Internet Computer: This $41B Crypto Project Has Suddenly Entered the Top Ten. What is It? | CoinMarketCap
Internet Computer is designed to deliver smart contracts at internet speeds.coinmarketcap.com
الان ACM رو زیر نظر داشته باش , اینم چند دقیقه هست strong buy شدهدیشب که ATM روی 15 بود اسکرینر همچنان strongbuy نشون میداد گفتم یکی دو ساعت دیگه آپدیت میشه ولی الان دیدم رفته روی 20
الان ACM رو زیر نظر داشته باش , اینم چند دقیقه هست strong buy شده
من چند روزی هست دارم بررسی میکنم , یکی دوتا خرید ریز هم زدم درست بودهبهتره تا 3 روز دیگه قیمتش رو بررسی کنیم ببینیم این سیگنال strong buy چقدر دقیق هستش
من چند روزی هست دارم بررسی میکنم , یکی دوتا خرید ریز هم زدم درست بوده
خریدهایی که من زدم روی سیگنال
matic روی 0.81$ strong buy میداد و من خریدم , تا 1.2$ رفت و برگشت , من روی 1$ فروش زدم
1inch روی 6.5$ strong buy میداد و من روی 6.9$ خرید زدم , تارگت زده بودن 7.5$ تا 8.5$ ,, تا 7.8$ رفت من طمع کردم فروش نزدم !
UNI دیروز روی 41$ strong buy میداد و من روی 40.6 خریدم , چند دقیقه بعد تا 42$ رفت و باز من فروش نزدم !
ATM دیشب strong buy بود روی 12$ ولی چون آیکون نداشت من نمیدونستم چیه بیخیالش شدم و خرید نزدم , دیشب تا 27$ و الان روی 20$
ADA دیروز strong buy بود روی 1.8$ , امروز 1.9$ زد
من به این نتیجه رسیدم سیگنالش برای ورود خروج کوتاه خوبه,
البته الان شرایط بازار یکمی فرق داره و یکمی باید محتاط تر بود
آنها دروغ میگوند حداقل 47-46 خریدشان را کرده اندشرکت MicroStrategy امروز 15 میلیون دلار بیت کوین خریداری کرده است. آنها 271 کوین با قیمت متوسط 55387 دلار خریداری کردند
آقا همون صفحه کریپتو اسکرینر چک میکنی ؟ فیلتری چیزیم اعمال میکنی ؟من چند روزی هست دارم بررسی میکنم , یکی دوتا خرید ریز هم زدم درست بوده
خریدهایی که من زدم روی سیگنال
matic روی 0.81$ strong buy میداد و من خریدم , تا 1.2$ رفت و برگشت , من روی 1$ فروش زدم
1inch روی 6.5$ strong buy میداد و من روی 6.9$ خرید زدم , تارگت زده بودن 7.5$ تا 8.5$ ,, تا 7.8$ رفت من طمع کردم فروش نزدم !
UNI دیروز روی 41$ strong buy میداد و من روی 40.6 خریدم , چند دقیقه بعد تا 42$ رفت و باز من فروش نزدم !
ATM دیشب strong buy بود روی 12$ ولی چون آیکون نداشت من نمیدونستم چیه بیخیالش شدم و خرید نزدم , دیشب تا 27$ و الان روی 20$
ADA دیروز strong buy بود روی 1.8$ , امروز 1.9$ زد
من به این نتیجه رسیدم سیگنالش برای ورود خروج کوتاه خوبه,
البته الان شرایط بازار یکمی فرق داره و یکمی باید محتاط تر بود
آقا کلاهتو بنداز هوا مثل من بلاتکلیف نیستی 2 روزه از خواب خوراک افتادم اینم تارگتمو نزد باز اومد پایینواقعا bear market مثل ۲۰۱۸ شروع شد من هنوز سود نکردم
فیلتر صرافی روی بایننس و rating روی strong buyآقا همون صفحه کریپتو اسکرینر چک میکنی ؟ فیلتری چیزیم اعمال میکنی ؟
آقا کلاهتو بنداز هوا مثل من بلاتکلیف نیستی 2 روزه از خواب خوراک افتادم اینم تارگتمو نزد باز اومد پایین
به غیر از تاخیر ممکنه ما خودمون دیر متوجه سیگنال بشیم و کوین تارگت رو زده باشه , که اون موقع هم خرید زدن ممکنه ضرر بشهاره توی نوسانگیری تقریبا درست عمل میکنه
منتهی من از یه چیز میترسم اونم اینه که سیگنالش تاخیر داشته باشه یا عقب بمونه اونطوری ضرر میشه البته آدم میتونه چشمی چک کنه
اره بخاطر همین میگم باید چشمی هم چک کرد حتمابه غیر از تاخیر ممکنه ما خودمون دیر متوجه سیگنال بشیم و کوین تارگت رو زده باشه , که اون موقع هم خرید زدن ممکنه ضرر بشه