نظر خاصی در موردش ندارم , به نظرم تا همینجا هم خیلی رشد کرده ولی بعید میدونم از این بعد دیگه رشدهای 500-600% یه شبه داشته باشهرشدش چطور ممکنه باشه در اینده؟
نظر خاصی در موردش ندارم , به نظرم تا همینجا هم خیلی رشد کرده ولی بعید میدونم از این بعد دیگه رشدهای 500-600% یه شبه داشته باشهرشدش چطور ممکنه باشه در اینده؟
چرا قیمت شیب تو فیوچر بایننس 0.03 هست به جای 0.00003 ؟
اگر توکن سوزی نکنه با توجه به تعداد در گردش بالایی که داره خیلی بعیده که از اینجا حتی 2 برابر بشهنظر خاصی در موردش ندارم , به نظرم تا همینجا هم خیلی رشد کرده ولی بعید میدونم از این بعد دیگه رشدهای 500-600% یه شبه داشته باشه
وقتی بیت بریزه همرو با خودش میبره تو چاهچی شد همشون ریختن
انقدر ارزونه بسته بندی کردهچرا قیمت شیب تو فیوچر بایننس 0.03 هست به جای 0.00003 ؟
این پستت رو ندیدم دیر رسیدم بعد از دو کندل قرمز ریزشی بعدش سبز ورود کردم اومدم نوسان بگیرم RLC رو 13 گرفتم نوسان منو گرفتمن امروز صبح یه نگاه بهش انداختم روی 10 بود گفتم کارش تمومه رفت رو 12 گفتم کارش تمومه برگشت روی 9 گفتم کارش تمومه الانم رفته روی 15 برگشته 13.7 من همچنان میگم کارش تمومه
خب 100$ ضرر به 80$ سود شد کم کم دارم صبر کردنو دارم یاد میگیرماین پستت رو ندیدم دیر رسیدم بعد از دو کندل قرمز ریزشی بعدش سبز ورود کردم اومدم نوسان بگیرم RLC رو 13 گرفتم نوسان منو گرفتفعلا 100$ ضرر
تحلیل خودتونه یا گروه خاصی هستید خبر دامپ رو داشتید ؟؟روزهای ماهیگیری داره فرا میرسه تورهای صید پهن کنید اگر بیت 52k ببینه عالی میشه
BURGER از 15 تا 8 تله گذاشتم هر چی پایین تله بزرگتر
#نظر شخصی
سومی هست .مشاهده پیوست 1239329
تو این صفحه میشه قیمت لیکویید شدن پیدا کرد؟