• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فیلتر شکنت رو تعویض
نباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این خرید پله ای به انگلیسی چی میشه؟ سرچ زدم چیزی نیومد
averaging down

Averaging down is an investing strategy that involves a stock owner purchasing additional shares of a previously initiated investment after the price has dropped. The result of this second purchase is a decrease in the average price at which the investor purchased the stock​

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه درسی که من تو این بول مارکت گرفتم اینه که تو دوره بعدی که حس کردم داره بازار میره بالا چندتا ارز میخرم و تا سه ماه به هیچ وجه دست نمیزنم بهشون.
اگر همین کارو این دوره کرده بودم الان حداقل موجودیم ده بیست برابر الان بود، اونم بدون هیچ زحمت و استرسی.

خرید و فروش مشاهده پیوست 1238167 ای رو تست کن.
من اوایل که شروع کردم بیشتر تمرکزم روی ترید روزانه بود , بعد کم کم تغییر کرده به چند روزه و بعضی مواقع هفته ای
ولی در کل تا الان همین روند روزانه و هفتگی بوده
اما الان که نگاه به قیمتها میکنم می بینم اگر خیلی از این کوینها رو حتی برای یکماه نگه میداشتم موجودی خیلی بیشتر از الان میشد
بعنوان مثال دش رو زمانی که 133$ بود به توصیه @وکیل الرعایا خریدم ولی با 10$ سود فروختم که قیمتش درجا سر به فلک کشید منم دیگه ورود نکردم

یا مثلا cake رو اوایل روی 7$ خریدم و همون موقع بدون سود ازش در اومدم !
یا ماتتیک رو روی 0.07$ خریدم و روی 0.14$ فروختم که اگر یک هفته بیشتر نگه میداشتم روی 0.4$ میفروختم

ولی خب بازار کریپتو همینه دیگه ,

به نظر بنده ی حقیر استعداد شما در این بازار به نسبت خیلی خوبه و احساس میکنم اگر یکم مطالعه رو بیشتر کنی و روانشناسی بازار رو هم بدونی 100% موفق تر میشی.

پ.ن: احساس میکنم از لحاظ سنی هم این وقت رو داشته باشی و تازه اول جـــَوونیت باشه :دی
نظر لطف شماست , دیگه از وقتی ورود کردیم کم و بیش در حال مطالعه و رصد اخبار هستم
790.gif

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
نباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دی

خب یه سوال
تا ابد که نمیشه با یه ایپی تو اون سایته بود! بلاخره یه بار پیش میاد ادم حواسش نباشه
چند ایپی بودن ، خلاف قوانینه ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
coinswap.space
حدودا یک هفتس 8 تا در حالت استیکینگ داده قیمت خریدم 13 دلار بود الان 40 دلار شده - 45 دلار بشه رد میکنم بره :)

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من اوایل که شروع کردم بیشتر تمرکزم روی ترید روزانه بود , بعد کم کم تغییر کرده به چند روزه و بعضی مواقع هفته ای
اما الان که نگاه به قیمتها میکنم می بینم اگر خیلی از این کوینها رو حتی برای یکماه نگه میداشتم موجودی خیلی بیشتر از الان میشد
بعنوان مثال دش رو زمانی که 133$ بود به توصیه @وکیل الرعایا خریدم ولی با 10$ سود فروختم که قیمتش درجا سر به فلک کشید منم دیگه ورود نکردم

یا ماتتیک رو روی 0.07$ خریدم و روی 0.14$ فروختم که اگر یک هفته بیشتر نگه میداشتم روی 0.4$ میفروختم

790.gif
اما مهم اینه که اوایل دوره که بازار در حال رشد هست این کار انجام بشه، یعنی باید بتونی تشخصی بدی بول مارکت داره شروع میشه دیگه کم کم.
الان دیگه ریسک انجام این کار بالا رفته.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب یه سوال
تا ابد که نمیشه با یه ایپی تو اون سایته بود! بلاخره یه بار پیش میاد ادم حواسش نباشه
تغییر آی پی زیاد باعث میشه که سیستم بایننس به فعالیت های حساب مشکوک بشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اما مهم اینه که اوایل دوره که بازار در حال رشد هست این کار انجام بشه، یعنی باید بتونی تشخصی بدی بول مارکت داره شروع میشه دیگه کم کم.
الان دیگه ریسک انجام این کار بالا رفته.
آره , بخاطر همین تقریبا یکماه میشه که غیر از بیتکوین و اتر خرید دیگه ای نمیزنم که اگر بازار ریخت حداقل خیالم راحت باشه بیت یا اتر خرید زدم و میمونه تا وقتی که بازار برگرده

حالا تو مواردی خاص اگر از موردی مطمئن باشم خرید میزنم

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
الان کش رو پاک کردم تست میکنم ببینم باز میشه یا نه
تو کشور های خارجی هم فکر نکنم همه از ای پی استاتیک استفاده کنن کشور اگه هلند باشه حالا هر ای پی باشه روتش به هلند ختم شه فکر نکنم مشکلی باشه استرس گرفتم

Captive

لایک‌ها
16,664
خب یه سوال

برای کسی که وریفای نیست و نمیتونه احراز هویت کنه دردسر ایجاد میشه، بهتره با سایت هایی کار کنید که مشکلی با ایران ندارن.

تو قوانینش هم نزده کسی نباید آی پیش تغییر کنه اما به دلیل مسائل امنیتی مثل هک شدن حساب امکان داره حساب رو بلاک کنن و از دارنده ی حساب بخواهند که مدارک ارسال کنه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

790.gif
بهترین زمان ورود کردی حداقل باید سرمایه رو 5 برابر میکردی

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
نه اقا باز نمیشه همون ارور رو میده حالا چیکار کنم

Captive

لایک‌ها
16,664
الان کش رو پاک کردم تست میکنم ببینم باز میشه یا نه
تو کشور های خارجی هم فکر نکنم همه از ای پی استاتیک استفاده کنن کشور اگه هلند باشه حالا هر ای پی باشه روتش به هلند ختم شه فکر نکنم مشکلی باشه استرس گرفتم

بله روایت داریم که اگر آی پی همون کشور باشه مشکلی نداره ولی قانون نانوشته ای هست.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بهترین زمان ورود کردی حداقل باید سرمایه رو 5 برابر میکردی
بقول معروف تو خریدها و فروش خیلی دست به عصا محتاط عمل کردم
301.gif

واسه همین چند روز قبل گفتم وسواس گرفتم !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بقول معروف تو خریدها و فروش خیلی دست به عصا محتاط عمل کردم
301.gif

واسه همین چند روز قبل گفتم وسواس گرفتم !
وسواس وقتی سرمایه بالا رفت باید داشته باشی الان بخوای اینطوری عمل کنی مثلا 5000 دلار سرمایت بشه دیگه نمیتونی ادامه بدی :) خیلی محتاط بودن باعث درجا زدن میشه

بالا