دوستان یه 10$ تو کوکوین دارم , یه چندتا شت کوین بگید برم تو کارشون این ده دلار هم ناکار کنم !
بقول @saeed_taj یا مرگ یا کباب برگ
@Captive
قانونت باگ داره،
پیشنهاد میکنم برای پیشنهاد های فروش و کوبیدن ارزها هم تگ #نظر شخصی و #نظر عمومی اضافه بشه.
سلام از صرافی کوینکس برای لاگین اس ام اس نمیاد یا اس ام اس میاد ولی کد زا میزنم میگه اشتباهه . برای همه اینجوریه یا فقط برای منه این مشکل
سرور شت کوین های دو عالمو بگیر PHNX من خودم 500 چوق ازش دارمدوستان یه 10$ تو کوکوین دارم , یه چندتا شت کوین بگید برم تو کارشون این ده دلار هم ناکار کنم !
POLXدوستان یه 10$ تو کوکوین دارم , یه چندتا شت کوین بگید برم تو کارشون این ده دلار هم ناکار کنم !
الان ک به شما گفتم چکش کردم عجب پامپی کرده! چقدر خریدی مگه !!!!!!سرور شت کوین های دو عالمو بگیر PHNX من خودم 500 چوق ازش دارم
مخاطب خودتی :-دی !؟الان ک به شما گفتم چکش کردم عجب پامپی کرده! چقدر خریدی مگه !!!!!!
دمت گرم پامپیدی منتظر فرصت بودمالان ک به شما گفتم چکش کردم عجب پامپی کرده! چقدر خریدی مگه !!!!!!
این اتفاقا همیشه نمیفته معمولا خبر لیست شدنش به بایننس که منتشر میشه تو صرافی قبلی قیمتش بالا میره این درصدهای بالا بعد از لیست شدن واقعآ شانسیهکوین های این مدلی رو شما فقط باید بتونی ازش نوسان بگیری، اکثرا برای نگهداری ریسک بالایی دارن، زمانی که خبر لیست شدنش توی بایننس اومد، همزمان توی کوینکس میخریدی تقریبا تا 300% میتونستی کمتر از 2-3 ساعت بگیری.
از این فرصت ها همیشه گیرت میاد منتهی باید روانشناسی بازار رو بدونی + واکنش سریع
بیت کوین در نقش ویاگرااقا من حس میکنم داگی منتظره اینه که بیت کوین بهش فرمان بده بلند بشه
این اتفاقا همیشه نمیفته معمولا خبر لیست شدنش به بایننس که منتشر میشه تو صرافی قبلی قیمتش بالا میره این درصدهای بالا بعد از لیست شدن واقعآ شانسیه
اصلا اسمش خوبه :دیچقدر اسمش ضایس
درجا میخوای 10 دلار آتیش بزنی؟ خوب چه کاریه آدرس تتر میدم هزینه کبریتش با مناین همین الانش به عرش اعلا رفته که ! 7900% !!
مشاهده پیوست 1239282
نمیخوام آتیش بزنم , میخوام با اولین سود خروج بزنم , مگه اینکه اینقدر بدشانس باشم بعد خرید من با کله بخوره زمین !درجا میخوای 10 دلار آتیش بزنی؟ خوب چه کاریه آدرس تتر میدم هزینه کبریتش با من
جای مناسب رسید میخرم تازه امروز لیست شده هنوز داغ
KuCoin trade volume and market listings | CoinMarketCap
KuCoin trade volume and market listingscoinmarketcap.com
مشاهده پیوست 1239179
کسی تونست شیبارو اینجا بخره؟