بعد بهش میگن شتکوین، این ارز انقدر جذابیت و هیجان داره که حتی ضرر دادنش هم لذت بخشهاز زیبایی های دنیای کریپتو !
5 دسامبر 2020 :
دوج : 0.003392$
مقدار سرمایه گذاری : 200$
تعداد : 58,962
ارزش ریالی : تقریبا 5 میلیون تومان
5 می 2021
دوج : 0.667$
تعداد : 58,962
ارزش فعلی سرمایه : 39,327$
ارزش ریالی : 904.5 میلیون تومان
خواهرزاده 15ساله ام ( دوساله با بایننس از اینستاگرام اشنا شده )! تماس گرفت دوج میخری ازم ؟ گفتم تو بایننس بفروش تتر میخرم ازت.
گفت دست تو هست دوج ها.. متوجه نشدم ! تا اینکه فهموند گفت تو فلشت هست !! دوزاریم افتاد که براش تو لدجر نگه داشتم ..
خلاصه خود عکس تایید این جمله ات هست
فکرکنم 50دلار خریده که 2دلار کارمزدش بوده 48دلار براش نگه داشتم..
پ.ن
1000تا ریپلم داشت ))
دنبال انتخاب رشته تحصیلی است ! به این فکر افتاده اصلا ترک تحصیل کنه بره تحلیل یاد بگیره :-دی
مشاهده پیوست 1238133
کارنامه من به عنوان یه آماتور از 2021.01.21 تا امروز
سرمایه اولیه 308.7 $
مشاهده پیوست 1238162
1000 دوج وقتی 0.05$ شد به ارزش 50$ به این سرمایه اضافه شد
مشاهده پیوست 1238163
وضعیت فعلی سرمایه 669.36 $
مشاهده پیوست 1238164
مشاهده پیوست 1238165
گفتم قبلا ، سیاست من انتخاب ارز هایی بود که تکنولوژی و فناوری داشته باشن در عین حال بشه تحلیل هم کرد ! حالا امروز دوج و شیبا و هاسکی و ژرمن بشن هزار دلار ..حال کردی گفتم ته والتت رو بگردی دوج پیدا میشه؟ حالا قبول میکنیم که مثلا واسه خودت نیستن
یه درسی که من تو این بول مارکت گرفتم اینه که تو دوره بعدی که حس کردم داره بازار میره بالا چندتا ارز میخرم و تا سه ماه به هیچ وجه دست نمیزنم بهشون.کارنامه من به عنوان یه آماتور از 2021.01.21 تا امروز
سرمایه اولیه 308.7 $
مشاهده پیوست 1238162
1000 دوج وقتی 0.05$ شد به ارزش 50$ فروخته شد و به این سرمایه اضافه شد
مشاهده پیوست 1238163
مشاهده پیوست 1238164
مشاهده پیوست 1238165
خرید و فروش ای رو تست کن.burger تو این بازار سبز چرا جای اینکه بیاد بالا داره میره پایین ؟؟
خیلی عجیبه من هنوز نفروختمش و نگهش داشتم ولی الان از قیمت خریدمم داره میاد پایین تر
تا 25 دلار رفت نفروختیburger تو این بازار سبز چرا جای اینکه بیاد بالا داره میره پایین ؟؟
خیلی عجیبه من هنوز نفروختمش و نگهش داشتم ولی الان از قیمت خریدمم داره میاد پایین تر
کارنامه من به عنوان یه آماتور از 2021.01.21 تا امروز
سرمایه اولیه 308.7 $
مشاهده پیوست 1238162
1000 دوج وقتی 0.05$ شد به ارزش 50$ فروخته شد و به این سرمایه اضافه شد
مشاهده پیوست 1238163
مشاهده پیوست 1238164
مشاهده پیوست 1238165
مشکل همینجاست که دوج رو همردیف شیبا و هاسکی و ژرمن کردی، من سال 2019 دیگه چند سال بود اصلا تو بازار کریپتو نبودم اما شما بودی و دیدی که ایلان ماسک از دوج حمایت کرده، من اگر بودم قطعا همون موقع مقدار خیلی کمی ازش میخریدم.گفتم قبلا ، سیاست من انتخاب ارز هایی بود که تکنولوژی و فناوری داشته باشن در عین حال بشه تحلیل هم کرد ! حالا امروز دوج و شیبا و هاسکی و ژرمن بشن هزار دلار ..
مصداقی بگم تو ارز های ارزان بارم : با وت و ایوتا و ریپل بستم !!
ولی من تمایل نداشتم پولی که سخت بدست اوردم آسان ضرر بدم ، حتی با اینکه یک درصد کمی از سرمایه اصلیم اوردم تو مارکت و مطمعنا یک هیجانی پشتشون باشه ممکن سود خوب هم بدن .. در مرحله اول دنبال ضرر نکردن هستم
من با بالا پایین شدن دوج بالای چند هزار دلار سود بدست اوردم توفیوچرز ! اما به هیچ عنوان یک دونه هم ندارم
این خرید پله ای به انگلیسی چی میشه؟ سرچ زدم چیزی نیومدیه درسی که من تو این بول مارکت گرفتم اینه که تو دوره بعدی که حس کردم داره بازار میره بالا چندتا ارز میخرم و تا سه ماه به هیچ وجه دست نمیزنم بهشون.
اگر همین کارو این دوره کرده بودم الان حداقل موجودیم ده بیست برابر الان بود، اونم بدون هیچ زحمت و استرسی.
خرید و فروش مشاهده پیوست 1238167 ای رو تست کن.
نه متاسفانه نفروختم و نگهداشتمتا 25 دلار رفت نفروختی
نمیدونم دقیقا باید برای چی سرچ کنی، Martingale System رو سرچ کن فکر میکنم مرتبط باشن.این خرید پله ای به انگلیسی چی میشه؟ سرچ زدم چیزی نیومد
این خرید پله ای به انگلیسی چی میشه؟ سرچ زدم چیزی نیومد
فیلتر شکنت رو تعویضدوستان برای شما هم این ارور رو میده بایننس ؟
403 ERROR
The request could not be satisfied.
Request blocked. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.
نمیدونم دقیقا باید برای چی سرچ کنی، Martingale System رو سرچ کن فکر میکنم مرتبط باشن.
من وقتی میگم پله ای منظورم خرید و فروش کم کم هست و نه یکجا خریدن و یکجا فروختن.