• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دلایل هر ریزشی:

1. لیکوئید کردن کاربرها
2.ترسوندن کاربرها ( برای خرید کردن در قیمت های بهتر و پایین تر )
3. شروع یک بازار خرسی.

حالا باید بررسی کنید ببینید کدومش محتمل تر هست.

نظر شخصی شما در حال حاضر کدوم گزینه س؟ (2 آیا؟)

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
بله چون این ارز شیبا لعنتی اصلا نشانه ای از مثبت شدن نداره یکسره رو به پایینه

این بازار لعنتی کل این 6 ماه اصلاح میزد برمیگشت یک بار ریسک کردم ببین چه بلایی سرم آورده با 60% ضرر چ گلی به سرم بریزم

دیگه حوصله خودمم ندارم لعنت به باعث و بانی ریزش این دو روز

تو این جور ارزها یا باید مبلغ خیلی پایینی را قرار داد که بسوزه هم بتونی جبران کنی یا اصلا نباید بزاری به 60% ضرر برسه . استاپ لاس 5% یا 10% گذاشت که سرمایه به فنا نره . هنگام پامپ دوج همین کار را کردم روی 18 سنت خریدم تا رفت برسه به 40 پنجاه سنت چند دفعه با استاپ لاس فروخته بودم . البته من استاپ لاسم را بعد از مثبت شدن ارز می برم بالای قیمت خرید تا وقتی قیمت ریخت و استاپ خورد یه سودی هم گرفته باشم .

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
تو این جور ارزها یا باید مبلغ خیلی پایینی را قرار داد که بسوزه هم بتونی جبران کنی یا اصلا نباید بزاری به 60% ضرر برسه . استاپ لاس 5% یا 10% گذاشت که سرمایه به فنا نره . هنگام پامپ دوج همین کار را کردم روی 18 سنت خریدم تا رفت برسه به 40 پنجاه سنت چند دفعه با استاپ لاس فروخته بودم . البته من استاپ لاسم را بعد از مثبت شدن ارز می برم بالای قیمت خرید تا وقتی قیمت ریخت و استاپ خورد یه سودی هم گرفته باشم .
استراتژی درست همینه اما بازار کلا روند اصلاح و برگشت داشته تا حالا برای همین استاپ لاس نزاشتم بشکنه این دست و مخ نداشتم :ROFLMAO: فعلا یکم مثبت شد خدا کنه ادامه دار باشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چند نکته بسیار مهم برای توکن شیبا (SHIBA)

1- شب گذشته تسلا توییتی زد که مصرف سوخت فسیلی توسط بیت کوین زیاده و دنبال جایگزینی برای این مورد هستش.

2- يكى از آپشن هاى تسلا FUD هست كه در مورد سوخت بهينه يا كم مصرف هستش.

3- ايلان ماسك ٤٥ روز پيش يه توييت زد اون موقع كه هيچ احدی شیبا اینو رو نمى شناخت. قطعا خود ایلان ماسک شيبا رو مى شناسه و خريد كلان كرده.

٥- روى بازیو سمت چپ سگی كه شيبا هست کلمه FUD درج شده كه نمى شه اتفاقى باشه و این عکس روی سایت رسمی شیبا درج شده.

6- همچنین یه عکس دیگه از شیبا اینو روی سایت رسمی خود شیبا هستش که سگ، لباس فضانوردی پوشیده و این میتونه آلارمی برای برنامه های اسپیس ایکس ایلان ماسک برای شیبا باشه.

7- مارکت کپ این توکن 7 میلیارد دلاره که قطعاً سرمایه گذاران بزرگی وارد این ارز شدند و نمیتونه همش کار مردم باشه.

8- چند روز پیش یک انیمیشن گرافیکی داخل اینترنت منتشر شد که شیبا بعد از عبور از ماه به مریخ میرسه و ساخت این انیمیشن هزینه های زیادی در برداره و نمیتونه توسط فن ها ساخته شده باشه.

ممکنه یه خبرایی باشه برای شیبا. این موارد همگی احتمال و پیشبینی هستند.

217CCBF4-5471-4FB8-BA20-0414455AF922.jpeg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

موارد جالبی گفتی، البته من هنوز مطمئن نیستم که اصلا توئیتی که ایلان در واقع ریپلای کرده و در مورد شیبا گفته منظورش کوین شیبا بوده یا صرفا نژاد سگ :دی

در کل خوشبختانه یا متاسفانه بالا پایین شدن بیت کوین در سال 2021 به نفس کشیدن ایلان ربط پیدا کرده و مجبوریم این مسائل رو هم دنبال کنیم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

1- شب گذشته تسلا توییتی زد که مصرف سوخت فسیلی توسط بیت کوین زیاده و دنبال جایگزینی برای این مورد هستش.

3- ايلان ماسك ٤٥ روز پيش يه توييت زد اون موقع كه هيچ احدی شیبا اینو رو نمى شناخت. قطعا خود ایلان ماسک شيبا رو مى شناسه و خريد كلان كرده.

٥- روى بازیو سمت چپ سگی كه شيبا هست کلمه FUD درج شده كه نمى شه اتفاقى باشه و این عکس روی سایت رسمی شیبا درج شده.

6- همچنین یه عکس دیگه از شیبا اینو روی سایت رسمی خود شیبا هستش که سگ، لباس فضانوردی پوشیده و این میتونه آلارمی برای برنامه های اسپیس ایکس ایلان ماسک برای شیبا باشه.

7- مارکت کپ این توکن 7 میلیارد دلاره که قطعاً سرمایه گذاران بزرگی وارد این ارز شدند و نمیتونه همش کار مردم باشه.

8- چند روز پیش یک انیمیشن گرافیکی داخل اینترنت منتشر شد که شیبا بعد از عبور از ماه به مریخ میرسه و ساخت این انیمیشن هزینه های زیادی در برداره و نمیتونه توسط فن ها ساخته شده باشه.

مشاهده پیوست 1239759

واقعا چرا مردم از امثال ایلان ماسک انتظار دارن که بفکر سرمایه های مردم هم باشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
موارد جالبی گفتی، البته من هنوز مطمئن نیستم که اصلا توئیتی که ایلان در واقع ریپلای کرده و در مورد شیبا گفته منظورش کوین شیبا بوده یا صرفا نژاد سگ :دی

در کل خوشبختانه یا متاسفانه بالا پایین شدن بیت کوین در سال 2021 به نفس کشیدن ایلان ربط پیدا کرده و مجبوریم این مسائل رو هم دنبال کنیم.
واقعا متاسفانه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اقا این که ضرب العجل برای صرافی‌ها تعیین کردن
چقدر میتونه خرید تتر رو مشکل کنه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دارم وسوسه میشم ش*ت کوین بخرم
997.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

مشاهده پیوست 1239759

والا تا اونجایی که میدونم اون FUD مخفف
Fear uncertain doubt هستش

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
باز بایننس داره مسخره بازی در میاره میخوام ارودرامو یکم تغییر بدم
well.gif

بالا