این به نظر شماچطوریه؟ من دیشب همینطوری الکی گرفتم ازش برای طولانی مدت خوبه یا به یه حدی رسید بفروشم؟ اگه آره چه حدی مثلایکی ETC رو بگیره !به کجا چنین شتابان !
دوستان کمک کنید مالباخته نشیم
این به نظر شماچطوریه؟ من دیشب همینطوری الکی گرفتم ازش برای طولانی مدت خوبه یا به یه حدی رسید بفروشم؟ اگه آره چه حدی مثلایکی ETC رو بگیره !به کجا چنین شتابان !
اندازه خریدت یا اندازه سودی که کردی بفروش، اگه خیلی برگشت پایین دوباره بخر.این به نظر شماچطوریه؟ من دیشب همینطوری الکی گرفتم ازش برای طولانی مدت خوبه یا به یه حدی رسید بفروشم؟ اگه آره چه حدی مثلا
حد و حدودی نداره مثلا کی قفروشم رو چه قیمتی یا هرچه سریع تر؟ لامصب حس قمار میده به آدماندازه خریدت یا اندازه سودی که کردی بفروش، اگه خیلی برگشت پایین دوباره بخر.
اگه رفت بالاتر هم فقط سودت کمتر شده.
پ.ن: هیچ ارزی همینطوری یه سره بالا نمیره بالاخره یه جا اصلاح نیاز داره.
رشدهای این شکلی رو هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه که تا کجا میرن، واسه همین من تو مسیر خرد خرد میفروشم.حد و حدودی نداره مثلا کی قفروشم رو چه قیمتی یا هرچه سریع تر؟ لامصب حس قمار میده به آدم
دش خیلی کم شده تو صرافی ها ...دش و اتر کلاسیک دلنواز
etc بخاطر لیست شدن توی کوین بیس کشید بالا
توییترشون همیشه در طول روز چک کنید
اگر با همین فرمون آلتها پیش برن
tellor
به 500 دلار میرسه
من که اماتورم ولی قاعدتا کوینی که این شکلی پامپ میشه رو سمتش نمیرماین به نظر شماچطوریه؟ من دیشب همینطوری الکی گرفتم ازش برای طولانی مدت خوبه یا به یه حدی رسید بفروشم؟ اگه آره چه حدی مثلا
این به نظر شماچطوریه؟ من دیشب همینطوری الکی گرفتم ازش برای طولانی مدت خوبه یا به یه حدی رسید بفروشم؟ اگه آره چه حدی مثلا