وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
فکرمیکنم 6میلیون شیب کارمزد برداشت هست ( 130دلار )
بله که هست ! dex سواپ کن بااتر
با اپدیت اتریوم 2 کارمزد ها به طور محسوسی کم شده ..
فکرمیکنم 6میلیون شیب کارمزد برداشت هست ( 130دلار )
TP را گذاشته بوددم 0.6 طمع کردم تغییر دادم به 0.7 حد ضررم با 0.53 خورد و با سود کم خارج شدم . بازم خدا رو شکر ضرری نکردم من هم روی 0.487 وارد شده بودمس=بیرون بودم داج رفته بود روی 0.6 تا اومدم بفروشم شد 0.54332
البته روی
0.48384
خریده بودم
6 میلیون شیب که میشه 10 دلار !فکرمیکنم 6میلیون شیب کارمزد برداشت هست ( 130دلار )
آ ... تست کنید ....6 میلیون شیب که میشه 10 دلار !
البته متامسک رو مرورگرداشتم ..6 میلیون شیب که میشه 10 دلار !
همین الان هزینه سواپ 40دلار بود !
پ.ن
اونم اشتباه مدت ها پیش تست کردم خاطرم نبود ! شصت میلیون درست بود .. نوشتم شش میلیون !
با اپدیت اتریوم این کارمزد نصف شده است همانطور که حدس میزدم
مشاهده پیوست 1237998
سلام . میخوام یک حساب بایننس بسازم . الان بایننس با هلند مشکلی نداره ؟
دوج تا همین الانش هم کار خودش رو کرده حتی اگه همین الان برگرده روی 0.01.مردم از کوینایی مثل shiba و safemoon هم تونستن سود بگیرن دیگه داج کوین با اینهمه سابقه و فعالیت نباید سود بده ؟
دوج تا همین الانش هم کار خودش رو کرده حتی اگه همین الان برگرده روی 0.01.
من فکر میکنم وکیل بیشتر از سر لجبازی هست که با این ارز مخالفه
حتی اون اعماق والتش بگردی شاید یکمی دوج هم پیدا کنی
اینکه به درد نمیخوره و ارزش نداره و این حرفا هم برای ما نیستش ما سودش رو میخواهیم حالا مثلا چندبار از ارزهای دیگه واقعا استفاده کردیم؟
اولین پله خرید slp
0.2850
رو به پایین خرید میزنم تا جونم درآد
اونقدر مرام و معرفت دارن هزار تایی که من به گاج دادم رو بهم برمیگردونن ؟On December 25, 2013, the first major theft of Dogecoin occurred when millions of coins were stolen during a hack on the online cryptocurrency wallet platform Dogewallet. The hacker gained access to the platform's filesystem and modified its send/receive page to send any and all coins to a static address. This hacking incident spiked tweets about Dogecoin, making it the most mentioned altcoin on Twitter at the time, although it was in reference to a negative event. To help those who lost funds on Dogewallet after its breach, the Dogecoin community started an initiative named "SaveDogemas" to help donate coins to those who had them stolen. Approximately one month later, enough money was donated to cover all of the coins that were stolenاز مرام و معرفت بر و بچه های Dogecoin community که دیگه نگم واستون
نه دیگه در این حد، باید تاوان اشتباهت رو خودت بدیاونقدر مرام و معرفت دارن هزار تایی که من به گاج دادم رو بهم برمیگردونن ؟
کدوم کانال ورودی و خروجی بیت کویین ب صرافیا
میده؟