به به .. تا همینجا 29 رو تاچ کرد ...
همچنان تا قهرمانی صعودی ...
اگه قهرمان بشه احتمالش هست بالاتر بره؟به این میگن یه تحلیل بنیادی
اگه قهرمان بشه احتمالش هست بالاتر بره؟
به این میگن یه تحلیل بنیادی
فایده نداره باید این تحلیل رو هم یاد بگیرم توی 4 روز بالای 300% پامپ شدهبه این میگن یه تحلیل بنیادی
دیروز دوباره روی 20$ تو تریدینگ ویو strong buy شده بود , بیخیالش شدمبه این میگن یه تحلیل بنیادی
زیاد ربطی نداره ! بارها شده همین اتفاق برام افتاد و دفعه بعد نگه داشتم ولی هی درجا زده ! تا فروختم پرواز کرده !تجربه شد دیگ هیچ ارزیو که میدونم سیرش صعودی هست دنبال نوسان گیری نباشم واسه 1 دلار 2 دلار ...
قطعا هممون یه بار این حس سراغمون اومده ک بازار باهمون لج کرده ....دیروز دوباره روی 20$ تو تریدینگ ویو strong buy شده بود , بیخیالش شدم
زیاد ربطی نداره ! بارها شده همین اتفاق برام افتاد و دفعه بعد نگه داشتم ولی هی درجا زده ! تا فروختم پرواز کرده !
مثلا همین دیروز ماتیک داشتم دو روز درجا میزد , تا 1.25 رفت با خودم گفتم دیگه زور نداره بره بالاتر , فروختم , پرواز کرد رفت 1.5 الان 1.78 !!
از طرف دیگه یونی سواپ داشت پرواز میکرد , گرفتم , الان 4 روزه داره درجا میزنه !
لامصب نمیدونم چه فلسفه ایه ! نگه میداری درجا میزنه , میفروشی پرواز میکنه !
من دیگه برام این موضوع عادی شده و زیاد روش حساسیت ندارم , از فروش سود کردم و از سودی که کردم راضی هستمقطعا هممون یه بار این حس سراغمون اومده ک بازار باهمون لج کرده ....
ولی من این اتفاق بار چندمه واسم پیش میاد ک نوسان گیری غافلگیرم میکنه ...
الان داره یکم اصلاح میکنه اتلتیکو .. نظرمه رو 35 - 36 ( نظر شخصی ) پله ای ورود کنم .. فردا انشاالله قهرمانیشو با هم جشن میگیریم رو 50 - 60 دلار
در مورد توکن طرفداری هم چون پارسال نبوده , تجربه ای وجود نداره که بگیم قهرمانی روی ارزش توکن تاثیر میزاره ,
اگر بازیها تاثیری روی قیمت داشته باشه باید از الان توکن یووه رو چک کرد ,
یووه امشب یه بازی حساس با اینتر داره که تکلیف سهمیه چمپیونز لیگ رو برای یووه مشخص میکنه
آپدیت : به نظر قیمت اکثر توکن های طرفداری بالا رفته , اگر همه همزمان بالا رفته این فرضیه تاثیر بازیها روی قیمت رو زیر سوال میبره !
اونوقت رم این وسط چرا باید رشد داشته باشه ؟ببین قهرمانی که قطعا تاثییر گذاره ..
ارز پاریس با برد بایرن در حد قهرمانی پامپ شد و با حذفش کلا ریخت ...
میلان چون تقریبا سهمیه گرفت کشید بالا ...
یونتوس چشمم اب نمیخروه .. وضعیت تیمیش مساعد نیست .. اینترم بعید میدونم بخواد جلوش کوتاه بیاد .. میشه شرت گرفت و براش استاپ گذاشت ...
اونوقت رم این وسط چرا باید رشد داشته باشه ؟
رم چیزی جدیدی براش رقم نمیخوره , خوشبینانه ترین حالت سهمیه یوفا هست که چیز جدیدی نیست !
ضمن اینکه من چندبار چک کردم , اکثر پامپ های توکن های طرفداری قبل از بازی هست ! جایی که هنوز نتیجه ای مشخص نشده !
میلان و رم و یووه دیشب رشد داشتن , درصورتیکه امروز بازی هست !
این توکن های هواداری به نظر ربطی به بازیها و عملکرد ندارهیووه در حال پرواز !
مشاهده پیوست 1240095
یووه در حال پرواز !
مشاهده پیوست 1240095
به نظر منم درصد تاثیرگذاری نتیجه تیم روی قیمت کوین خیلی پایین هست , کلا همه توکن های طرفداری از دیروز پامپ شدن ,این توکن های هواداری به نظر ربطی به بازیها و عملکرد نداره
توکن پاریس ۳۲ گرفتم برگشت ۲۶
الان پامپ شد رو ۴۰
به نظر منم درصد تاثیرگذاری نتیجه تیم روی قیمت کوین خیلی پایین هست , کلا همه توکن های طرفداری از دیروز پامپ شدن ,
پایان فصل مشخص میکنه نتیجه تیم ها تاثیر داره یا نهشاید دلیل نباشه .. ولی نمیشه بگی اگر پاریس حذف نمیشد بالاتر نمیرفت .. یا وقتی حذف شد اونقدر پایین نمیومد ...