دیگه میلیادر شدیم تموم شد رفت ؟؟؟من کامل ندیدم اما تو توئیتر میگن گفته برای روز مادر به مادرش دوج هدیه میده.
ولی دوج نشون داد دیگه به چیزی فراتر از حرفها و توئیتهای ایلان ماسک تبدیل شده
دیگه میلیادر شدیم تموم شد رفت ؟؟؟من کامل ندیدم اما تو توئیتر میگن گفته برای روز مادر به مادرش دوج هدیه میده.
ولی دوج نشون داد دیگه به چیزی فراتر از حرفها و توئیتهای ایلان ماسک تبدیل شده
مگه رو چند خرید زدی ؟به مجری گفته دوج از دلارهای توی جیبت با ارزش تره
به نظرم یه توییت میزنه چند ساعت دیگه دوباره میره بالا
من که تو ضررم به باد رفتم
آره داداش الان من با فروش یک واحد از دوج هام تونستم برم هاواییدیگه میلیادر شدیم تموم شد رفت ؟؟؟
فکر میکنی این شخص انقدر احمق که داخل برنامهای که ثبت میشه (تصویری یا صوتی) بیاد تعریف و تمجید کنه ا ز دوج یا کریپتو؟میخام بهش پیشنهاد بدم فقط توئیت بزن لایو و . . . کار تو نیست
بازار قهوه ای میکنی
آره داداش الان من با فروش یک واحد از دوج هام تونستم برم هاوایی
منظورم اینه که با ثبات شده، الان با خیال راحت میتونم بخرمش باز فقط منتظر بودم SNL تموم بشه.
شیب رده 28 مارکت کپ !!
میخواستم با سود دوج , شیب بخرم ولی دیدم کوینکس حداقل خرید رو پانصد هزار عدد شیب گذاشته ! که با قیمت فعلی میشه تقریبا 7.5$ !
در صورتیکه حداقل خرید بقیه کوین ها در کوینکس 1$ هست !
این صرافی هم به ایرانی ها حساس هستش ؟؟شیب رده 28 مارکت کپ !!
میخواستم با سود دوج , شیب بخرم ولی دیدم کوینکس حداقل خرید رو پانصد هزار عدد شیب گذاشته ! که با قیمت فعلی میشه تقریبا 7.5$ !
در صورتیکه حداقل خرید بقیه کوین ها در کوینکس 1$ هست !
من رو 64 خریدم به 48 رسید داشتم سکته میزدم حالا صبر میکنم ببینم چی میشهمگه رو چند خرید زدی ؟
خوب اگه واقعا همچین حرفی زده تا چند روز اینده 1 دلاری شدنشو باید جشن بگیریم
فعلا ندارهکوینکس با ایران مشکل نداره؟
خوب اشتباه از شما بوده واقعا اون منطقه خرید اشتباه بودهمن رو 64 خریدم به 48 رسید داشتم سکته میزدم حالا صبر میکنم ببینم چی میشه
این مقدار حجم استرس برای قلب ضرر دارد به خود آسیب نزن موشکول به وجود می آیدمن رو 64 خریدم به 48 رسید داشتم سکته میزدم حالا صبر میکنم ببینم چی میشه
مهم اینه که بتونی ازش سود بکشی بیرون، حالا هرچی که میخوان بهش بگن.خیلی ها قبولش ندارن و بهش پشکل کوین میگن
بله.برنامه الان تموم شده ؟؟؟
برای ماینش به هارد اس اس دی نیاز داری هرچی بیشتر بهتر GUI داره و میتونی از سایتش دانلود کنی و ران کنیاقا نظرتون در مورد Chia network چیه
سازندش پروتکل بیت تورنت رو خیلی سال پیش ساخته
برای ماینش به هارد اس اس دی نیاز داری هرچی بیشتر بهتر GUI داره و میتونی از سایتش دانلود کنی و ران کنی
فعلا سختیش کمه راحت هم ماین میشه در مورد خرید و فروشش نظری ندارم چون فعلا هیچ خبر خاصی ازش بیرون نیومده و میتونی مقداری خرید کنی بذاری یه گوشه بمونه تا فردا روزی شاید تکون خورد ولی همین باعث شد قیمت هارد های اس اس دی بکشه بالا و پروازی بشه
جاش بیاد ادرس ولتم رو بدم بهش دوج هاشو منتقل کنه به من بهتر نیست ؟ دیگه اسیب قلبی هم نمیبینهاین مقدار حجم استرس برای قلب ضرر دارد به خود آسیب نزن موشکول به وجود می آید
نه عزیزم فقط و فقط هارد نیازه با گرافیگ نیازی ندارهیعنی ssd + گرافیک؟
بعد از circulation supply و تعدادی که در روز ماین میشه خبر نداری؟
اقا نظرتون در مورد Chia network چیه
سازندش پروتکل بیت تورنت رو خیلی سال پیش ساخته
چینی ها خیلی درموردش حرف میزنن (فکر کنم به خاطر ماینر های جدیدی که میتونن برای این ارز بسازن خوشحال هستند)