• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
آره دیگه میخوام از سود یه تریدم بگیرم انگار اون سود رو نگرفتم
دارم رو این پروژه :ROFLMAO: کار میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
اما دوست دارم همش تو بایننس باشه که چک کردنش راحت باشه
فقط بایننس بدیش اینه که رو usdt خیلی ارزون نداره اما تو کوینکس که چک کردم زیاد داره که اعتباری بهش نیست
کوکوین رو یه نگاه بنداز آقا مهدی. https://www.kucoin.com
منم توی فکرم هست یه چیزی بگیرم بنداز اونور یا سود یا صفر. حتی خواستم کوین بعضی صرافی ها بگیرم که دوستان راهنمایی کردن خریدنش درست نبود.
با اجازه من یه پیام خصوصی هم بهت بدم یه سوال دارم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیلی محتاط بودن باعث درجا زدن میشه
دقیقا , این چند هفته اخیر گزینه هایی مثل SOL 25$ , UNI 30$ , ETH 2200$ و چند مورد دیگه رو در نظر داشتم ولی بخاطر همین وسواس سود خوبی رو از دست دادم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
رفقا
من میخوام تو بایننس اکانت بسازم. توصیه ای چیزی هست بفرمایید ؟ ممنون
ip جزء کشورهای ممنوعه و آلمان نباشه کشورهای آسیایی و عرب خوب هستند
آنتی ویروس حتما روی سیستم نصب باشه اطلاعات لاگین اگر میخوای روی سیستم ذخیره کنی به این شکل ذخیره کن:
مثلا آدرس ایمیل اگر هست:
[email protected]
به این شکل ذخیره کن
[email protected]
پسورد هم به همین شکل چند حرف اضافه کن که فقط خودت بدونی چیا هستند اینطوری اگر به دلایلی سیستمت هک شد یا بلایی سرش اومد که دست نا اهلی افتاد نمیتونه به اکانتت دسترسی داشته باشه
زمان لاگین همون آدرس و پسورد اشتباه وارد باکس ورودی بایننس پیست کن بعد حروف اضافه رو حذف کن اگر کیلاگری روی سیستم باشه و ارسال کنه برای هکر یک بیلاخ همراهش فرستاده میشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دقیقا , این چند هفته اخیر گزینه هایی مثل SOL 25$ , UNI 30$ , ETH 2200$ و چند مورد دیگه رو در نظر داشتم ولی بخاطر همین وسواس سود خوبی رو از دست دادم
این وسواسیا رو به ما بگید حداقل بشیم درس عبرت اگه نشد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان نظرتون چه یه 20 تا شت کوین ارزون و در پیت از هر کدوم مثلا 10 دلار بخریم بزاریم کنار ؟
یعنی اگر همشون هم به فنا رفت انگار نه انگار ولی اگر یکیش بگیره بعد چند سال صفا کنن وارثین محترم:ROFLMAO:
دو دسته شت کوین داریم
دسته اول شت کوین هایی که تعداد صفرهاشون رو نمیتونی شماره کنی یه چیزی تو این مایه ها 0.000000000001$
دسته دوم شت کوین هایی تو رنج 0.0001$ تا 0.001$

طبق چیزی که من از بول مارکت 2017 به یاد دارم شت کوین های دسته اول فقط مخصوص این بازار هستند و بعد ناپدید میشن
اگر هم دوام بیارن و موندگار باشن همچنان نمیتونی تعداد صفراشون رو شمارش کنی

به عنوان مثال کوین TRTL از 2018 تو بازار هست و تازه بعد از 3 سال تو این بول مارکت یه پامپ زده و تقریبا 30 برابر شده

فرضیه که شت کوینی با قیمت 0.00000001$ یه روز میشه 0.01$ و یا بالاتر دور از ذهن هست , حداقل من ندیدم همچین موردی

ولی دسته دوم شت کوینهایی تو رنج 0.0001$ تا 0.001$ هستند این پتانسیل رو دارند که شاید یه روزی یه حرکتی بزنن

مورد هایی مثل DOGE و CHZ , MATIC که تو همین رنج قیمتی بودند

پس نظر شخصی من اینه اگر قصد انتخاب داری گزینه هایی رو انتخاب کن که در دسته دوم هستند

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من دیروز sol رو روی 43 به نیت هولد خریدم با اینکه گفته بودن بین 30 تا 40 بخری خوبه
اما از چند روز قبل که زیر نظر داشتم با ریزش این چند روزه بیت دیگه زیر 43 نیومد هر وقتم اومده سریع رفت بالا

اگه نیتت هولده تو ریزشای بیت به نظرم بخر از دو سه هفته بعدش قیمتشو چک کن
من بی ان بی رو لایت کوین رو خریدم فرستادم تو کیف پولم خداروشکر بعد از دو هفته 600 تا رفته روش

ناب ترین تجربه ای که تو زندگیم به دست آوردم این هست که فروشنده ضرر میده خریدار همیشه برنده هست تو هر زمینه ای که فکرشو بکنی
غیر از بوررررررررررس:mad::devilish::ROFLMAO:
دو دسته شت کوین داریم
دسته اول شت کوین هایی که تعداد صفرهاشون رو نمیتونی شماره کنی یه چیزی تو این مایه ها 0.000000000001$
دسته دوم شت کوین هایی تو رنج 0.0001$ تا 0.001$

طبق چیزی که من از بول مارکت 2017 به یاد دارم شت کوین های دسته اول فقط مخصوص این بازار هستند و بعد ناپدید میشن
اگر هم دوام بیارن و موندگار باشن همچنان نمیتونی تعداد صفراشون رو شمارش کنی

به عنوان مثال کوین TRTL از 2018 تو بازار هست و تازه بعد از تو این بول مارکت یه پامپ زده و تقریبا 30 برابر شده

فرضیه که شت کوینی با قیمت 0.00000001$ یه روز میشه 0.01$ و یا بالاتر دور از ذهن هست , حداقل من ندیدم همچین موردی

ولی دسته دوم شت کوینهایی تو رنج 0.0001$ تا 0.001$ هستند این پتانسیل رو دارند که شاید یه روزی یه حرکتی بزنن

مورد هایی مثل DOGE و CHZ , MATIC که تو همین رنج قیمتی بودند

پس نظر شخصی من اینه اگر قصد انتخاب داری گزینه هایی رو انتخاب کن که در دسته دوم هستند

دقیقا نظر من با دسته دوم هست یعنی دو صفر و سه صفر اون صفر نامحدودا که به درد نمیخورن از شت چند پله پایینترن
فقط خرید رو نگهداری تو ولت نرم افزاری یا تو ولت خودشون داستانه دیگه
بعد کلا خرید اینطور شتها رو به نیت اینکه یه دونه توشون مثل دوج دربیاد بسته دیگه
بقیش از بین برن مشکلی نیست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
الان مثلا دوج رو دیدم رو سقف قیمتش که شروع کرده یعنی پیک قیمت روز اول که معمولا خیلی بالاست بوده 0.00459 برج هفت 2019 یعنی دوسال پیش
اگر 20 دلار ازش کسی خریده باشه 59 هزار درصد رشد داشته و الآن 20 دلارش شده 3 هزار دلار :eek:
خیلی جالبه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
رفقا
من میخوام تو بایننس اکانت بسازم. توصیه ای چیزی هست بفرمایید ؟ ممنون
توصیه همیشگی من به کسانی که میخوان بایننس ثبت نام کنن :
دنیا میخواهی زیرمجموعه من شو ، آخرت میخواهی زیرمجموعه من شو

IP فنلاند برو با مرورگر پرایویت کروم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چرا دوسال قبل برادر ! من خودم آبان سال قبل هزار تا روی قیمت تقریبا 0.003$ خریدم شد , قیمت ریالی هر دوج 78 تا تک تومن

مشاهده پیوست 1238228

حساب مستر دیجی رو بررسی کردن 4.9 میلیارد دوج داره الان..

پناهنده 300یورو سوسیال بگیر .. میلیاردر شده

پ.ن

4.9 میلیارد

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
حساب مستر دیجی رو بررسی کردن 4.9 میلیارد دوج داره الان..

پناهنده 300یورو سوسیال بگیر .. میلیاردر شده

پ.ن

4.9 میلیارد
وکیل جان سلام
من یدونه لدجر نانو اس میخوام خریداری کنم برادر @pool فرمودن شما در جریان هستی از شما سوال کنم
سایت یا اشنایی دارید که بتونم تهیه کنم ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام وقتتون بخیر
دوستان من یه سوالی داشتم
من تازه وارد این بازار شدم و یکی از دوستان برای من بقولی خودش خرید و فروش میکرد
الان دیگه وقتشو نداره و سپرد دست خودم
--
کیف پول من اتومیک والت هستش
توی بایننس هم تونستم ثبت نام کنم
--
سوال اول
جایی هست که بتونم ارز دیجیتال رو بفروشم و در ازای اون تتر بهم بده(نمیخوام ارز تبدیل به ریال بشه یه کارمزد بدم، دوباره باید کارمزد بدم تبدیل به تتر کنم )
-
سوال دوم
کسی هست خیلی مختصر مفید بتونه خیلی ریز توضیح بده چجوری میتونم خرید و فروش انجام بدم توی بایننس؟(احتمالا سیگنال رو میدن و فقط من باید بتونم بخرم یا فروشم)همین

ممنونم از وقتی که گذاشتین

سلام و درود

ج س 1: شما اگر بایننس اکانت دارید، میتونید همونجا بیت رو به تتر تبدیل کنید.

2: چیزی به نام سیگنال به نظر من وجود ندارد، مگر افرادی که واقعا به دانششون ایمان دارید و صرفا بتونید کمک بگیرید ازشون، در واقع شما باید در مورد یک کوین تحقیق کنید، گذشته اش رو چک کنید، برنامه هاشون رو بررسی کنید و خیلی موارد دیگر بعد برای اینکه به خودتون ثابت کنید کارتون درست هست :دی از دوستانی که حرفه ای هستند کمک میگیرید.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خواستید بیاید یادتون بدم دو سنت سود کردم:cool: 🥸چیزی که خریدم رو تو بایننس به سختی پیدا کردم کجا میره👳‍♂️
@AloneFly تو اخر مارو ورشکست میکنی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یک پیشنهاد دیگه هم برای دوستانی که میخواهند با سرمایه خیلی کم شروع کنند، انقدر دردسر واسه خودتون درست نکنید، تو یکی از سایت هایی که با ایران مشکل نداره عضو شوید و اونجا کار کنید، دستتون که راه افتاد بعد برید بایننس.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
داستان دوج تو کوینکس خودم
تاریخ : 2021-1-28 (4 ماه پیش)
تعداد : 280 هزار عدد
قیمت خرید : 0.01622563
قیمت کل : 4543 دلار معادل 113 میلیون تومن

من اون روز 130 میلیون سود کردم یعنی مجموع پولم شد 243 میلیون که چه تعداد میشد بی ان بی و اتریوم خرید اما با یه هیجان بیخود و بی منطق و از رو بی تجربگی از دست دادم
(ویددرا زدم بیاد تو نوبیتکس ریال کنم لامصب بعد از یک ربع pass نداد و کنسل کردم و نزدیکای قله به هوای اینکه بالاتر بره باز خرید زدم و نیمساعت بعدش دامپ شد و منم فروختم)

قیمت امروز (فعلی) : 173 هزار دلار معادل 3 میلیارد و 806 میلیون تومن

این نتیجه هولد نکردن این شت کوینی هست که الآن چند میلیارد آدم ازش دارن و هیچکس هم بهش اعتقاد نداره
رفتم تو کوینکس اینارو دیدم حالم بد شد:cautious:
ضمنا اینم بگم اون 113 میلیون تو اون روز دقیقا یکی از سهمام فرصت فروش داد که سریع فروختم فک کنم کدما بود اما پولش برکت نداشت

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
وکیل جان سلام
من یدونه لدجر نانو اس میخوام خریداری کنم برادر @pool فرمودن شما در جریان هستی از شما سوال کنم
سایت یا اشنایی دارید که بتونم تهیه کنم ؟
سایت های مثل توروب و ایمالز چک کن ببین قیمت مناسب کدوم سایت میدن

واقعا مهم نیست از کجا میخری

اما دست دوم بودنش مهم که اولین بار روشن شه پیغام ساختن میاد نه ریستور کردن

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
سایت های مثل توروب و ایمالز چک کن ببین قیمت مناسب کدوم سایت میدن

واقعا مهم نیست از کجا میخری

اما دست دوم بودنش مهم که اولین بار روشن شه پیغام ساختن میاد نه ریستور کردن

حدودی بین 2200 تا 2500 دارن معامله میکنن
دست دوم بودنش یعنی اینکه حتی اک بند هم بیاد احتمال اینکه استفاده شده باشه هست درسته ؟
این پیغام ریستور یعنی قبلا استفاده شده
ساختن برای درست کردن یک کیف پول هستش؟
جسارتا این نانو اپدیت نرم افزاری هم داره یعنی کوین یا توکن جدیدی بیاد ساپورت میکنه یا فقط یکسری چیزا رو قبول میکنه ؟
من تو سایتش نگاه کردم ولی چیز دقیقی ازش متوجه نشدم

لدجر لایو هم داره اون چیه ؟
مثلا تو سایت چندتا کوین رو چک کردم لایو ساپورت نمیکنه ولی ادرس ولت گذاشته که از اونا استفاده کنیم
چطوریه داستان ؟

Last edited:
بالا