Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
نباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دیفیلتر شکنت رو تعویض
نباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دیفیلتر شکنت رو تعویض
این خرید پله ای به انگلیسی چی میشه؟ سرچ زدم چیزی نیومد
من اوایل که شروع کردم بیشتر تمرکزم روی ترید روزانه بود , بعد کم کم تغییر کرده به چند روزه و بعضی مواقع هفته اییه درسی که من تو این بول مارکت گرفتم اینه که تو دوره بعدی که حس کردم داره بازار میره بالا چندتا ارز میخرم و تا سه ماه به هیچ وجه دست نمیزنم بهشون.
اگر همین کارو این دوره کرده بودم الان حداقل موجودیم ده بیست برابر الان بود، اونم بدون هیچ زحمت و استرسی.
خرید و فروش مشاهده پیوست 1238167 ای رو تست کن.
نظر لطف شماست , دیگه از وقتی ورود کردیم کم و بیش در حال مطالعه و رصد اخبار هستمبه نظر بنده ی حقیر استعداد شما در این بازار به نسبت خیلی خوبه و احساس میکنم اگر یکم مطالعه رو بیشتر کنی و روانشناسی بازار رو هم بدونی 100% موفق تر میشی.
پ.ن: احساس میکنم از لحاظ سنی هم این وقت رو داشته باشی و تازه اول جـــَوونیت باشه :دی
نباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دی
اما مهم اینه که اوایل دوره که بازار در حال رشد هست این کار انجام بشه، یعنی باید بتونی تشخصی بدی بول مارکت داره شروع میشه دیگه کم کم.من اوایل که شروع کردم بیشتر تمرکزم روی ترید روزانه بود , بعد کم کم تغییر کرده به چند روزه و بعضی مواقع هفته ای
ولی در کل تا الان همین روند روزانه و هفتگی بوده
اما الان که نگاه به قیمتها میکنم می بینم اگر خیلی از این کوینها رو حتی برای یکماه نگه میداشتم موجودی خیلی بیشتر از الان میشد
بعنوان مثال دش رو زمانی که 133$ بود به توصیه @وکیل الرعایا خریدم ولی با 10$ سود فروختم که قیمتش درجا سر به فلک کشید منم دیگه ورود نکردم
یا مثلا cake رو اوایل روی 7$ خریدم و همون موقع بدون سود ازش در اومدم !
یا ماتتیک رو روی 0.07$ خریدم و روی 0.14$ فروختم که اگر یک هفته بیشتر نگه میداشتم روی 0.4$ میفروختم
ولی خب بازار کریپتو همینه دیگه ,
نظر لطف شماست , دیگه از وقتی ورود کردیم کم و بیش در حال مطالعه و رصد اخبار هستم
تغییر آی پی زیاد باعث میشه که سیستم بایننس به فعالیت های حساب مشکوک بشهخب یه سوال
تا ابد که نمیشه با یه ایپی تو اون سایته بود! بلاخره یه بار پیش میاد ادم حواسش نباشه
چند ایپی بودن ، خلاف قوانینه ؟
ای وای منفیلتر شکنت رو تعویض
آره , بخاطر همین تقریبا یکماه میشه که غیر از بیتکوین و اتر خرید دیگه ای نمیزنم که اگر بازار ریخت حداقل خیالم راحت باشه بیت یا اتر خرید زدم و میمونه تا وقتی که بازار برگردهاما مهم اینه که اوایل دوره که بازار در حال رشد هست این کار انجام بشه، یعنی باید بتونی تشخصی بدی بول مارکت داره شروع میشه دیگه کم کم.
الان دیگه ریسک انجام این کار بالا رفته.
الان کش رو پاک کردم تست میکنم ببینم باز میشه یا نهنباید اینکار رو بکنه، آی پی تغییر کنه شاید به مشکل بخوره، معمولا با پاک کردن کش و کوکی درست میشه، اگر نشد روش های دیگه :دی
خب یه سوال
تا ابد که نمیشه با یه ایپی تو اون سایته بود! بلاخره یه بار پیش میاد ادم حواسش نباشه
چند ایپی بودن ، خلاف قوانینه ؟
بهترین زمان ورود کردی حداقل باید سرمایه رو 5 برابر میکردیمن اوایل که شروع کردم بیشتر تمرکزم روی ترید روزانه بود , بعد کم کم تغییر کرده به چند روزه و بعضی مواقع هفته ای
ولی در کل تا الان همین روند روزانه و هفتگی بوده
اما الان که نگاه به قیمتها میکنم می بینم اگر خیلی از این کوینها رو حتی برای یکماه نگه میداشتم موجودی خیلی بیشتر از الان میشد
بعنوان مثال دش رو زمانی که 133$ بود به توصیه @وکیل الرعایا خریدم ولی با 10$ سود فروختم که قیمتش درجا سر به فلک کشید منم دیگه ورود نکردم
یا مثلا cake رو اوایل روی 7$ خریدم و همون موقع بدون سود ازش در اومدم !
یا ماتتیک رو روی 0.07$ خریدم و روی 0.14$ فروختم که اگر یک هفته بیشتر نگه میداشتم روی 0.4$ میفروختم
ولی خب بازار کریپتو همینه دیگه ,
نظر لطف شماست , دیگه از وقتی ورود کردیم کم و بیش در حال مطالعه و رصد اخبار هستم
الان کش رو پاک کردم تست میکنم ببینم باز میشه یا نه
تو کشور های خارجی هم فکر نکنم همه از ای پی استاتیک استفاده کنن کشور اگه هلند باشه حالا هر ای پی باشه روتش به هلند ختم شه فکر نکنم مشکلی باشه استرس گرفتم
بقول معروف تو خریدها و فروش خیلی دست به عصا محتاط عمل کردمبهترین زمان ورود کردی حداقل باید سرمایه رو 5 برابر میکردی
دستور پینگ اجرا کن ببین ارتباط با بایننس دارینه اقا باز نمیشه همون ارور رو میده حالا چیکار کنم
نه متاسفانه تایم اوت میشه ای پی هم عوض کردمدستور پینگ اجرا کن ببین ارتباط با بایننس داری
ping binance.com
وسواس وقتی سرمایه بالا رفت باید داشته باشی الان بخوای اینطوری عمل کنی مثلا 5000 دلار سرمایت بشه دیگه نمیتونی ادامه بدی خیلی محتاط بودن باعث درجا زدن میشهبقول معروف تو خریدها و فروش خیلی دست به عصا محتاط عمل کردم
واسه همین چند روز قبل گفتم وسواس گرفتم !
فیلتر شکن قطع کن بعد پینگ بگیرنه متاسفانه تایم اوت میشه ای پی هم عوض کردم