• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
چینی ها خیلی درموردش حرف میزنن (فکر کنم به خاطر ماینر های جدیدی که میتونن برای این ارز بسازن خوشحال هستند)
چینی ها دیگه برای نفس کشیدن من ماینر نساختن فقط اونا هر کاری ازشون بر میاد باید هم خوشحال باشن سود خالص داره براشون
تازه امروز یه خبر اومد که کارت های سری 30 ورژن ادیت شده برای گیمر ها اومده که دیگه قابلیت ماینش رو تا جایی که میتونستن بستن و اجازه ماین بسیار سخت با این سری داده میشه و همچنین قبلا میومدن با HDMI ماژول گرافیک رو گول میزدن که به مونیتور وصل شده تو بیا تمام قدرتت رو ازاد کن ولی باهاش شروع میکردن ماین کردن الان دیگه رو این ورژن این اتفاق هم نمیوفته و امکان ماین باهاش نیست خبر خوبی برای گیمر های عزیز هستش با این قیمت های کزایی ولی خوب اگر این ماینر ها هستن راهی برای دور زدن پیدا میکنن اونا از هیچی راحت نمیگذرن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چه خبره زلزله اومده صب پاشدم بیست دلارم نیست
42k0e8p.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
والا من شنیدم ps5 هم دارن روش کار میکنن که بتونند به عنوان ماینر ازش استفاده کنند
یعنی اگه واقعا بشه ps5 بخری از داگی بیشتر سود میکنی

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
پرسشی: آقا چطوری ارز تزریق کنم به بایننس ؟ سایت معتبری میشناسید که تتر بخرم بریزم تو بایننس ؟

اخباری: من هم تو کوینکس اکانت ساختم ، احراز هویت هم کردم ، با عکس سلفی خودم و پاسپورت. ولی تایید نمیکنن نامردا. هی رجکت میکنن. در صورتی که رفیقم احراز کرده با ایپی ایران و پاسپورت ایرانی. نمیدونم چه داستانیه ! احتمالا بعدا میبینیم با اطلاعات پاسپورتمون ، یه جایی توی ال قا عد ه یه انتحاری چیزی زدن به نام ما : ))))

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا این نظرشخصی رو توی عنوان تاپیک واردکنید که دوستان راحت تر حرف دلشونو بزنن ما از این نظرای شخصی میخوایم ولی بچه هامیترسن بعدا کسی ضرر کرد بهشون حمله کنه
42k0e8p.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
پرسشی: آقا چطوری ارز تزریق کنم به بایننس ؟ سایت معتبری میشناسید که تتر بخرم بریزم تو بایننس ؟

اخباری: من هم تو کوینکس اکانت ساختم ، احراز هویت هم کردم ، با عکس سلفی خودم و پاسپورت. ولی تایید نمیکنن نامردا. هی رجکت میکنن. در صورتی که رفیقم احراز کرده با ایپی ایران و پاسپورت ایرانی. نمیدونم چه داستانیه ! احتمالا بعدا میبینیم با اطلاعات پاسپورتمون ، یه جایی توی ال قا عد ه یه انتحاری چیزی زدن به نام ما : ))))

تترلند بد نیست
یکذره باسه احراز هویت اذیت میکنه

مگه کوینکس احراز هویت میخواد؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فارق از اینکه خیلی ها تصمیم به خروج قبل از برنامه داشتن به نظرم چیزی که بیشتر باعث ریزش دوج شد ریزش بیت کوین در این دو نقطه بود نه خود برنامه SNL

نقطه اول ساعت 8 عصر دیروز 12 ساعت قبل از شروع برنامه , نقطه ساعت 8 صبح دقیقا زمان شروع برنامه !

Untitled-1.jpg
اخباری: من هم تو کوینکس اکانت ساختم ، احراز هویت هم کردم ، با عکس سلفی خودم و پاسپورت. ولی تایید نمیکنن نامردا. هی رجکت میکنن.
چه لزومی دارید احراز هویت کنید ؟ احراز هویت فقط سقف برداشت روزانه شما رو از 10 هزار دلار به 100 هزار دلار افزایش میده
شما بیشتر از 10 هزار دلار در روز برداشت میکنید ؟

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
فارق از اینکه خیلی ها تصمیم به خروج قبل از برنامه داشتن به نظرم چیزی که بیشتر باعث ریزش دوج شد ریزش بیت کوین در این دو نقطه بود نه خود برنامه SNL

نقطه اول ساعت 8 عصر دیروز 12 ساعت قبل از شروع برنامه , نقطه ساعت 8 صبح دقیقا زمان شروع برنامه !

مشاهده پیوست 1238911

چه لزومی دارید احراز هویت کنید ؟ احراز هویت فقط سقف برداشت روزانه شما رو از 10 هزار دلار به 100 هزار دلار افزایش میده
شما بیشتر از 10 هزار دلار در روز برداشت میکنید ؟
مشکل اینجاست وقتی درحال ضرر کردنی تمام چیزایی که یادگرفتی فراموش میکنی چشمت فقط (وای بدبخت شدم) رو میبینه
flat.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آقا الان از داجی خروج بزنیم

1620542665938.png

این نمودار یکجوریه که آدم فکر میکنه یک ماهی 40 تا 60 نوسان میکنه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
نه عزیزم فقط و فقط هارد نیازه با گرافیگ نیازی نداره
تعدادشو نه خبر ندارم ولی خوب ویدیو که ازش دیدم طرف خوب درامد داشت از این شبکه چون میگم هنوز فراگیر نشده
سلام میلاد جان لطف میکنی لینک اموزش و ماین این را بفرستی من تو اینترنت میگردم زیاد متوجه نشدم چطوری باید اس اس دی ببندی و ماینگ کنی و چه برنامه ای استفاده کنی
ممنون

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
اساتید بجز تریدینگ ویو کدوم سایت میشه فیلتر اعمال کرد هشدار هم داشته باشه؟
تریدینگ ویو یا خرابه یا من بلد نیستم یه RSI Below گذاشتم هروقت بازش میکنم چرت و پرت نشونم میده
goodsigh.gif

پ ن پ نمیشه فیلتر کنیم فقط جفت ارز USDT چک کنه هشدار بده ؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
ممنونم

------
آقا این صرافی نوبیتکس خیلی سیمکشه
یه مقدار بیت کوین رو خواستم انتقال بدم به تراس والت ، گفت حداقل مقدار بیت کوین ، فلان مقدار می باشد. ما بی خیال شدیم و تبدیلش کردیم به تتر
حالا میگه برای انتقال این مقدار تتر ، احتیاج به سطح کاربری 2 میباشد.
میخوام برم به سطح 2 ، میگه فعلا درخواست ها زیاد بوده و نمیشه به سطح 2 رفت
این چه فیلمیه ؟

و در این لحظه
تمام پول رو بصورت ریالی خارج کردم از نوبیتکس / و دکمشو زدم : P

پشتیبانی میگه باید سه ماه کار کنی بعد بری سطح 2 و .. از این جور گل واژه ها .کلاش بازی تو روز روشن ؟ الکی دوکون دسگاه باز کردن برای خودشون.
15 ساله کاسبی میکنم ، تو بازار کمتر دیدم چنین رفتار هایی/

میرم که بریزم توی بایننس
پیش به سوی فــاک🐬

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
میدونید از چی میترسم این ایلان ماسک بشه جان مکافی ۲۰۱۷
یادمه مکافی اوایل یک ارز رو توییت میکرد پامپ میشد
ولی بعد یک مدت اینقدر گل واژه گفت که اصلا حرفاش هیچ اثری نداشت توییت میزد دامپ میشد

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
و در این لحظه
تمام پول رو بصورت ریالی خارج کردم از نوبیتکس / و دکمشو زدم : P

پشتیبانی میگه باید سه ماه کار کنی بعد بری سطح 2 و .. از این جور گل واژه ها .کلاش بازی تو روز روشن ؟ الکی دوکون دسگاه باز کردن برای خودشون.
15 ساله کاسبی میکنم ، تو بازار کمتر دیدم چنین رفتار هایی/

میرم که بریزم توی بایننس
پیش به سوی فــاک🐬
داداش نوبیتکس ی روز میشه صزافی ترکیه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
میدونید از چی میترسم این ایلان ماسک بشه جان مکافی ۲۰۱۷
یادمه مکافی اوایل یک ارز رو توییت میکرد پامپ میشد
ولی بعد یک مدت اینقدر گل واژه گفت که اصلا حرفاش هیچ اثری نداشت توییت میزد دامپ میشد
همین الان هم ایلان ماسک خیلی تاثیری روی دوج نداره، قبلا با توئیتهاش در حد چند برابر قیمت دوج رو جابجا کرده بود، اما الان دیگه عمرا بتونه این کارو کنه.
ولی این دو نفر اصلا قابل مقایسه با هم نیستن.

نظرتون چیه کلا از بحث دوج بکشیم بیرون دیگه؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
همین الان هم ایلان ماسک خیلی تاثیری روی دوج نداره، قبلا با توئیتهاش در حد چند برابر قیمت دوج رو جابجا کرده بود، اما الان دیگه عمرا بتونه این کارو کنه.
ولی این دو نفر اصلا قابل مقایسه با هم نیستن.

نظرتون چیه کلا از بحث دوج بکشیم بیرون دیگه؟

داداش من از دیشب 206 تیپ 2 مدل 95 ام شد پراید مدل 95 :((((
یعنی بخوام هم نمیتونم از دوج بکشم بیرون

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
تترلند بد نیست
یکذره باسه احراز هویت اذیت میکنه

مگه کوینکس احراز هویت میخواد؟

تترلند رو چک کردم.درست میگی ، احرازش خیلی داستان داره. تـــــــــــا بیاد احراز رو اوکی کنه ، دیگه بازار گارش خاییده میشه :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
داداش من از دیشب 206 تیپ 2 مدل 95 ام شد پراید مدل 95 :((((
من از اونایی نیستم که بگم من که گفته بودم و این حرفا اما دیروز تو تاپیک مالباختگان دیدم که شما دنبالشی لینک دادم بحثمون رو ببینی، تا حد زیادی قابل پیش بینی بود که میریزه قیمتش بعد از این برنامه، اما حالا که شده و کاریش نمیشه کرد، سه تا راه داری:

یا اینکه همینجا بکشی بیرون و به پراید + تجربه ای که کسب کردی راضی باشه.
یا صبر کنی قیمتش بره بالاتر و بفروشی.
یا صبر کنی برای موقعیت مناسب که یه مقدار دیگه بخری، بالاخره قیمتش تا صفر که نمیره بعد از ریزش یه جایی شروع به بالا رفتن میکنه باز.

اگر بتونی موقعیت مناسبی برای راه سوم پیدا کنی به نظر من خیلی بهتره.

Last edited:
بالا