تو خود بایننس میشه خب، اصلا برای همین کاره.جایی هست که بتونم ارز دیجیتال رو بفروشم و در ازای اون تتر بهم بده
تو گوگل خیلی آموزش هست.کسی هست خیلی مختصر مفید بتونه خیلی ریز توضیح بده چجوری میتونم خرید و فروش انجام بدم توی بایننس؟
من بیشتر برای این بخش ریپلای کردم، سوالی که هست اینه که چرا سیگنال رو باید بدن به شما؟ اگر کسی از سیگنالش مطمئن باشه خودش خیلی راحت میتونه میلیاردر بشه و اگر اینطور نیست شما چطور میخوای به سیگنالی که اون شخص میده اعتماد کنی؟احتمالا سیگنال رو میدن و فقط من باید بتونم بخرم یا فروشم
خیلی بالا رفتن سلطان@Mehdi_Full
Dent price today, DENT to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Dent price, DENT market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comIOST price today, IOST to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest IOST price, IOST market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comVerge price today, XVG to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Verge price, XVG market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comReserve Rights price today, RSR to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Reserve Rights price, RSR market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking website. The live Reserve Rights price today is $0.003976 USD with a 24-hour trading volume of $8,569,084.93 USD. We update our RSR to USD price in...coinmarketcap.com
اینارو بگیر که حداقل بدونی پدر مادر دارن جمعشون میکنن
نیازی نیست الان بگیره قطعا بازار با همین روند نمیتونه ادامه بده زمانی که بازار خرسی شروع شد میتونه وارد بشه الان یکسری هول شدن فکر میکنن همیشه بازار سبز هر چی دستشون رسید میخرن دیگه فکر آینده رو نمیکنن تنها عاملی که شمارو به سودهای نجومی میرسونه صبر صبرخیلی بالا رفتن
حدودی بین 2200 تا 2500 دارن معامله میکنن
دست دوم بودنش یعنی اینکه حتی اک بند هم بیاد احتمال اینکه استفاده شده باشه هست درسته ؟
این پیغام ریستور یعنی قبلا استفاده شده
ساختن برای درست کردن یک کیف پول هستش؟
جسارتا این نانو اپدیت نرم افزاری هم داره یعنی کوین یا توکن جدیدی بیاد ساپورت میکنه یا فقط یکسری چیزا رو قبول میکنه ؟
من تو سایتش نگاه کردم ولی چیز دقیقی ازش متوجه نشدم
لدجر لایو هم داره اون چیه ؟
مثلا تو سایت چندتا کوین رو چک کردم لایو ساپورت نمیکنه ولی ادرس ولت گذاشته که از اونا استفاده کنیم
چطوریه داستان ؟
DENT داره بچهدارم میکنه@Mehdi_Full
Dent price today, DENT to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Dent price, DENT market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comIOST price today, IOST to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest IOST price, IOST market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comVerge price today, XVG to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Verge price, XVG market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comReserve Rights price today, RSR to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Reserve Rights price, RSR market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking website. The live Reserve Rights price today is $0.003976 USD with a 24-hour trading volume of $8,569,084.93 USD. We update our RSR to USD price in...coinmarketcap.com
اینارو بگیر که حداقل بدونی پدر مادر دارن جمعشون میکنن
کاردانو فروختمکاردانو را امروز روی ۱.۲۹ خریدم . الان به ۱.۴۳ رسیده . نگهش میدارم فعلا امیدوارم اینبار قبل اصلاح سقف جدید بزنه :|
100...
فروشنده نباشید اگر دارید ) برو برای 200
با تشکر از توضیحات شمادسترسی به سیتسم ندارم خلاصه میگم
احتمال هست دست دوم کدها دست کسی باشه !!
نانو هراز گاهی اپدیت فریمورک میده ..
توکن ها همه ساپورت میشن ...
تفریبا همهکوین های برتر لایو ساپورت دارن همون جا بهتون بالانس و میزان دارایی میگه
ولی لایو ساپورت نباشه باید تو ولت های رسمی که لدجر پیشنهاد میکنه انتقال بدید
گوگلهمه این توضیحات میگه سایت های فارسی
سلامبا تشکر از توضیحات شما
من میخوام هولد کنم حداقل 5-6 ماه اینطوری خیالم راحت تره افلاین نگه دارم خریدم در مورد انتقال بعد مزاحمتون میشم
ممنون
فانتوم از ارزهایی بوده که حال داده به من واقعا راضیم ازش.این بیت خیلی رو مخه ها خودش تکلیف خودشو نمیدونه بالا بره یا بیاد پایین
فانتوم چند باره میخواد بره بالا این بیت نمیزاره منم بخاطر نزدیک بودنش به ath نفروختم هنوز
اگه گذاشت ما سود امروزمون رو بگیریم یا شاید میخواد بفرستتمون تو ضرر
سه ماهه (حتی بیشتر) در مورد دوج همه میگن مراقب باشید، خیلی خوشحالم که به حرفشون گوش ندادم
سه ماهه (حتی بیشتر) در مورد دوج همه میگن مراقب باشید، خیلی خوشحالم که به حرفشون گوش ندادم
هی روزگار چقد به بابام گفتم کمکم کن برم خارج نمیزاشت میگفت میری غربت بدبخت میشی اگه میزاشت من الان جای این یارو بودمحساب مستر دیجی رو بررسی کردن 4.9 میلیارد دوج داره الان..
پناهنده 300یورو سوسیال بگیر .. میلیاردر شده
پ.ن
4.9 میلیارد