MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
یه چندتایی رو چک کردم شبکه اتریوم بودن که کارمزد بالاست , بزار یه 10$ سود از یه جایی بگیرم بعد تصمیم بگیرم چند چندم !من جایی خریدمشون که از قله چند صد درصد منفی خورده بودن، اگر خریدی فقط روی قله نخر.
کوینکس دوشواری پیش اومده براش ؟ : دی
میبینم که وارد شدم بازار رو یه تکون دادم مشاهده پیوست 1238724
اگه واسه کوتاه مدت میخوای از همین صرافی های درپیت بخر همونجا بفروش، تا بازار گاوی هست فکر نمیکنم اسکم بشنیه چندتایی رو چک کردم شبکه اتریوم بودن که کارمزد بالاست , بزار یه 10$ سود از یه جایی بگیرم بعد تصمیم بگیرم چند چندم !
میبینم که وارد شدم بازار رو یه تکون دادم مشاهده پیوست 1238724
الان دیگه فقط ایلان ماسک نیستش، کلی آدم کله گنده، روزنامه ها، شبکه های تلویزیونی و.... دارن پروموتش میکنن.
اونم چیزی نگه بقیه میگن.
اما این رشد اخیرش به خاطر اینه که میگن تو SNL تبلیغش میکنه.
من با این موافقم بیشتر:
مشاهده پیوست 1238661
خودم قبل از SNL کوتاه مدتهام رو تموم میکنم بعدش شاید خریدم باز.
مشاهده پیوست 1238662
دوج رو نگه دارم یا اخرشه دیگه؟اگه واسه کوتاه مدت میخوای از همین صرافی های درپیت بخر همونجا بفروش، تا بازار گاوی هست فکر نمیکنم اسکم بشن
من حرفامو درباره دوج زدم دیگه حرفی ندارم واقعا، هر طور خودت فکر میکنی درسته عمل کن.دوج رو نگه دارم یا اخرشه دیگه؟
من خودم یه مقدار روی 0.37$ فقط برای همین یه هفته خریدم و احتمال 90% امشب میفروشمدوج رو نگه دارم یا اخرشه دیگه؟
من بیشتر شو رو ۵۷ گرفتم ولی خب طمع نمیذارهمن خودم یه مقدار روی 0.37$ فقط برای همین یه هفته خریدم و احتمال 90% امشب میفروشم
احتمالا نقطه اوجش میتونه تا قبل از شروع برنامه SNL باشه , حوالی ساعت 8 صبح یکشنبه به وقت ما
بعد از این دیگه بستگی داره تو برنامه حرفی از دوج زده بشه یا نه
پ.ن : نظر شخصی
از جذابیت های این بازار همینهطمع نمیذاره
من بیشتر شو رو ۵۷ گرفتم ولی خب طمع نمیذاره
خروج قبل از شروع برنامه SNLدوستان به احتمال زیاد فردا داج کوین پامپ میشه
نقطهی خروج چی پیشنهاد میدید
من فکر می کنم یک دلار رو بزنه