• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نظر میاد فعلا خبری از رد شدن بیت از مقاومت 58 باشه !
69.gif

ظاهرا باید خودم دست به کار بشم و بیت بفروشم تا مقاومت رو رد کنه
164.gif

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
خود کرده را تدبیر نیست
جواد جان جدیدا خیلی ها تیتر میزنن مه دوج بیت کوین دومه خیلی هم توئیت هاش زیاد شده اینکه قیمتش یکم بالا پایین کنه ولی بالا میره و به یه قیمتی هم میرسه که هیچکس باورش نمیکنه مطمعنم با این توجه ای که بهش داره میشه عدد 1 دلار هم رد میکنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جواد جان جدیدا خیلی ها تیتر میزنن مه دوج بیت کوین دومه خیلی هم توئیت هاش زیاد شده اینکه قیمتش یکم بالا پایین کنه ولی بالا میره و به یه قیمتی هم میرسه که هیچکس باورش نمیکنه مطمعنم با این توجه ای که بهش داره میشه عدد 1 دلار هم رد میکنه

به نظر من اوردن اسم دوج کوین و بیت کوین توی یه جمله کنار هم کلا گناه کبیره ست :confused:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
برای کسی که پول اضافه داره ریسکی حساب نمیشه ولی برای من چون از پول بقیه دارم استفاده میکنم فرق فوکوله باید تو هر سودی بفروشم وگرنه ضرر بقیه رو باید از جیبم پرداخت کنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این بحث دوج فکرکنم تا اخر همیشه باید داشته باشیم.. همش تقصیر ایلون هست :Dالبته که بحث تو فروم خیلی بهتر تا اینستاگرام و ... اینجا کلی چیز جدید یاد میگیریم

فقط ریپلای بخش بولد شده :.

دلیل جدی نگرفتن به تعبیر خودت مسخره کردن مشخص بود ! خرید و پیش بینی کارشناسانه ؟ خیر قمار ! قمار و قمار ..

همچنان قمار خواهد بود مگر اصلاح Tokenomics داشته باشه

مادامی که این اصلاحات نباشه همچنان قمار !

حالا من بیام بگم یک قرونم دو قرون شده همه جا هم حمایت کنم به خاطر این سودی که داده فقط رقت انگیز خواهد بود
🤙
پ.ن

دوج میشه ده دلار ! مسخرم نکنید !:D

مشاهده پیوست 1238667
ببین برای تموم شدن بحث باید تکلیف خودت رو مشخص کنی، من هدف اولم از کریپتو سود مالی هست، قطعا شما و باقی بچه های فروم هم همینطور، حالا شاید بیای بگی نه ولی داری دروغ میگی :p
اینکه به این کار علاقه دارم و این صحبتا در رده دوم به بعد قرار میگیرن (همونطور که قبلا هم گفتم واقعا لذت میبرم ازینکار، جز اینکه این چند ماه افراط کردم و یه مقدار خسته شدم).
این حرفا که واسه علاقه و تکنولوژی و فقط نگهداری کریپتو این کارو میکنم واسه امثال CZ هست که تازه اونم حرف دروغ و تبلیغاتیه:p
و وقتی هدف اولم سود مالی هست من ترجیح میدم از همه فرصت ها استفاده کنم چه اون ارز بی ارزش و بی پشتوانه و نامحدود باشه چه غیر از این من اگر پیش بینی کنم اون ارز رشد میکنه میخرمش و وقتی بعد از اون همه تمسخر اون ارز اینقدر رشد میکنه اتفاقا حقمه که بیام و از کارم دفاع کنم و بگم یک قرونم شد دو قرون و قطعا کار اون مسخره کننده ها رقت انگیز بوده نه کار من.

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ولی دوستان یک چیز رو صادقانه میگم این روزا من که اینهمه از دوج حمایت کردم هم دارم میترسم، مبادا پولی که لازم دارید روش سرمایه گذاری کنید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سال 2018 یکی از دوستان پیام داد به من که اقا: بیت کوین خریدن اصلا اشتباه هست واقعا و سود توی آلت کوین ها هست، من PAKcoin رو خریدم و ایکس مقدار بیشتر بهم سود داده و دارم لذت میبرم، من بهش گفتم که این کوین های بدردنخور فقط FakePump میشن برای خالی کردن جیب مردم و بعد تبدیل کردن کوین خودشون به یه کوین با ارزش مثل بیت کوین.

در اون زمان PAKcoin تقریبا 50 برابر شد ( ظرف مدت کوتاهی ) و تا مرز نابودی ( صفر شدن هم رفت ) و در حال حاضر که بازار باز گاوی وار رشد داشته هنوز به اون قیمت ها نرسیده، اینم در نظر بگیرید که شما اگر ایران باشید و بر فرض مثال کوینی رو به قیمت دلاری 27ت خریدید و بعد قیمت دلار شد 17-18ت و کریپتو هم ریزش کرد چه ضرری رو متحمل می شوید.

در بازارهای مالی ما بحث سرمایه گذاری رو داریم و بحث قمار کردن، این 2 تا در یک اقلیم نمیگنجند. و اگر کسی سرمایه گذاری ایمن انجام بده احتمال از دست رفتن پولش به مراتب کمتر از کسی هست که قمار میکنه.

به نظر من در حال حاضر هیچ تحلیلی پشت دوج کوین و شیبا و لواشک فافا نیست و صرفا به خاطر طوفان توئیتری که راه انداختن داره پامپ میشه و وقتی هم بازار ریزشی بشه حتی فرصت اینکه شما فکر کنی هم بهت نمیده.

این پست من به این معنا نیست که نباید ریسک کرد و فقط باید یک جا نشست و حرف نا امید کننده زد، اما به این معناست که وقتی وارد یک بازار ( نوپا) می شویم همه ی جوانب رو در نظر بگیریم و در مقابل حقیقت ها جبهه نگیریم...

مورد آخر: به زودی نظر شخصی خودم رو در ارتباط با فلسفه ی رشد آلت کوین ها یا به اصلاح وجود Altseason به اشتراک خواهم گذاشت :دی

با آرزوی موفقیت

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
رفتم تاپیک بورس سری بزنم، دیدم هیشکی نیست، همه‌تون امدین اینجا...!
فقط پیامای چندتا کاربر بود که هنوز حرفای شیش‌ماه پیش رو میزدن؛
یکی میگفت جدیدا زفکا یه دبه شیر بیشتر تولید میکنه و سهم بزودی رشد شارپی میکنه!!!
اون یکی میگفت غکورش امروز یه پفک و یه بستنی بیشتر فروخته و سهم آماده پروازه !!!
یکی هم میگفت جاده‌ها خراب شدن و از این به بعد نونِ خفنر توی روغنه !!!
خلاصه میگفتن سهم‌ها جذاب شده و در به در دنبال مشتری میگشتن واسشون ، و معتقد بودن با دید بلندمدت ۱۰ تا ۲۰ساله میتونید به سودهای بالای ۲۰درصد برسید !!!
بندگان خدا نمیدونستن اومدین اینجا اتریوم و ریپل و دوج و ترون ترید میکنید و هفته‌ای ۵۰ تا ۱۰۰درصد سود میکنید ...
بنظرتون بریم بهشون بگیم یا هنوز زوده... !!؟؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خلاصه خبر : ایران پرداخت از طریق کریپتو استخراج شده خارج از ایران رو برای وارد کننده ها ممنوع کرده !
یعنی چی ؟ واردکننده باید کریپتو رو از یکی از فارم های مجاز و ثبت شده داخل ایران تهیه کنه !

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یکی میگفت جدیدا زفکا یه دبه شیر بیشتر تولید میکنه و سهم بزودی رشد شارپی میکنه!!!
خلاصه میگفتن سهم‌ها جذاب شده و در به در دنبال مشتری میگشتن واسشون ، و معتقد بودن با دید بلندمدت ۱۰ تا ۲۰ساله میتونید به سودهای بالای ۲۰درصد برسید !!!
بندگان خدا نمیدونستن اومدین اینجا اتریوم و ریپل و دوج و ترون ترید میکنید و هفته‌ای ۵۰ تا ۱۰۰درصد سود میکنید ...

شاید از بیرون به نظر اینطور بیاد، اما سودی که کریپتو میده در مقابل ریسکش هیچی نیست.
همین الان اگه CZ بزنه حساب بایننس من رو ببنده و همه سرمایه ام دود هوا بشه به نظرت دستم به جایی بنده؟
باز واسه بورس میشه چهارتا بنر بگیری دستت راه بیوفتی این ور و اون ور :D

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
خلاصه خبر : ایران پرداخت از طریق کریپتو استخراج شده خارج از ایران رو برای وارد کننده ها ممنوع کرده !
یعنی چی ؟ واردکننده باید کریپتو رو از یکی از فارم های مجاز و ثبت شده داخل ایران تهیه کنه !
مهمترین مزیت رمزارزها امنیت بالا و غیرقابل ردیابی بودنشونه ...
اونوقت آقایون از کجا میخان بفهمن ارزی که من دارم وارداتی هست یا تولید ملی داخل !
لابد فردا میان از دستگاه جدیدی به نام مستعان ۱۲۰ رونمایی میکنن که توسط یه شرکت دانش‌بیان تولید شده و قادر هست ارزهای وارداتی رو از تولید ملی از فاصله ۲۰۰متری تشخیص بده :)

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستانی که سگ و گربه دارن حواستون هست دیگه؟ من یکمی داشتم دارم میفروشم.

1620460306222.png
1620460324164.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

سلام
دیر یا زود همین تاپیک و این صنعت هم همانند بورس ایران خواهد شد
هر صنعتی یک فرایند داره

این اتفاق در دلار ، طلا ، بورس ، مسکن ، کریپتو ، خودرور ، دارو ، قطعات الکترونیکی ، گوجه ، سیب زمینی و . . . رخ داده
شخصی موفق که الان از درامد کریپتو در موج بعد سرمایه گذاری کنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مهمترین مزیت رمزارزها امنیت بالا و غیرقابل ردیابی بودنشونه ...
اونوقت آقایون از کجا میخان بفهمن ارزی که من دارم وارداتی هست یا تولید ملی داخل !
لابد فردا میان از دستگاه جدیدی به نام مستعان ۱۲۰ رونمایی میکنن که توسط یه شرکت دانش‌بیان تولید شده و قادر هست ارزهای وارداتی رو از تولید ملی از فاصله ۲۰۰متری تشخیص بده :)

درسته , احتمالا این مقوله مربوط به واردکننده هایی میشه که ارز با نرخ دولتی دریافت میکنند ,
وگرنه اون واردکننده که با ارز آزاد جنسش رو وارد میکنه , کریپتو مورد نظرش رو از هرجایی دلش بخواد تهیه میکنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مودم گرفته یه 10$ بندازم رو این سگ و گربه ها , هرجا هم که 50% به بالا داد نقد کنم , منتها اینقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو بگیرم !
283.gif
من جایی خریدمشون که از قله چند صد درصد منفی خورده بودن، اگر خریدی فقط روی قله نخر.

بالا