Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
@saeed_taj
بیا پاسخگو باش بالاخره کباب داغ گیرت اومد
عجیبه کم پیدا شده
@saeed_taj
بیا پاسخگو باش بالاخره کباب داغ گیرت اومد
احتمالا الان جزایر قناری زیر آفتاب دراز کشیدهعجیبه کم پیدا شده
Bitcoin Energy Consumption: The world produces 160,000 TWh every year. 50,000 TWh is wasted. #Bitcoin uses 120 TWh.
من کاملا شانسی خرید زدم نزدیک هزار دلار . وقتی خریدم کلی سود داده بود . فقط امیدوار بودم یه مقدار کمی بیشتر سود کنه ولی ظرف یک هفته نزدیک ده برابر شد . بدون معطلی همه را تتر کردم . حتی تا رفتم بفروشم 60 میلیون از سودش ریزش کرد :| البته فرداش دیدم سودش سه برابر سود روز اولی بود که قصد فروش کردم .مشاهده پیوست 1239739
یه سوال ساده و سر راست
اونایی که تو فلش اول خریدن ، از فلش دوم خبر داشتن ؟ چطوری ؟ : /
جواد جان چجوری یادت میمونه که همه چیزو چک میکنی بخدا من بزور تحلیل یادگرفتم تازه وقتی میرم تو ضرر هرچی تحلیله یادم میرهدیروز میدیدم رقم های خیلی گنده tether داره وارد بایننس میشه پس دلیلش این بود
ی پله stpt بگیرروزها منتظر قرمز شدن بازار دست به نقد بودم . الان که قرمز شده نمیدونم چه ارزی بخرم .کسی پیشنهادی واسه بررسی نداره :|
ببخشید البته قصد قضاوت ندارم. ولی سطح اضطراب و ترس از دست دادن در شما بالاست ، اینه که در طوفان اموزه ها فراموشتون میشهجواد جان چجوری یادت میمونه که همه چیزو چک میکنی بخدا من بزور تحلیل یادگرفتم تازه وقتی میرم تو ضرر هرچی تحلیله یادم میره
بله چون این ارز شیبا لعنتی اصلا نشانه ای از مثبت شدن نداره یکسره رو به پایینهببخشید البته قصد قضاوت ندارم. ولی سطح اضطراب و ترس از دست دادن در شما بالاست ، اینه که در طوفان اموزه ها فراموشتون میشه
بله دارن سرمایه مردم رو پودر میکنن سایتشم کند شده ارورم میدهبایننس برا شما ارور میده؟
بایننس برا شما ارور میده؟
دیگه حوصله خودمم ندارم لعنت به باعث و بانی ریزش این دو روز