کوینکس با ایران مشکل نداره؟
نه فعلا که مشکلی نداره ولی من در کل با فیلترشکن ورود میکنماین صرافی هم به ایرانی ها حساس هستش ؟؟
کوینکس با ایران مشکل نداره؟
نه فعلا که مشکلی نداره ولی من در کل با فیلترشکن ورود میکنماین صرافی هم به ایرانی ها حساس هستش ؟؟
چینی ها دیگه برای نفس کشیدن من ماینر نساختن فقط اونا هر کاری ازشون بر میاد باید هم خوشحال باشن سود خالص داره براشونچینی ها خیلی درموردش حرف میزنن (فکر کنم به خاطر ماینر های جدیدی که میتونن برای این ارز بسازن خوشحال هستند)
پرسشی: آقا چطوری ارز تزریق کنم به بایننس ؟ سایت معتبری میشناسید که تتر بخرم بریزم تو بایننس ؟
اخباری: من هم تو کوینکس اکانت ساختم ، احراز هویت هم کردم ، با عکس سلفی خودم و پاسپورت. ولی تایید نمیکنن نامردا. هی رجکت میکنن. در صورتی که رفیقم احراز کرده با ایپی ایران و پاسپورت ایرانی. نمیدونم چه داستانیه ! احتمالا بعدا میبینیم با اطلاعات پاسپورتمون ، یه جایی توی ال قا عد ه یه انتحاری چیزی زدن به نام ما : ))))
چه لزومی دارید احراز هویت کنید ؟ احراز هویت فقط سقف برداشت روزانه شما رو از 10 هزار دلار به 100 هزار دلار افزایش میدهاخباری: من هم تو کوینکس اکانت ساختم ، احراز هویت هم کردم ، با عکس سلفی خودم و پاسپورت. ولی تایید نمیکنن نامردا. هی رجکت میکنن.
مشکل اینجاست وقتی درحال ضرر کردنی تمام چیزایی که یادگرفتی فراموش میکنی چشمت فقط (وای بدبخت شدم) رو میبینهفارق از اینکه خیلی ها تصمیم به خروج قبل از برنامه داشتن به نظرم چیزی که بیشتر باعث ریزش دوج شد ریزش بیت کوین در این دو نقطه بود نه خود برنامه SNL
نقطه اول ساعت 8 عصر دیروز 12 ساعت قبل از شروع برنامه , نقطه ساعت 8 صبح دقیقا زمان شروع برنامه !
مشاهده پیوست 1238911
چه لزومی دارید احراز هویت کنید ؟ احراز هویت فقط سقف برداشت روزانه شما رو از 10 هزار دلار به 100 هزار دلار افزایش میده
شما بیشتر از 10 هزار دلار در روز برداشت میکنید ؟
سلام میلاد جان لطف میکنی لینک اموزش و ماین این را بفرستی من تو اینترنت میگردم زیاد متوجه نشدم چطوری باید اس اس دی ببندی و ماینگ کنی و چه برنامه ای استفاده کنینه عزیزم فقط و فقط هارد نیازه با گرافیگ نیازی نداره
تعدادشو نه خبر ندارم ولی خوب ویدیو که ازش دیدم طرف خوب درامد داشت از این شبکه چون میگم هنوز فراگیر نشده
ممنونم
------
آقا این صرافی نوبیتکس خیلی سیمکشه
یه مقدار بیت کوین رو خواستم انتقال بدم به تراس والت ، گفت حداقل مقدار بیت کوین ، فلان مقدار می باشد. ما بی خیال شدیم و تبدیلش کردیم به تتر
حالا میگه برای انتقال این مقدار تتر ، احتیاج به سطح کاربری 2 میباشد.
میخوام برم به سطح 2 ، میگه فعلا درخواست ها زیاد بوده و نمیشه به سطح 2 رفت
این چه فیلمیه ؟
داداش نوبیتکس ی روز میشه صزافی ترکیهو در این لحظه
تمام پول رو بصورت ریالی خارج کردم از نوبیتکس / و دکمشو زدم : P
پشتیبانی میگه باید سه ماه کار کنی بعد بری سطح 2 و .. از این جور گل واژه ها .کلاش بازی تو روز روشن ؟ الکی دوکون دسگاه باز کردن برای خودشون.
15 ساله کاسبی میکنم ، تو بازار کمتر دیدم چنین رفتار هایی/
میرم که بریزم توی بایننس
پیش به سوی فــاک
همین الان هم ایلان ماسک خیلی تاثیری روی دوج نداره، قبلا با توئیتهاش در حد چند برابر قیمت دوج رو جابجا کرده بود، اما الان دیگه عمرا بتونه این کارو کنه.میدونید از چی میترسم این ایلان ماسک بشه جان مکافی ۲۰۱۷
یادمه مکافی اوایل یک ارز رو توییت میکرد پامپ میشد
ولی بعد یک مدت اینقدر گل واژه گفت که اصلا حرفاش هیچ اثری نداشت توییت میزد دامپ میشد
همین الان هم ایلان ماسک خیلی تاثیری روی دوج نداره، قبلا با توئیتهاش در حد چند برابر قیمت دوج رو جابجا کرده بود، اما الان دیگه عمرا بتونه این کارو کنه.
ولی این دو نفر اصلا قابل مقایسه با هم نیستن.
نظرتون چیه کلا از بحث دوج بکشیم بیرون دیگه؟
تترلند بد نیست
یکذره باسه احراز هویت اذیت میکنه
مگه کوینکس احراز هویت میخواد؟
من از اونایی نیستم که بگم من که گفته بودم و این حرفا اما دیروز تو تاپیک مالباختگان دیدم که شما دنبالشی لینک دادم بحثمون رو ببینی، تا حد زیادی قابل پیش بینی بود که میریزه قیمتش بعد از این برنامه، اما حالا که شده و کاریش نمیشه کرد، سه تا راه داری:داداش من از دیشب 206 تیپ 2 مدل 95 ام شد پراید مدل 95 (((