بدون فیلتر شکن ای پی پیوند ها رو برمیگردونهفیلتر شکن قطع کن بعد پینگ بگیر
بدون فیلتر شکن ای پی پیوند ها رو برمیگردونهفیلتر شکن قطع کن بعد پینگ بگیر
سیستم ریستارت کن بعدش اگر آنتی ویروس داری دیسیبل کن دوباره سعی کنبدون فیلتر شکن ای پی پیوند ها رو برمیگردونه
ریست کردم دی ان اس کلیر از داس انجام دادم کش پاک کردم انتی ویروس هم غیرفعال کردمسیستم ریستارت کن بعدش اگر آنتی ویروس داری دیسیبل کن دوباره سعی کن
بدون بیت کار میکنه نگران نباشکیف پول ساختم دو بیت بزنید حساب ببنیم کار میکنه یا نه
توی یک رنج هستن مشکلی ندارهحالا اگر با ای پی دوم وصل شم به مشکل نمیخوره اکانتم ؟
مهدی جان پست بالایی رو جدی گفتم میخوام اینکارو بکنمتوی یک رنج هستن مشکلی نداره
باز شد وای قشنگ قلبم اومد بغل چیزمتوی یک رنج هستن مشکلی نداره
قشنگه هیچکس هم تو سال 2016 فکر نمیکرد بیت اینقدر بکشه بالا و این قیمت بشهدوستان نظرتون چه یه 20 تا شت کوین ارزون و در پیت از هر کدوم مثلا 10 دلار بخریم بزاریم کنار ؟
یعنی اگر همشون هم به فنا رفت انگار نه انگار ولی اگر یکیش بگیره بعد چند سال صفا کنن وارثین محترم
نظری ندارم سراغشون نمیرممهدی جان پست بالایی رو جدی گفتم میخوام اینکارو بکنم
از کجا شروع کنم ؟
نظری نداری
من این کارو کردم.دوستان نظرتون چه یه 20 تا شت کوین ارزون و در پیت از هر کدوم مثلا 10 دلار بخریم بزاریم کنار ؟
یعنی اگر همشون هم به فنا رفت انگار نه انگار ولی اگر یکیش بگیره بعد چند سال صفا کنن وارثین محترم
آره دیگه میخوام از سود یه تریدم بگیرم انگار اون سود رو نگرفتممن این کارو کردم.
چون میخواستم تعداد بالا بگیرم 200 - 300 تا یک دلاری گرفتم تو صرافی های مختلف هر از چند گاهی میرم میبینم یکی دو تا شون دو برابر شدن یک دلار میفروشم
چند روز قبل اینجا هم گفتم یکیشون ده برابر شده بود یک روزه.
ولی باید پولی رو بذاری که بود و نبودش واقعا هیچ فرقی واست نداشته باشه.
از یه طرف اسکم شدن صرافی های درپیت که اینارو لیست میکنن از یه طرف خود ارزها که معلوم نیست امروز باشن فردا نه ریسکش رو خیلی زیاد میکنه. (حالا مثلا ریسک بقیه بازار خیلی کمه)
بایننسی ها اکثرا چند برابر شدن دیگه فکر نکنم خریدشون به صلاح باشه.اما دوست دارم همش تو بایننس باشه که چک کردنش راحت باشه
ADA همینطوریه وقتی روی 0.3 دلار بود انقدر معطلمون کرد که ازش متنفر شدم بعدش جوری تا یک دلار رفت که عاشقش شدم.کاردانو را امروز روی ۱.۲۹ خریدم . الان به ۱.۴۳ رسیده . نگهش میدارم فعلا امیدوارم اینبار قبل اصلاح سقف جدید بزنه :|
وکیل الرعایا استاد لدجر و فنون رزمی اطلاعات میدهاقایون داداشا من یدونه لدجر نانو میخوام از کجا تهیه کنم سایتی میشناسید که بفروشه ؟