochastic نیز نشان می‌دهد که سناریوی خرسی را غیر محتمل شده است

اگرچه اندیکاتور MACD در حال از دست دادن مومنتوم خود است اما هنوز هم افزایشی است. بنابراین، ترند بلند مدت بیتکوین همچنان صعودی است

تشکیل کف‌های بالاتر منجر به ادامه رند صعودی می‌شود

چارت قیمتی بیتکوین در تایم فریم روزانه نیز صعودی است. قیمت همچنان در حال تشکیل کف‌های بالاتر است و این روند ادامه دارد

اندیکاتور شمارنده موج (Wave count) نیز نشان می‌دهد وضعیت بلند مدت بیتکوین همچنان صعودی است. بنابراین دو تارگت بالا دستی برای قیمت در سطوح 81300$ و 102300$ قرار دارند

به طور کلی شرایط نشان می‌دهد که بیتکوین در موج پنجم ترند صعودی بلند مدت خود را آغاز کرده است. این موضوع هم طریق حرکات قیمتی و هم از اطلاعات اندیکاتور‌های تکنیکال تائید می‌شوند

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
1620033515107.png
10.jpg

داشتم یه نگاهی به خریدهای یک دلاریم تو صرافیهای مختلف مینداختم چشمم به این افتاد، یک روزه قیمتش تا 10 برابر رفته :D
بدیش اینه تعدادشون انقدر زیاد شده وقتی پامپ میشن اصلا متوجه نمیشم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تو این روزهایی که همه چی روسقفه با چه استراتژی خرید میزنید ؟
73.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیروز اتر تا 2850 اومد پایین فکر کردم بازم میاد پایین تر , خرید نزدم , امروز 3150
wallbash_1.gif

نمیدونم چرا با این متد خرید پله ای حال نمیکنم !

من که دارم با استراتژی خرید و فروش خرکی پیش میرم، تو بازار گاوی خوب جواب میده =))
من کلا وسواس گرفتم , دستم به خرید نمیره !
waycon1_1.gif

بالا