Unlucky
Registered User
- نوشتهها
- 275
- لایکها
- 509
باعث ریزش بیت که نهنگ های عزیز ایلان و صاحاب گربه سگباعث و بانیش کی بوده؟
ولی باعث ضررم خودم بودم که بدموقع خریدم
باعث ریزش بیت که نهنگ های عزیز ایلان و صاحاب گربه سگباعث و بانیش کی بوده؟
ی مقدار کم از این توکن که اخرشون up سرمایه بذار اگه بتونی میشه سود ها خوبی ازش گرفت البته پله ای باید خرید کنی مثل این تو امروز ببین چقد میتونستی سود ازش بگیریباعث ریزش بیت که نهنگ های عزیز ایلان و صاحاب گربه سگ
بله کاملا درست میگی کپتیو جان منم هیچوقت سمت شت کوین نمیرفتم الان که فکرشو میکنم میگم چرا شت کوین دیپ خریدم خودم موندم توشبعضی وقت ها، ما فقط بدموقع خرید نمیکنیم بلکه بــَد کوینی رو هم انتخاب میکنیم، در حال حاضر نظری در مورد لواشک و سگ و گربه ندارم ولی در مورد Safe assets هیچ گونه نگرانی ندارم.
#نظر_شخصی
داستان این کوین هایی که آخرش آپ داره چیه؟ی مقدار کم از این توکن که اخرشون up سرمایه بذار اگه بتونی میشه سود ها خوبی ازش گرفت البته پله ای باید خرید کنی مثل این تو امروز ببین چقد میتونستی سود ازش بگیری
Aaveup بایننس
نظر شخصی
داداش همین شت کوینا اگه شانس بگیره یکیشون ک خریدی بره بالا اندازه 1000 تا شت کوینن بهت سود میدهبله کاملا درست میگی کپتیو جان منم هیچوقت سمت شت کوین نمیرفتم الان که فکرشو میکنم میگم چرا شت کوین دیپ خریدم خودم موندم توش
خلاصه ببخشید نظم تاپیک رو هم بهم زدم شرمنده
قربونت فرهاد جان والا قبلانا یکبار تلاش کردم بخرم از این آپ ها نتونستم نمیدونم چرا نمیشد بخری حالا این فرقش با خود کوین چیه ؟ مثلا خود کوین رو بخرم بهتر نیستی مقدار کم از این توکن که اخرشون up سرمایه بذار اگه بتونی میشه سود ها خوبی ازش گرفت البته پله ای باید خرید کنی مثل این تو امروز ببین چقد میتونستی سود ازش بگیری
Aaveup بایننس
نظر شخصی
ای تی اف (اپ/ دان)داستان این کوین هایی که آخرش آپ داره چیه؟
بله چون این ارز شیبا لعنتی اصلا نشانه ای از مثبت شدن نداره یکسره رو به پایینه
این بازار لعنتی کل این 6 ماه اصلاح میزد برمیگشت یک بار ریسک کردم ببین چه بلایی سرم آورده با 60% ضرر چ گلی به سرم بریزم
دیگه حوصله خودمم ندارم لعنت به باعث و بانی ریزش این دو روز
ای تی اف (اپ/ دان)
با بالا رفتن یا پایین اومدن سود میکنی
این توکنا اینجوریه که ارزداستان این کوین هایی که آخرش آپ داره چیه؟
این توکنا اینجوریه که ارز
Aave اگه ده درصد سود بده
Aave up 25 درصد سود میده
برعکس اگه 10 درصد بره تو ضرر اون یکی 25 درصد میره تو ضرر
ارزایی هم که اخرشون اینه DOWN میتونی از ریزش بازار هم سود کنه
btcDOWN اگه بیت بریزه قیمت این توکن میره بالا...
اهرم2x ب بالا هستن بیشترشون لیکویید این چیزا نمیشی قیمت برگرده پول تو هم برمیگرده
فقط سالی 3.5 درصد از کل پولی که اون توکن خریدی کم میکنه برا کارمزد 3.5 درصد تقیسم میکنه روزانه برمیداره ....
از شیب نزن بیرون دوباره پامپ میشهدوستان نظرتون چیه از شیب بزنم بیرون بجاش ارزی دیگه بگیرم؟
اگر پیشنهادی چیزی دارین بدین هر اتفاقی هم بعدش بیفته به دنبال مقصر نمیگردم خودم خرابکاری کردم
ن میدونم جریانشوبله عزیز در جریانشون هستم، خواستم ببینم شما هم به همین نیت خریدی؟ چون مورد داشتیم فکر کرده مثلا BTCDOWN یک کوین جدا هست.
اینو بایننس مود کردآخه شما گفتی میشه سود گرفت یعنی اینکه بتونی روند رو تشخیص بدی، اگر کسی الان بتونه تشخیص بده کل داراییش رو میفروشه دوباره 20% پایین تر مثلا میخره.
UP/Down هم شما باید واقعا مطمئن باشید که بالا میره یا پایین وگرنه دوباره ضرر میکنی و دوباره همون آش و همون کاسه. یه چیز تو مایه های همون لوریج هست عزیز
با اگر که نمیشه پوزیشن گرفت.