فکر کنم همه مشکلات تقصیر این رتینگ بود مال ما فعال نبود فقط همون stoc فعال میکردیم
فکر کنم همه مشکلات تقصیر این رتینگ بود مال ما فعال نبود فقط همون stoc فعال میکردیم
من بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
فکر کنم شبکه اسمارت چین ب تراست والت فی نمیگیره...من بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
پ.ن: فنلاند اوکیه؟
Please note that during this step, the “Transaction Fee” displayed will be charged only for withdrawals to non-Binance addresses. If the recipient address is correct and belongs to a Binance account, the “Transaction Fee” will remain in the wallet of the sender after the transaction, and will not be deducted (the recipient will get the amount indicated as “You Will Get”).من بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
از بایننس به بایننس فی نداره , البته فی رو موقع برداشت حساب میکنه ولی وقتی تشخیص میده حساب داخلی هست فی رو برگشت میزنهمن بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
معیار تشخیصش فکر کنم ارزای که قبلنا سایه های بلندی زدن
Activity period
April 25 — May 10, 2021, 23:59 UTC
Enter to earn O3 Swap Token
- Complete at least one transaction on Swap, Hub, or Add/Withdraw the liquidity. O3 Swap
- Finish the tasks to earn the bonus. Form link (Optional)
- Share 1–3 feedbacks about O3 Swap on Discord #swap-trial-feedback with us. O3 Discord (Optional)
از اکانت قبلی به اکانت جدید انتقال ندید که احتمال تابلو شدنش هست :دی
2 تا اکانت وریفای آمریکا داشتم آلرت داد حساب ببندید و موجودی خارج کنید به شهروندان آمریکا فقط در .us سرویس میدن منم 2 تا اکانت وریفای هلند باز کردم از طریق سیستم داخلی موجودی یکی به یکی منتقل کردم بدون فی هیچ مشکلی پیش نیومد حدودا 4 ماه پیش, اینطوری بخواد گیر بده مردم فراری میده که اصلا به نفعش نیستمن بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
شوخی بود دیگه؟ :دی
در این حد دیگه بیکار نیستن فکر کنم، یخورده دستشون بنده بالا پایین کردن ارزهاس بالاخره یه پول لیکوییدی چیزی کاسب بشن اون وسط
به نظرتون من هم خالی کنم اکانت جدید بسازم واریز کنم اونجا؟
چون هنوز نمیدونم چرا بابت برداشت به موبایلم اس میده اگه ایران تحریمه که شماره موبایلم تابلوئه
وقتی شماره موبایلت هست خطرناکه به نظرم موندن روی این اکانت.به نظرتون من هم خالی کنم اکانت جدید بسازم واریز کنم اونجا؟
چون هنوز نمیدونم چرا بابت برداشت به موبایلم اس میده اگه ایران تحریمه که شماره موبایلم تابلوئه
من یه بار انتقال دادم همچین گزینه ای ندیدم :-؟در صفحه برداشت یه تنظیمات داره که فی به کدوم حساب ( فرستنده یا گیرنده) برگشت داده بشه
تنظیمات رو بزاری روی حساب مقصد کل مبلغی که انتقال دادید به حساب جدید میره + فی
من بالاخره یه اکانت جدید ساختم آی پی فنلاند و میخوام قبل اینکه بگه وریفای کن خود اکانت آلمان رو خالی کنم. فقط کسی از دوستان راهی نداره فی ندیم؟ (یه بار یادمه توی تاپیک در مورد انتقال بایننس به بایننس صحبت شده بود) آیا جواب میده یا کارمزد تو پاچه مه؟
آخرش ایلان با این خرید و فروشهات بیچاره میکنی بی خیال اینترنت ماهواره ای میشه