حالا این که گذشتMay 2020: 1 Dogecoin = $0.0025
May 2021: 1 Dogecoin = $0.58
هزار دلار سرمایه گذاری میشد 240 هزار دلار
به نظرتون دوج بعدی، کدوم کوینه؟
Last edited:
حالا این که گذشتMay 2020: 1 Dogecoin = $0.0025
May 2021: 1 Dogecoin = $0.58
هزار دلار سرمایه گذاری میشد 240 هزار دلار
اینو باید از جف بیزوس بپرسیحالا این که گذشت
به نظرتون دوج بعدی، کدوم کوینه؟
سلام
مصاحبه ایلان ماسک به وقت ایران چه ساعتی هست ؟
https://yourcountdown.to/saturday-night-live
راهی هست بشه دید از وقتی خریدی چه قیمت بوده و چه روندی رو طی کرده؟ منظورم فقط از زمان خرید نشون بده
بیت نرم و خوشگل میره بالا BAKE نرم و خوشگل میاد پایین انصافآ مسخرمون کردهBAKE رو 5.26 یه پله خریدم همون کندل ریخت اخرشم 5% حد ضررمو زد رفت بالا خوب شد نفروختم نامرد رکب میزنه
به نظر که مصاحبه نیست ! ایلان ماسک قراره بجای مجری اصلی برنامه SNL رو اجرا کنه !سلام
مصاحبه ایلان ماسک به وقت ایران چه ساعتی هست ؟
بنظرم safemoon بگیر روز یکشنبه با مصاحبه ماسک رشد میکنه از دیروز هم ۷۰% داده،،،الان با این قیمت 63 سنت خرید دوج رو پیشنهاد میکنید؟
راحت ترین راه خریدش از چه سایتی هست؟بنظرم safemoon بگیر روز یکشنبه با مصاحبه ماسک رشد میکنه از دیروز هم ۷۰% داده،،،
نظر شخصی
همین یکی دو ماه پیش من اینجا خودمو پاره کردم گفتم یکمی بگیرید بذارید چند سال بمونه، همون موقع میگرفتین اصلا الان میفروختین بیشتر از 12 برابر شده.دوج گرفتیم خدابه خیر کنه
جواد اب قند بیار
من تازه پریشب دخول کردم به این قمار کریپتوهمین یکی دو ماه پیش من اینجا خودمو پاره کردم گفتم یکمی بگیرید بذارید چند سال بمونه، همون موقع میگرفتین اصلا الان میفروختین بیشتر از 12 برابر شده.
متاسفانه کسی آدم حسابمون نکرد
الان با این جوی که برای SNL راه افتاد تایم خطرناکیه برای خریدش.
بنظرم safemoon بگیر روز یکشنبه با مصاحبه ماسک رشد میکنه از دیروز هم ۷۰% داده،،،
نظر شخصی
نمیدونم تنها چیزی که میدونم اینه که احتمال اینکه پولت یک دهم بشه از احتمال اینکه دو برابر بشه بیشتره.من تازه پریشب دخول کردم به این قمار کریپتو
الان به نظرت نگه دارم یا بدم بره؟ از صب که خریدم حدود یه ده درصدی رفته روش
چیز دیگه ای نظرت هست مثل این برای خریدی یکی دوماهه؟