پولتو بده من یا جوادرفقا من سود احتیاج دارم : D
یه نظر شخصی بدید برای نوسان گیری P :
پولتو بده من یا جواد
فعلا روند حرکت بازار نامشخص برای همین نمیشه نظر قطعی داد@pool
داداش نظرت در مورد پیشرفت burger چیه ؟
چه اهدافی رو دنبال میکنه ؟
من هنوز دارمش نفروختم میخوام ببینم پامپ در راه داره یا نه ؟
گرین بودن این ارز ها رو از کجا میشه تشخیص داد ؟
چطور شت کوین خوب را از بد تشخیص می دی ؟ Sanshu Inu خوبه یا نه ؟سلام دوستان یه سوال دارم اینکه اسامی شیت کوین هایی که نسبتا خوب باشند ولی هنوز رشد نکردند از کجا گیر بیارم مقداری سرمایه می خوام بذارم بین چند تا تقسیم کنم میشه گفت همه اونهایی که می شناختم یبار رشد تیز را داشتند و الان برگشتند می خوام کوینی باشه که هنوز یبارم رشد نکرده
ب نظرم مورد توجه قرار میگیره .....پروژه خر میدونید 2میلیون دلار سرمایه گرفته !!
Don-key Finance - The best yield farming and staking crypto service in Web3
Social DeFi platform for yield farming. Just copy - with one click, professional strategies of yield farmers.don-key.financeDon-key
صد میلیون توتال ساپلای
12سنت
توکن های شبکه اتریوم توکن اسکن >>> توکنسسلام دوستان یه سوال دارم اینکه اسامی شیت کوین هایی که نسبتا خوب باشند ولی هنوز رشد نکردند از کجا گیر بیارم مقداری سرمایه می خوام بذارم بین چند تا تقسیم کنم میشه گفت همه اونهایی که می شناختم یبار رشد تیز را داشتند و الان برگشتند می خوام کوینی باشه که هنوز یبارم رشد نکرده
شبکه اتر ک فی گرونهتوکن های شبکه اتریوم توکن اسکن >>> توکنس
Token Tracker | Etherscan
The list of ERC-20 Tokens and their Prices, Market Capitalizations and the Number of Holders in the Ethereum Blockchain on Etherscan.etherscan.io
بی ان بی قبلا نوشتمشبکه اتر ک فی گرونه
مال bnb نمیدیونی؟ یا شکه های دیگه که این شکلی ارزارو بزاره ممنون؟
بی اس سی اسکن برو بخشی داره ک توکنای جدید بذاره؟بی ان بی قبلا نوشتم
بی اس سی اسکن برو
چهار پنج صفحه قبل نوشتم دیگه برادربی اس سی اسکن برو بخشی داره ک توکنای جدید بذاره؟
در مورد ارز اتلتیکو ام قطعا اگر قهرمان بشه تا سقفشو مجدد میزنه، الانم وقت خریدشه به نظرم روی 18 دلاره ... فاصلش با رئال دو امتیازه و دوتا بازی هنوز مونده ...
دو بازی اخر اتلتیکو با اوساسونا ( تیم 11 جدول ) و وایادولید ( تیم 18 ) جدول هست ...
قهرمانیش با خودشه و اتفاق خاصی نیفته قهرمانه .. من خودم مقداری خرید کردم و پیشنهاد خرید نیست ...
یکشنبه ام بازی داره ساعت 9 شب ...
بازی های این هفتشونم هم زمانه .. رئال هم با بیلبائو ( تیم 9 ) جدول بازی داره ...