آقا اگه کسی ارزی رومیدونه که این چند روز رشدی نداشته معرفی کنه ،بریم اونا رو بخریم
میخواستم یه مدت کوتاهی هولد کنم . لذت ترید کردن نمیزاره از هولد سود بگیرم . همش میخوام سرمایه رو جابجا کنم :-|برای یک تریدر حرفهای همه روزها مثبت هستن
تجربه من میگه اگر به پولش نیازی نداره بزار بمونهمیخواستم یه مدت کوتاهی هولد کنم . لذت ترید کردن نمیزاره از هولد سود بگیرم . همش میخوام سرمایه رو جابجا کنم :-|
چقدر روی سایت تریدینگ ویو فشار وجود داره !!! لود نمیشه
همین روزهاست که اتفاقات عجیب غریبی در بازار رخ بده !!
EOS هم بلاخره تکون خورد، شیرینی بچه ها یادت نره :دیهیچ تضمینی نیست بعدش رشد کنه ، آچمز میشی ...
یکی از دلایل عدم رشد هم اینه شاید پیشخور کرده باشه صعودش رو... بدون بررسی نمیتونی نتیجه بگیری
مشاهده پیوست 1238391
از جمله کانالهایی که سیگنال مثلا VIP میفروشن، دش تو این سه روز تقریبا 30 درصد سود داد.
ادمین کانالی؟قرار بود عرصه رو بر پرایوسی کوین ها تنگ کنن واقعا، منم خودم بر این باور بودم که باید پرایوسی کوین ها رو تبدیل کرد به یه کوین دیگه ( و نه فیات ) ولی مثل اینکه نتوستن کاری کنن و کوین های قدیمی تازه دارن بیدار میشن، حالا کی به خواب عمیق فرو برن @pool میدونه :دی
ادمین کانالی؟
@Captive
راستی شما نمیدونی من با چه منطقی باید به آدمی که نمیتونه با سرمایه خودش سرمایه گذاری درست کنه و لنگ پول VIP هست باید اعتماد کنم؟ بخدا سوال خیلی بزرگیه واسم چرا خیلیها این کارو میکنن به خودشون هم پیام میدم قیاس مع الفارق میکنن
یکی ETC رو بگیره !به کجا چنین شتابان !
تقریبا یه ماه و نیم پیش وقتی 11$ بود با ETC حساب داداشتم رو تو سایت ***** شارژ کردم که همه رو هم باخت !
منم همین یکی دو ماه پیش فکر کنم بین 12 تا 16 دلار بود که نوسان های ریز گرفتم ازش، دنیای عجیبیه کریپتو.تقریبا یه ماه و نیم پیش وقتی 11$ بود با ETC حساب داداشتم رو تو سایت ***** شارژ کردم که همه رو هم باخت !
یکی از این کانالای سیگنالی . سیگنال میداد و بابت سود سیگنال بیست درصد از هر سیگنال را میخواست ازش پرسیدم اگر سیگنال ضرر بده شما ضررش را جبران میکنی ؟ گفت سعی میکنیم ضرر نده@Captive
راستی شما نمیدونی من با چه منطقی باید به آدمی که نمیتونه با سرمایه خودش سرمایه گذاری درست کنه و لنگ پول VIP هست باید اعتماد کنم؟ بخدا سوال خیلی بزرگیه واسم چرا خیلیها این کارو میکنن به خودشون هم پیام میدم قیاس مع الفارق میکنن