• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آقا اگه کسی ارزی رو‌میدونه که این چند روز رشدی نداشته معرفی کنه ،بریم اونا رو بخریم

هیچ تضمینی نیست بعدش رشد کنه ، آچمز میشی ...

یکی از دلایل عدم رشد هم اینه شاید پیشخور کرده باشه صعودش رو... بدون بررسی نمیتونی نتیجه بگیری

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
برای یک تریدر حرفه‌ای همه روزها مثبت هستن
میخواستم یه مدت کوتاهی هولد کنم . لذت ترید کردن نمیزاره از هولد سود بگیرم . همش میخوام سرمایه رو جابجا کنم ⁦:-|⁩

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
میخواستم یه مدت کوتاهی هولد کنم . لذت ترید کردن نمیزاره از هولد سود بگیرم . همش میخوام سرمایه رو جابجا کنم ⁦:-|⁩
تجربه من میگه اگر به پولش نیازی نداره بزار بمونه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
ارز safemoon چرا انقدر تعداد واچ لیستش زیاده ؟!!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چقدر روی سایت تریدینگ ویو فشار وجود داره !!! لود نمیشه

همین روزهاست که اتفاقات عجیب غریبی در بازار رخ بده !!

با V.P.N تست کنید، اکثر مواقع در این موارد با وی پی ان درست میشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
هیچ تضمینی نیست بعدش رشد کنه ، آچمز میشی ...

یکی از دلایل عدم رشد هم اینه شاید پیشخور کرده باشه صعودش رو... بدون بررسی نمیتونی نتیجه بگیری
EOS هم بلاخره تکون خورد، شیرینی بچه ها یادت نره :دی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
Telegram_2021-05-06_21-24-54.png

از جمله کانالهایی که سیگنال مثلا VIP میفروشن، دش تو این سه روز تقریبا 30 درصد سود داد.

Captive

لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1238391

از جمله کانالهایی که سیگنال مثلا VIP میفروشن، دش تو این سه روز تقریبا 30 درصد سود داد.

قرار بود عرصه رو بر پرایوسی کوین ها تنگ کنن واقعا، منم خودم بر این باور بودم که باید پرایوسی کوین ها رو تبدیل کرد به یه کوین دیگه ( و نه فیات ) ولی مثل اینکه نتوستن کاری کنن و کوین های قدیمی تازه دارن بیدار میشن، حالا کی به خواب عمیق فرو برن @pool میدونه :دی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
قرار بود عرصه رو بر پرایوسی کوین ها تنگ کنن واقعا، منم خودم بر این باور بودم که باید پرایوسی کوین ها رو تبدیل کرد به یه کوین دیگه ( و نه فیات ) ولی مثل اینکه نتوستن کاری کنن و کوین های قدیمی تازه دارن بیدار میشن، حالا کی به خواب عمیق فرو برن @pool میدونه :دی
ادمین کانالی؟ :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@Captive
راستی شما نمیدونی من با چه منطقی باید به آدمی که نمیتونه با سرمایه خودش سرمایه گذاری درست کنه و لنگ پول VIP هست باید اعتماد کنم؟ بخدا سوال خیلی بزرگیه واسم چرا خیلیها این کارو میکنن به خودشون هم پیام میدم قیاس مع الفارق میکنن😢

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یکی ETC رو بگیره !
s0424.gif
به کجا چنین شتابان !

Captive

لایک‌ها
16,664
@Captive
راستی شما نمیدونی من با چه منطقی باید به آدمی که نمیتونه با سرمایه خودش سرمایه گذاری درست کنه و لنگ پول VIP هست باید اعتماد کنم؟ بخدا سوال خیلی بزرگیه واسم چرا خیلیها این کارو میکنن به خودشون هم پیام میدم قیاس مع الفارق میکنن😢

اگر کسی تونست ریزش بازار را حتی حدودی تحلیل و پیش بینی کنه میشه بهش اعتماد کرد وگرنه تو بازار گاوی هر کسی میتونه بگه مثلا نئو میرسه به 100 بعد میشه 120 بعد هم میشه 400، خب این فایده نداره که.

در کل سیگنال میگنال به نظر من باید بریزید دور.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تقریبا یه ماه و نیم پیش وقتی 11$ بود با ETC حساب داداشتم رو تو سایت ***** شارژ کردم که همه رو هم باخت !
haha.gif
منم همین یکی دو ماه پیش فکر کنم بین 12 تا 16 دلار بود که نوسان های ریز گرفتم ازش، دنیای عجیبیه کریپتو.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
@Captive
یکی از این کانالای سیگنالی . سیگنال میداد و بابت سود سیگنال بیست درصد از هر سیگنال را میخواست ازش پرسیدم اگر سیگنال ضرر بده شما ضررش را جبران میکنی ؟ گفت سعی میکنیم ضرر نده :(

بالا