من که اماتورم ولی قاعدتا کوینی که این شکلی پامپ میشه رو سمتش نمیرم
در مورد فروختن یا نفروختن هم باید به خودت رجوع کنی , آیا از سودی که ازش گرفتی راضی هستی یا نه ؟
اگه راضی هستی بفروش , اگه راضی نیستی نگه دار , اگر هم حس میکنی بازم راه داره ولی نمیخوای ریسک کنی اصل سرمایه رو بکش بیرون
اصل سرمایه رو بکش بیرون :> مقداری تتر باش و مقداری هم تبدیل کن به یک کوین بهتر که رشد ماهانه و 3ماهه اش کمتر بوده.
چه ادکلنی میزنی قبلی که بیای بوش میومدکیو باید بخریم؟
همین الان یکسری نکات رو متوجه شدم که دیشب چقدر خیاری خرید زدم برای بار اولم
خودت بیا پیویپس پولات رو بده من که از دستت در نیارن اینجا گرگ زیاده بیا PV
جواد خودش گرگِ در پوست برهخودت بیا پیوی
آقا خیلی ممنونip جزء کشورهای ممنوعه و آلمان نباشه کشورهای آسیایی و عرب خوب هستند
آنتی ویروس حتما روی سیستم نصب باشه اطلاعات لاگین اگر میخوای روی سیستم ذخیره کنی به این شکل ذخیره کن:
مثلا آدرس ایمیل اگر هست:
[email protected]
به این شکل ذخیره کن
[email protected]
پسورد هم به همین شکل چند حرف اضافه کن که فقط خودت بدونی چیا هستند اینطوری اگر به دلایلی سیستمت هک شد یا بلایی سرش اومد که دست نا اهلی افتاد نمیتونه به اکانتت دسترسی داشته باشه
زمان لاگین همون آدرس و پسورد اشتباه وارد باکس ورودی بایننس پیست کن بعد حروف اضافه رو حذف کن اگر کیلاگری روی سیستم باشه و ارسال کنه برای هکر یک بیلاخ همراهش فرستاده میشه
قطعا باید به خودمون رجوع کنیممن که اماتورم ولی قاعدتا کوینی که این شکلی پامپ میشه رو سمتش نمیرم
در مورد فروختن یا نفروختن هم باید به خودت رجوع کنی , آیا از سودی که ازش گرفتی راضی هستی یا نه ؟
اگه راضی هستی بفروش , اگه راضی نیستی نگه دار , اگر هم حس میکنی بازم راه داره ولی نمیخوای ریسک کنی اصل سرمایه رو بکش بیرون
اخبار ممنوعیت ؟ آقا شوخی نکن. کدوم منبع ؟من تصمیم گرفتم با اچ دی پی تترهام را نقد کنم . با توجه به اخبار ممنوعیت ارزهای دیجیتال الان مشکلی پیش نمیاد ؟ می خوام تتر را از کوینکس بفرستم و تبدیل به ریال کنم .
ببین نمیخواستم ریا بشه، اما من کارم از همه بچه های اینجا درست تره این سسخل بازی ها که بعضی وقتا درمیارم واسه اینه که تابلو نشه.همین الان یکسری نکات رو متوجه شدم که دیشب چقدر خیاری خرید زدم برای بار اولم
منم هنوز نفروختمش و دارمش به امید این که روزی به 30-40 دلار برسه تا رسیدن به این رقم باهاش میمونم البته من روی 16 خرید کردمBURGER یک پله میشه ورود کرد رو به پایین خرید میزنم تا برسه به صفر
من میتونم موجودیت رو برات ۵۰۰۰ دلار کنم البته اگه ۱۰۰۰۰ دلار بدی آخر هفته بهت ۵۰۰۰ تا نقد تحویل میدمخودت بیا پیوی
من یکماه پیش ترید کردم مشکلی نبودصرافی FTX احراز هویت میخواد ؟