• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کریپتو اسکرینر 2 روزه که وان اینچ رو strong buy میزنه , تقریبا از رنج قیمتی 5.3$
دیشب میخواستم روی 5.7 بخرم ولی بجاش رفتم لایتکوین خریدم , لایتکوین اومد پایین ! وان اینچ 7.2$ !!
همچنان strong buy میزنه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
تو خود بایننس میشه خب، اصلا برای همین کاره.

تو گوگل خیلی آموزش هست.

من بیشتر برای این بخش ریپلای کردم، سوالی که هست اینه که چرا سیگنال رو باید بدن به شما؟ اگر کسی از سیگنالش مطمئن باشه خودش خیلی راحت میتونه میلیاردر بشه و اگر اینطور نیست شما چطور میخوای به سیگنالی که اون شخص میده اعتماد کنی؟
خیلی ها هستن که میفروشن
کانال ها و سایت ها و خیلی مطمن هستن

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
بالاخره sushi هم کمی رفت بالا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از روزی که شروع کردم مثل بقیه افرادی که تو این بازار هستن وقت زیادی رو برای تحقیق و پیگیری اخبار و اینکه چی خوبه و چی خوب نیست صرف کردم

کلی ویدئو و تحلیل و انالیز و از این داستان ها , در این بین هم کوین های زیادی معرفی شد , یه سری ها رو خرید زدم و سود بردم یه سری ها از کنارش گذشتم
که قطعا برای دیگران هم به همین شکل بوده

یکی دو روز هست یه نکته ای نظرم رو جلب کرده !
75.gif

چیزی که تو این یکی دو روز نظرم جلب کرد MKR بود !
Untitled.jpg

MKR از اول بتدای شروع بول مارکت تا الان خیلی آروم و بی سر و صدا و چراغ خاموش 10 برابر شده
211.gif

و چیزی که برام جالبه و نظرم رو جلب کرده اینه که در بین این همه ویدئوهای تحلیلی و بررسی ها و سیگنال ها و غیره هیچ کس حرفی از MKR نزده , حداقل من چیزی در موردش ندیدم

جالب و عجیبه !

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
این بیت خیلی رو مخه ها خودش تکلیف خودشو نمیدونه بالا بره یا بیاد پایین
فانتوم چند باره میخواد بره بالا این بیت نمیزاره منم بخاطر نزدیک بودنش به ath نفروختم هنوز
اگه گذاشت ما سود امروزمون رو بگیریم یا شاید میخواد بفرستتمون تو ضرر:sleep:
بیت رفت که بره برای 60-61 هزار

فقط میخواست پوزیشن شورت ما رو خراب کنه، هیچ حساب کتاب نداره :/

AVAX رو نگاهی داشته باشید، حرکتش شروع شده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بیت رفت که بره برای 60-61 هزار

فقط میخواست پوزیشن شورت ما رو خراب کنه، هیچ حساب کتاب نداره :/

AVAX رو نگاهی داشته باشید، حرکتش شروع شده

دوست عزیز 2 تا سوال دارم:

1. بر چه اساسی پوزیشن شورت گرفتید؟ ( صرفا جهت اطلاع )

2. بر چه اساس احساس میکنید حرکتش شروع شده؟ و این شروع حرکت تا چه قیمتی ادامه خواهد داشت؟ آیا این استاپ لاس هم داره یا نه؟

سپاس

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
آقا این پوزیشن شورت و لانگ اون مقدار سرمایه ای که باهاش یه ارز رو میخری اگه لیکویید بشی همون رپ از دست میدی دیگه؟
میخوام یه صد دلار تست برم :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
آقا این پوزیشن شورت و لانگ اون مقدار سرمایه ای که باهاش یه ارز رو میخری اگه لیکویید بشی همون رپ از دست میدی دیگه؟

⛔⛔

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه چیزی رو لازمه بگم که خدایی نکرده کسی روی حرفهای من ضرر نکنه (حالا میدونم کسی روی حرف من کاری نمیکنه، اما به هر حال :D )

هر اتفاقی برای دوج بیوفته من باهاش هستم، چه همین الان بشه 0.001 دلار چه یک دلار من بلندمدتها رو تا چند سال دیگه دارم.
برای کوتاه مدت هم دارم ازش نوسان میگیرم واقعا شیرین هستش برای من.
اما برای 8می خیلی هایپ شده، به نظر من تا اون تاریخ همچنان صعودی میمونه، اما بعدش احتمال پایین اومدنش بیشتر از بالا رفتنشه.
خلاصه حواستون جمع باشه، برای من این کار شیرین و هیجان انگیزه حتی اگه با ضرر همراه باشه، شاید برای دیگران اینطور نباشه.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
اره لیکویید میشی اگه واقعا میخوای بری یا وایسا بیت بره بالا 63.64 شورت بگیر یا وایسا بیت بریزه بای بزن
نظر شخصی
الکی باز نکن و بیشتر از 20x هم نزن

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
یه چیزی رو لازمه بگم که خدایی نکرده کسی روی حرفهای من ضرر نکنه (حالا میدونم کسی روی حرف من کاری نمیکنه، اما به هر حال :D )

هر اتفاقی برای دوج بیوفته من باهاش هستم، چه همین الان بشه 0.001 دلار چه یک دلار من بلندمدتها رو تا چند سال دیگه دارم.
برای کوتاه مدت هم دارم ازش نوسان میگیرم واقعا شیرین هستش برای من.
اما برای 8می خیلی هایپ شده، به نظر من تا اون تاریخ همچنان صعودی میمونه، اما بعدش احتمال پایین اومدنش بیشتر از بالا رفتنشه.
خلاصه حواستون جمع باشه، برای من این کار شیرین و هیجان انگیزه حتی اگه با ضرر همراه باشه، شاید برای دیگران اینطور نباشه.
ب نظر من دوج طلا بود از دستش دادم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
خیلی ها هستن که میفروشن
کانال ها و سایت ها و خیلی مطمن هستن
چه نیازی به پولش دارن؟ اونا که باید وضعشون خوب باشه با این دانششون :ROFLMAO:

اگر روزی برسد AVAX ابتیاع میکنیم

در روایات داریم در یوم الحساب مردم از نخریدن AVAX حسرت میخورن و از خدا میخوان که به این دنیا برمیگشتن و AVAX میخریدن
از تذکرت استفاده کردم و یک پله AVAX تهیه کردم که اون دنیا حسرتش رو نخورم اما بعدا کلا فراموشش کردم که مقدارش رو زیاد کنم.
الان دیدم تقریبا دو برابر شده.
1620293957054.png

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
بیت داره رنج میزنه اگه ی 2.3 هزار بریزه
التا سایه های ریزشی بلندی میزنن
ک باید شکارشون کرد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ب نظر من دوج طلا بود از دستش دادم
دوج قبل از ایلان ماسک فقط دوج بود.
اما خب همچین آدمی اگه به سنگ هم دست بزنه طلا میشه باید از فرصت ها به موقع اش استفاده کرد.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوج قبل از ایلان ماسک فقط دوج بود.
اما خب همچین آدمی اگه به سنگ هم دست بزنه طلا میشه باید از فرصت ها به موقع اش استفاده کرد.
ارزه دیگه موقعه ک هی دوج دوج میکرد قیمت مقت مفت بود
اینده بره ی دلار هی میگن دوج بره 2 دلار هی میگن دوج دوج
این خودش باعث میشه هی تبلیغ بشه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
این ارز drep هم قبلا خیلی خوب بود ولی بعد توکن سوزی همش درجا میزنه و تو‌ ریزش ها هم با کله میاد پایین الان که بیت رفته بالا ، بقیه آلت ها هم یه تکونی خوردن ولی این کلا درجا زده شاید امروز فردا یه پامپی بکنه ...

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوست عزیز 2 تا سوال دارم:

1. بر چه اساسی پوزیشن شورت گرفتید؟ ( صرفا جهت اطلاع )

2. بر چه اساس احساس میکنید حرکتش شروع شده؟ و این شروع حرکت تا چه قیمتی ادامه خواهد داشت؟ آیا این استاپ لاس هم داره یا نه؟

سپاس
یک کانال نزولی ۱ ساعته داشت، اون رو شکست و وارد کانال صعودی شد (موج B) داخل میانه کانال‌ش که همون ۵۸ هزار بود و مقاومت هم حساب میشد ریخت، کف ۵۶.۵ رو از دست داد، کف ۵۴ هم از دست داد
فرداش پول‌بکش رو باید میزد و ادامه ریزش که میشه موج C رو تکمیل میکرد برای ۴۸ و بعدش ۴۲
این معیارم برای پوزیشن شورت بود، ورودهم ۵۵.۵
ولی یه اینگلف زد تا ۵۷.۸ و تحلیل فیل شد، استاپ هم بستن کندل بالای ۵۸ بود که دیگه همون دیروز بستم پوزیشن رو

الان هم حمایت ۵۸ روز زد از اون چند ساعت پیش که گفتم، مقاومتش هم ۶۰-۶۱ هزار که فکر نکنم این رو رد کنه
تحلیل زمانی هم ریزش بیت رو نشون میده

در مورد آواکس هم موج ۵ رو نزده، از کمپرس قیمت هم رو به بالا خارج شده از نظر موج شماری تا ۱۰۰ دلار جا داره ولی فکر کنم ۵۹-۶۰ یک استراحتی کنه

اینا همه تخیلات این ذهن بیمار

بالا