دو سری بیت خریدم و با 5-6$ سود فروختم , همچین فروختم پرواز کرد مخصوصا سری آخر که رفت 64K رو زد !یعنی دوباره میریم برای 48k
خوب یه چند روز بیشتر نگهش دار اگر میتونی صبر کنیدو سری بیت خریدم و با 5-6$ سود فروختم , همچین فروختم پرواز کرد مخصوصا سری آخر که رفت 64K رو زد !
این سری خرید که زدم گفتم دیگه نمیفروشم تا بره بالای 60K , الان ده روزه الاکلنگ بازی در میاره !
تا وقتی من نفروشم داستان همین الاکلنگ تا زیر 58K هست , حالا بفروشم پرواز میکنه سمت ابدیت !
آقا نفروش بزار بیاد پایین تتر رو دستمون باد کرده صیدمون کردیم خبر میدیم بفروش بره بالا درصدتو میدیمدو سری بیت خریدم و با 5-6$ سود فروختم , همچین فروختم پرواز کرد مخصوصا سری آخر که رفت 64K رو زد !
این سری خرید که زدم گفتم دیگه نمیفروشم تا بره بالای 60K , الان ده روزه الاکلنگ بازی در میاره !
تا وقتی من نفروشم داستان همین الاکلنگ تا زیر 58K هست , حالا بفروشم پرواز میکنه سمت ابدیت !
چیزی به صورت دستی نداریم که , همش اتوماتهاساتید
توی نوبیتکس چطوری میشه تنظیمات انجام داد که تا بیت کوین رفت روی 59500 ، خودش بطورت اتومات بفروشه ؟
صبر که تا دلت بخواد دارم , ولی هر سری همین داستانه , یه هفته ده روز صبر میکنم هی بازی میکنه , تا میفروشم پرواز میکنه !خوب یه چند روز بیشتر نگهش دار اگر میتونی صبر کنی
یه کندل خیلی زشت منفی بستاکانت جدید بسازی بهتره به نظرم.
نه به اندازه خریدت باید موجودی داشته باشی از قبل.
مشاهده پیوست 1237888
Bitcoin is forming Inverse Head & Shoulder (IH&S) pattern on the 4-hour chart. IH&S is a bullish pattern and we see a good pump after the neckline (dotted line) breakout. Bitcoin is trading in a range and accumulation is going on. On-chain data analysis showing a big rally is coming. Institutions are buying and weak hands are selling here. Just Hold your BTC bags and enjoy the bull run.
عه کی SANDـــاتو خالی کردی رفتحالا که ما میخواهیم خرید کنیم آلتها دارن مقاومت میکنن، بریزین دیگه لعنتیا
خدا میدونه کدوم کمپانی داره خرید میزنه تو این ریزشها.
من آخرین پله فروشم رو اومدم روی 0.605 بزنم دستم نرفت دیگه گفتم یه ذره باشه ته حسابم تا 8 می.س=بیرون بودم داج رفته بود روی 0.6 تا اومدم بفروشم شد 0.54332
البته روی
0.48384
خریده بودم