سلام
بهترین راه تبدیل ارزدیجیتال به ریال چیه که کارمزدش مینیموم باشه؟
به جز نوبیتکس
من میخوام یه مقدار ارز دیجیتال بریزم تو اکانتم توی کوینکس
آیا میتونم از توی نوبیتکس انتقال بدم ؟
یا نه ؟
فقط سمت کریپتولند نرو. خیلی ***** هستن. وقتی برداشت میزنی حداقل 12-13 ساعت بعدش پرداخت میکنن و توی اوج بازار هم سایت را از دسترس خارج میکنن.
این دیگه ارتباطی به سایت نداره ... محدودیت سیستم بانکی هست
بانک اینده قابلیت واریز آنی داره باقی بانک ها ( حواله پایا) محدود هست
هر کی به من رسید گفت این شت کوینهاز زیبایی های دنیای کریپتو !
5 دسامبر 2020 :
دوج : 0.003392$
مقدار سرمایه گذاری : 200$
تعداد : 58,962
ارزش ریالی : تقریبا 5 میلیون تومان
5 می 2021
دوج : 0.667$
ارزش فعلی سرمایه : 39,327$
ارزش ریالی : 904.5 میلیون تومان
13. در صورتی که نقد و یا انتقادی نسبت به عملکرد صرافی ها و دیگر فعالان این حوزه داشتید میتوانید با رعایت ادب و احترام برای درج پست یا تاپیک اقدام کنید.
از زیبایی های دنیای کریپتو !
5 دسامبر 2020 :
دوج : 0.003392$
مقدار سرمایه گذاری : 200$
ارزش ریالی : تقریبا 5 میلیون تومان
5 می 2021
دوج : 0.667$
ارزش فعلی سرمایه : 39,327$
ارزش ریالی : 904.5 میلیون تومان
برای منم همینطور میشه گفت به زور اصل سرمایه ام بدست میاد نمیدونم از عجله کردنه یا چیبرخلاف دوستان من هنوز به اصل سرمایه نرسیدم و کوین هایی که میخرم همش درجا میزنن ، و هنوز تو ضررم ...
بخاطر اینکه احتمالا هر کدوم که میبینی درصدش بالاتره و سبزه میخری یعنی رو اوج قیمت و وقتی پایین میاد مسلما میری تو ضرربرخلاف دوستان من هنوز به اصل سرمایه نرسیدم و کوین هایی که میخرم همش درجا میزنن ، و هنوز تو ضررم ...
سلام pool جان من ولت avax را ساختم اما الان که میخواهم از حساب باینس مقداری به ولت بزنم برداشت رو شبکه avax را بسته رو شبکه باینس ۲۰ را ازاد گذاشته که نمیشه از ان به ولت زد ؟دوستانی که والت avax دارن این airdrop میتونن برداشت کنن:
How to claim your $BAG Airdrop!
WARNING: the claiming period ends on May 31st, 2021 at 12:00pm UTC+2baguette-avax.medium.com
حضرت پول یک سیگنال فیک بده خرید بزنمنمودار ALTPERP در تریدینگ ویو تشخیص روند آلتهارو آسونتر میکنه زمان خرید ارز بهش توجه داشته باشید
وقتی ارزی در سقف قیمت خرید بزنی همیشه از سود بازار عقب میمونی
در بازار گاوی ارزی خریدی با ضرر به هیچ عنوان خارج نشو حتی اگر جونت ازت بگیرن
و جایی که تو ضرری روی یک پا بایست بگو من از هیچی نمی ترسم
مشاهده پیوست 1238097
شاید معیار تشخیص اینکه یه کوینی رو strong buy میزنه تحلیل هایی هست که کاربران در قسمت ایده ها میزارن