به نظر میاد فعلا خبری از رد شدن بیت از مقاومت 58 باشه !
ظاهرا باید خودم دست به کار بشم و بیت بفروشم تا مقاومت رو رد کنه
ظاهرا باید خودم دست به کار بشم و بیت بفروشم تا مقاومت رو رد کنه
جواد جان جدیدا خیلی ها تیتر میزنن مه دوج بیت کوین دومه خیلی هم توئیت هاش زیاد شده اینکه قیمتش یکم بالا پایین کنه ولی بالا میره و به یه قیمتی هم میرسه که هیچکس باورش نمیکنه مطمعنم با این توجه ای که بهش داره میشه عدد 1 دلار هم رد میکنهخود کرده را تدبیر نیست
جواد جان جدیدا خیلی ها تیتر میزنن مه دوج بیت کوین دومه خیلی هم توئیت هاش زیاد شده اینکه قیمتش یکم بالا پایین کنه ولی بالا میره و به یه قیمتی هم میرسه که هیچکس باورش نمیکنه مطمعنم با این توجه ای که بهش داره میشه عدد 1 دلار هم رد میکنه
من از دوج فقط برای نوسان استفاده میکنمخود کرده را تدبیر نیست
شما فکر میکنید 0.71 یا این حدوداً وقت فروش دوج هست؟؟
برای کسی که پول اضافه داره ریسکی حساب نمیشه ولی برای من چون از پول بقیه دارم استفاده میکنم فرق فوکوله باید تو هر سودی بفروشم وگرنه ضرر بقیه رو باید از جیبم پرداخت کنمجواد جان جدیدا خیلی ها تیتر میزنن مه دوج بیت کوین دومه خیلی هم توئیت هاش زیاد شده اینکه قیمتش یکم بالا پایین کنه ولی بالا میره و به یه قیمتی هم میرسه که هیچکس باورش نمیکنه مطمعنم با این توجه ای که بهش داره میشه عدد 1 دلار هم رد میکنه
ببین برای تموم شدن بحث باید تکلیف خودت رو مشخص کنی، من هدف اولم از کریپتو سود مالی هست، قطعا شما و باقی بچه های فروم هم همینطور، حالا شاید بیای بگی نه ولی داری دروغ میگیاین بحث دوج فکرکنم تا اخر همیشه باید داشته باشیم.. همش تقصیر ایلون هست البته که بحث تو فروم خیلی بهتر تا اینستاگرام و ... اینجا کلی چیز جدید یاد میگیریم
فقط ریپلای بخش بولد شده :.
دلیل جدی نگرفتن به تعبیر خودت مسخره کردن مشخص بود ! خرید و پیش بینی کارشناسانه ؟ خیر قمار ! قمار و قمار ..
همچنان قمار خواهد بود مگر اصلاح Tokenomics داشته باشه
What Is Tokenomics ? | The Beginner’s Guide - Decrypt
Tokenomics is the study of how cryptocurrencies work within the broader ecosystem. This article will explain what it covers and why it’s useful.decrypt.co
مادامی که این اصلاحات نباشه همچنان قمار !
حالا من بیام بگم یک قرونم دو قرون شده همه جا هم حمایت کنم به خاطر این سودی که داده فقط رقت انگیز خواهد بود
پ.ن
دوج میشه ده دلار ! مسخرم نکنید !
مشاهده پیوست 1238667
بازار واقعاً بالا پایین زیادی داره امیدوارم دفعات بعدی به سود برسیدچرا من همچین کاری کردم...
شاید از بیرون به نظر اینطور بیاد، اما سودی که کریپتو میده در مقابل ریسکش هیچی نیست.رفتم تاپیک بورس سری بزنم، دیدم هیشکی نیست، همهتون امدین اینجا...!
فقط پیامای چندتا کاربر بود که هنوز حرفای شیشماه پیش رو میزدن؛
یکی میگفت جدیدا زفکا یه دبه شیر بیشتر تولید میکنه و سهم بزودی رشد شارپی میکنه!!!
اون یکی میگفت غکورش امروز یه پفک و یه بستنی بیشتر فروخته و سهم آماده پروازه !!!
یکی هم میگفت جادهها خراب شدن و از این به بعد نونِ خفنر توی روغنه !!!
خلاصه میگفتن سهمها جذاب شده و در به در دنبال مشتری میگشتن واسشون ، و معتقد بودن با دید بلندمدت ۱۰ تا ۲۰ساله میتونید به سودهای بالای ۲۰درصد برسید !!!
بندگان خدا نمیدونستن اومدین اینجا اتریوم و ریپل و دوج و ترون ترید میکنید و هفتهای ۵۰ تا ۱۰۰درصد سود میکنید ...
بنظرتون بریم بهشون بگیم یا هنوز زوده... !!؟؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
مهمترین مزیت رمزارزها امنیت بالا و غیرقابل ردیابی بودنشونه ...خلاصه خبر : ایران پرداخت از طریق کریپتو استخراج شده خارج از ایران رو برای وارد کننده ها ممنوع کرده !
یعنی چی ؟ واردکننده باید کریپتو رو از یکی از فارم های مجاز و ثبت شده داخل ایران تهیه کنه !
Iran seems to be attempting to ban foreign-mined cryptocurrencies for payments
Iran appears to be putting a regulatory framework in place to allow banks to make import payments in crypto.cointelegraph.com
سلامرفتم تاپیک بورس سری بزنم، دیدم هیشکی نیست، همهتون امدین اینجا...!
فقط پیامای چندتا کاربر بود که هنوز حرفای شیشماه پیش رو میزدن؛
یکی میگفت جدیدا زفکا یه دبه شیر بیشتر تولید میکنه و سهم بزودی رشد شارپی میکنه!!!
اون یکی میگفت غکورش امروز یه پفک و یه بستنی بیشتر فروخته و سهم آماده پروازه !!!
یکی هم میگفت جادهها خراب شدن و از این به بعد نونِ خفنر توی روغنه !!!
خلاصه میگفتن سهمها جذاب شده و در به در دنبال مشتری میگشتن واسشون ، و معتقد بودن با دید بلندمدت ۱۰ تا ۲۰ساله میتونید به سودهای بالای ۲۰درصد برسید !!!
بندگان خدا نمیدونستن اومدین اینجا اتریوم و ریپل و دوج و ترون ترید میکنید و هفتهای ۵۰ تا ۱۰۰درصد سود میکنید ...
بنظرتون بریم بهشون بگیم یا هنوز زوده... !!؟؟
درسته , احتمالا این مقوله مربوط به واردکننده هایی میشه که ارز با نرخ دولتی دریافت میکنند ,مهمترین مزیت رمزارزها امنیت بالا و غیرقابل ردیابی بودنشونه ...
اونوقت آقایون از کجا میخان بفهمن ارزی که من دارم وارداتی هست یا تولید ملی داخل !
لابد فردا میان از دستگاه جدیدی به نام مستعان ۱۲۰ رونمایی میکنن که توسط یه شرکت دانشبیان تولید شده و قادر هست ارزهای وارداتی رو از تولید ملی از فاصله ۲۰۰متری تشخیص بده
مودم گرفته یه 10$ بندازم رو این سگ و گربه ها , هرجا هم که 50% به بالا داد نقد کنم , منتها اینقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو بگیرم !دوستانی که سگ و گربه دارن حواستون هست دیگه؟ من یکمی داشتم دارم میفروشم.
مشاهده پیوست 1238713
مشاهده پیوست 1238714
من جایی خریدمشون که از قله چند صد درصد منفی خورده بودن، اگر خریدی فقط روی قله نخر.مودم گرفته یه 10$ بندازم رو این سگ و گربه ها , هرجا هم که 50% به بالا داد نقد کنم , منتها اینقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو بگیرم !