51 زدآهسته و پیوسته برو برای 100 دلار تا اخر سال
پ.ن
16دلار زد
بریم برای 50دلار
اولین پله خرید slp
0.2850
رو به پایین خرید میزنم تا جونم درآد
بازار فعلا در وضعیت خون و جنگ قرار گرفت
الله اکبر الله اکبر
به نظر من جای نگرانی نیست، دلیل ریزش بعضی از کوین ها هم به نظر من به اینه که سرمایه ها داره از بعضی از کوین ها خارج میشه و میره سمت دوج کوین.
دامیننس دوج از 1.71% هفته ی قبل رسیده به 2.45%.
آقا جواد واچ لیست امروزمه معیار باید ترند لاین باشه یا چیزی دیگه؟من کلا رفتم روی BAKR و EPS
از بایننس به بایننس فی نداره , البته فی رو موقع برداشت حساب میکنه ولی وقتی تشخیص میده حساب داخلی هست فی رو برگشت میزنه
در صفحه برداشت یه تنظیمات داره که فی به کدوم حساب ( فرستنده یا گیرنده) برگشت داده بشه
تنظیمات رو بزاری روی حساب مقصد کل مبلغی که انتقال دادید به حساب جدید میره + فی
وقتی شماره موبایلت هست خطرناکه به نظرم موندن روی این اکانت.
جایی ننوشته اگه موجودیمون برای انتقال کمتر از فی انتقال بود چی میشه؟ نمیشه انتقال داد؟ :دی
من یه بار انتقال دادم همچین گزینه ای ندیدم :-؟
وقتی به صفحه برداشت (withdraw) رفتید در سمت راست جایی که موجودیتون رو نشون میده یه قسمت توضیحات دارهاین رو از کجا پیدا کنم؟ ندیدمش
یعنی 8 می اینقدر مهم شده که همه دارن پرواز میکنن به سمت دوج ؟به نظر من جای نگرانی نیست، دلیل ریزش بعضی از کوین ها هم به نظر من اینه که سرمایه ها داره از بعضی از کوین ها خارج میشه و میره سمت دوج کوین.
دامیننس دوج از 1.71% هفته ی قبل رسیده به 2.45%.
یعنی 8 می اینقدر مهم شده که همه دارن پرواز میکنن به سمت دوج ؟
من که 6-7 می همه رو خارج میکنم از دوج ریکسیه یهو میبینیم صفر شد
من که هنوز به بقیه سرمایه هام دست نزدم گذاشتم بمونه تا 8 می رد شه ببینم چه اتفاقی برای کوین ها میوفته
بله از دور خبرشونو دارمبه هر حال مدیا و فومو کار خودش رو میکنه :دی
با توجه به حمایتی که داره میشه بعیده فعلا صفر بشه ولی عرض کردم بهترین کار اینه که حداقل اصل سرمایه رو بکشید بیرون چون دوج به نظر من از اون کوین هایی نیست که اگر رفتید تو ضرر بشه 3-4 سال دوباره صبر کرد.
زخم کاردانو مال 2017 بود , زخم 2020 دوج هست !عنوان کاربری جدیدت مبارک
واقعا عجیب غریب میزنه !اتر خیال استراحت نداره !