pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
تکنیکالبا تحلیل تکنیکال خریدید یا دلیل فاندا داره؟
تکنیکالبا تحلیل تکنیکال خریدید یا دلیل فاندا داره؟
دعا کن به یک دلار برسه قول میدم بچه خوبی بشم
تک سهم هستیم
خیلی بعید تو این صعود به این قیمت برسه . ولی بعد از چندتا اصلاح احتمالش هست . حجم معاملاتش 19 میلیارد دار شده تو صعود قبلی یادم هست تا 40 میلیارد دلار رفت . اگه دوباره این حجمو بخوره بازم جای صعود داره هنوزمن doge رو روی ۰.۹۹ برای فروش گذاشتم
با این خبری که براش داره میاد فک کنم راحت ۰.۸۸ رو بزنه حالا این وسط یه جهش کوچیک هم بکنه کار ما راه میافتهخیلی بعید تو این صعود به این قیمت برسه . ولی بعد از چندتا اصلاح احتمالش هست . حجم معاملاتش 19 میلیارد دار شده تو صعود قبلی یادم هست تا 40 میلیارد دلار رفت . اگه دوباره بره حجم بخوره بازم جای صعود داره هنوز
توی اون قیمت دوج هایی که من برای بلند مدت گرفتم تقریبا یک چهارم سرمایه اصلیم روی کریپتو میشنمن doge رو روی ۰.۹۹ برای فروش گذاشتم
یعنی دوج تا اینجا میخواد بالا بره ؟من doge رو روی ۰.۹۹ برای فروش گذاشتم
بقیه کوینام مثل همین دوج استفاده خاصی ندارن شاید از این ۲۵۰۰ تا کوین توی بازار ۱۰ تاش تو دنیای واقعی استفاده داشته باشنتوی اون قیمت دوج هایی که من برای بلند مدت گرفتم تقریبا یک چهارم سرمایه اصلیم روی کریپتو میشن
واقعا وسوسه میشم برای فروششون.
ولی فایده اش چیه دوج هزار دلارم بشه بی ارزشه دیگه حیف[emoji26]
نمیشه چن تا اردر گذاشت تو بایننس بدون اینکه از حسابت کم بشه؟
موجودی ندارم ک بخوام 10 تا اردر بذارم که...
منم حرفم همینهبقیه کوینام مثل همین دوج استفاده خاصی ندارن شاید از این ۲۵۰۰ تا کوین توی بازار ۱۰ تاش تو دنیای واقعی استفاده داشته باشن
اکانت جدید بسازی بهتره به نظرم.سوالی که ذهن منو درگیر کرده من سرور هلندم اوکی شده ولی تا الان با المان کار میکردم یهو بخوام با هلند لاگین بزنم به مشکل میخوره حسابم ؟
یا بنظر شما اکانت جدید بسازم و همه رو انتقال بدم به اکانت جدید ؟
ممنون میشم کسی در جریانه راهنمایی کنه تا از جهل در بیام
نه به اندازه خریدت باید موجودی داشته باشی از قبل.نمیشه چن تا اردر گذاشت تو بایننس بدون اینکه از حسابت کم بشه؟
موجودی ندارم ک بخوام 10 تا اردر بذارم که...
چه شوخی تو کوینکس میشه چن تا اردر اسپات لیمیت گذاشت از حسابت کم نمیکنه تا وقتی که فعال بشهشوخی میکنید؟
درسته من یکی را فراموش کردم حذف کنم بعد دیدم فعال شده و خرید کردهچه شوخی تو کوینکس میشه چن تا اردر اسپات لیمیت گذاشت از حسابت کم نمیکنه تا وقتی که فعال بشه
البته از اینکه فروختم ناراحت نیستم چون در دوره خودش 20 برابر سود گرفتم , بیشتر زخم خورده اینم که وقتی برای هولد بلند مدت خریده بودم چرا نقد کردم !
نتیجه اخلاقی , هیچوقت کوینی رو که برای هولد خریدید وارد صرافی نکنید چون وسوسه میشید نوسان بگیرید و بعد مثل من نوسان شما رو میگیره