من به شخصه بررسی کردم این ارز ، akita, shib با هم حرکت میکنن میتونی الان مقایسه شود کنی ایلان هم راجع به shib چیز مثبتی بگه همشون میرن بالا البته تاکید میکنم نظر شخصی میباشددوست عزیز مصاحبه ی ایلان ماسک چه ربطی به Safemoon داره؟
این کوین با توجه به مکس ساپلایی که داره + حجم معاملات + صرافی ها ( مارکت ) هایی که این کوین رو لیست کردن بسیار بسیار خطرناکه.
#نظر_شخصی
وکیل جان علامت اختصاریش چیه ؟امروز ۵۰ درصد تقریبا مجدد پامپ شد
۳۳ دلار معامله میشه
حرکت دیر شروع شد و احتمالا صد دلار سقف قبلی رو میزنه
وکیل جان علامت اختصاریش چیه ؟
دو سه صفحه قبل یه کد رفرالی برای حساب اصلی بایننس گذاشته بود همونو می تونم برای فیوچر استفاده کنم یا فرق می کنه کدش ؟@javadth
مدیریت رفرال و پدر خوانده ژائو
دو سه صفحه قبل یه کد رفرالی برای حساب اصلی بایننس گذاشته بود همونو می تونم برای فیوچر استفاده کنم یا فرق می کنه کدش ؟
نشد که . ظاهرا کدش فرق می کنه با حساب اصلی ببین اگه می تونی بهم بده .فکر میکنم که میتونی DCYV6TK5
نشد که . ظاهرا کدش فرق می کنه با حساب اصلی ببین اگه می تونی بهم بده .
واقعا این صبر هستش که باعث سود میشه این بازار فقط و فقط صبر رو میخواد که حال اساسی بده ولی بعضی ها تحمل این صبر رو ندارنسلام
دوستان این چند تا ارز بمونه یادگاری یکی دوماه دیگه میارمش بالا ببینیم قیمتها چطوری میشن
تاریخ 1400/2/17
اینا ته مونده هایی هستن که یا نزدیک مووینگ 200 هستن یا تاچ کردن یا رد کردن یه مقدار
ابدا توصیه به خرید نیست دوستان
من فقط تو کف نمودار این BTG هستم
اون دوتا کندل آخر که سبزه برای دوماهه بالای 500 درصد داده دقت کنید چارت روی تایم فریم ماهانه هست یعنی این ارز جزء ته ماندگان ارزهای دیجیتاله
دوستان تحلیل کنید نرید یکدفعه بخرید اصلا توصیه نمیکنم فقط دارم اینجا اعلام میکنم
ای خدا برسون یه 200-300 هزار دلار
اینو خودم گفتم خودم نخریدم داره میشه 10 دلاردوستان از lisk غافل نشید برای میان مدت یا بلند مدت
زدم قبول کرد . مرسی
ماشالله چه گریز از مرکزی زده الان وقت ورود بهش نیست یکم صبر کنیم ببینیم چقدر اصلاح میده بعد یه 300 تا بریزم توش ببینم میتونم چیزی ازش بکشم بیرون یا نهQtum price today, QTUM to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Qtum price, QTUM market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
13 ورودBURGER یک پله میشه ورود کرد رو به پایین خرید میزنم تا برسه به صفر