pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
الانم والت درست کنی بهت میده یا نه
تا 20 may مهلت خارج کردن موجودی به متاماسک دادن سنگ مفت گنجشک مفت این شبکه تازه تاسیس و به مراتب کارایی بهتری از اتریوم داره یک آدرس برای خودتون فعال داشته باشید بد نیست در آینده ممکنه ارزهای زیادی سوییچ کنن روی این شبکهالانم والت درست کنی بهت میده
الانم والت درست کنی بهت میده یا نه
من والت ساختم 3 مدل ادرس داره کدومشون اصلی هستش که از صرافیها بهش بفرستیمتا 20 may مهلت خارج کردن موجودی به متاماسک دادن سنگ مفت گنجشک مفت این شبکه تازه تاسیس و به مراتب کارایی بهتری از اتریوم داره یک آدرس برای خودتون فعال داشته باشید بد نیست در آینده ممکنه ارزهای زیادی سوییچ کنن روی این شبکه
آدرسی که اولش X داره خودش توی توضیحات هر آدرس نوشته برای چه کاری کاربرد دارهمن والت ساختم 3 مدل ادرس داره کدومشون اصلی هستش که از صرافیها بهش بفرستیم
c chain
Platform Chain
Contract Chain
تیم توسعه تنبلی داره به اصطلاح ما ایرانیا چیز گشاد به جاش harmony بگیری بهتره البته همه این ارزها وارد فاز خرسی بشیم قیمتشون حداقل 1/10 میشن به این نکته دقت کن این روند همیشگی نیست@pool
نظرت راجبه این کوین چی هستش
یه 100 دلار دارم گفتم از این بگیرمCeler Network price today, CELR to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Celer Network price, CELR market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
برخلاف دوستان من هنوز به اصل سرمایه نرسیدم و کوین هایی که میخرم همش درجا میزنن ، و هنوز تو ضررم ...
از زیبایی های دنیای کریپتو !
5 دسامبر 2020 :
دوج : 0.003392$
مقدار سرمایه گذاری : 200$
تعداد : 58,962
ارزش ریالی : تقریبا 5 میلیون تومان
5 می 2021
دوج : 0.667$
تعداد : 58,962
ارزش فعلی سرمایه : 39,327$
ارزش ریالی : 904.5 میلیون تومان
این چجوری کار میکنه میگه باید کانکت کنی به متاماسک ولی تو سایتش گزینه کانکت به متا ماسک ندارهآدرسی که اولش X داره خودش توی توضیحات هر آدرس نوشته برای چه کاری کاربرد داره
This is your X Chain address to receive funds. Your address will change after every deposit
این چجوری کار میکنه میگه باید کانکت کنی به متاماسک ولی تو سایتش گزینه کانکت به متا ماسک نداره
چنتا گزینه داره که پریوت کی یا سید فارس هستش که اونام نمیشه بدی که
باید چه کردش
خدا پدر و مادر ایلان ماسک رو بیامرزه که مرو نجات داد دیشب دو بار با دوج پول خوبی گرفتم یکیش رو بردم روی EPS بعد روش یه مقداری که سود داد مجدد برگشتم روی DOGE
یکبار هم با کمک @pool از slp نوسان گرفتم
الان دوباره خوابیدم روی BAKE و EPS ببینم چی میشه
اقا این نوسانات و جابه جایی هارو فیوچرز میزنی یا اسپات؟ :دیخب از EPS فعلا با هزار تا سود کشیدیم بیرون رفتیم روی SXP
من به این EPS اعتقاد دارم
پول اضافه داشتم میزاشتم روش شاید بلیطمون برد
فیوچرز چی بید؟اقا این نوسانات و جابه جایی هارو فیوچرز میزنی یا اسپات؟ :دی