تارگتت چنده؟BURGER روی 15 اگر اومد یک پله ورود رو به پایین خرید میزنم
EPS پله ورود بعدی 1.6
#نظر شخصی
تارگتت چنده؟BURGER روی 15 اگر اومد یک پله ورود رو به پایین خرید میزنم
EPS پله ورود بعدی 1.6
#نظر شخصی
مشخص نکردم بستگی به حرکت بیت کوین و شاخص آلتها دارهتارگتت چنده؟
خدایی دمت گرم چند بار روش سود گرفتی روش خیلی حال کردم نوش جونتBURGER روی 15 اگر اومد یک پله ورود رو به پایین خرید میزنم
EPS پله ورود بعدی 1.6
SLP اولین پله ورود 0.2068 رو به پایین تا 0.1 اردر گذاری کردم
#نظر شخصی
این اواخر از بیت نوسان روزانه میگرفتم , سری آخر رو 53 خریدم و 57 فروختم لعنتی رفت 64 رو زد ! ضدحال بدی زدآیا شیتیل
اقا این برگر روی کدوم صرافیه؟ یا فقط پنکیک داره؟خدایی دمت گرم چند بار روش سود گرفتی روش خیلی حال کردم نوش جونت
ولی من نفروختمش و از همون موقع نگهش داشتم ولی خدایی حال کردم باهات لایک کم بود برای کارت ایول
این سری هم منم برگر رو میفروشم با بالا پایین کردنش باهات ورود و خروج میزنم ریسکش هم باهات هستم چون از شیوه کارت خوشم اومد داداش
من گفتم یهو یه داستانی میشه یه پامپ اساسی میزنه و حال میده ولی با این روش شما همون داستان پامپ میشه پایین بخرم بالا بفروشم به سود همون پامپی که میخوام زودتر میرسم خداروشکر که اینجا بودی و باهات اشنا شدم مرسی که هستی ...
چرا ریپل All high time نمیزنه؟
اقا این برگر روی کدوم صرافیه؟ یا فقط پنکیک داره؟
خیلی از کوین های قدیمی هنوز سقف رو نزدن مثل دش، نئو، گس ترون و...
اینم شیبا که هیچسودی نداد
بازم شکر ضرر ندادم
این طوری نمیشه
باید یه کاری کرد
یاد گرفتن ...
ریپل اسم و رسمی باسه خودش داشت
دش فقط پرایوسیش بود که خیلی جولان میداد
ریپل رو جریان اصلی رسانه کوبید
ممکنه ورق برگرده
صرافی ارز لیست میکنه قیمت پایین میاد معمولا... چون سودش تو خبر قبلش هست که پیشخور میکنه..اینم شیبا که هیچسودی نداد
بازم شکر ضرر ندادم
این طوری نمیشه
باید یه کاری کرد
یاد گرفتن ...
البته شیبا یه حالی داده ولی تو هات بیت هست و نمیشه فعلا برداشت کردصرافی ارز لیست میکنه قیمت پایین میاد معمولا... چون سودش تو خبر قبلش هست که پیشخور میکنه..
برای همین اگرتو اسپات ترید میکنید باید این روز اول احتیاط کنید
درمورد شیبا بایننس یک حالی داد که همزمان فیوچرزم اورد .. زنبیل اینایی که شورت گرفتن پر شد
همه اینا تجربه میشه اگر دقت کنید به این موارد لیست شدن و تاثیر قیمت در قبل و بعد لیست
چقدر اسمش ضایسآقا برید ASS بخرید که داره مثل SHIBA میشه
1 شب 100% سود داده :|
درخواست خرید هارد به اوج رسیده و هارد بنفش و سبز گرین و ... در بازار نایاب شده و قیمت ها رو تا 3 برابر هم افزایش دادن مشاهده پیوست 1239253
چند روز پیش همینجا آلرت دادم :دی
درخواست خرید هارد به اوج رسیده و هارد بنفش و سبز گرین و ... در بازار نایاب شده و قیمت ها رو تا 3 برابر هم افزایش دادن مشاهده پیوست 1239253
چند روز پیش همینجا آلرت دادم :دی