iranescence
Registered User
Agi/btc
نظر شخصی
تارگت ۶۴۸
نظر شخصی
تارگت ۶۴۸
Last edited:
xvs رو چند فروختی؟بهتره تا 3 روز دیگه قیمتش رو بررسی کنیم ببینیم این سیگنال strong buy چقدر دقیق هستش
من خودم فعلا هر چی دارم میریزم روی xvs
xvs رو چند فروختی؟
avaxسلام . شما کدام ارزها را برای بلند مدت حداقل یکسال اینده هولد می کنید ؟
کپتیو جان برای متوجه شدن اینکه کدومشون احتمالش بیشتره آموزشی چیزی هست ؟ اگر نه چه چیزهایی باید چک و بررسی بشهدلایل هر ریزشی:
1. لیکوئید کردن کاربرها
2.ترسوندن کاربرها ( برای خرید کردن در قیمت های بهتر و پایین تر )
3. شروع یک بازار خرسی.
حالا باید بررسی کنید ببینید کدومش محتمل تر هست.
کپتیو جان برای متوجه شدن اینکه کدومشون احتمالش بیشتره آموزشی چیزی هست ؟ اگر نه چه چیزهایی باید چک و بررسی بشه
عادیهتوی اصلاح بازار ویچین را روی 18 سنت گرفتم همه ارزها رشد کردن این روی 18 سنت مونده
می تونستم ماتیک را روی 1.05 سنت بگیرم . الان 40 سنت روی هر واحدش تو سود بودم . یه سود تپل را از دست دادم
با اینحال روی 1.32 به ماتیک وارد شدم الان هم روی 1.44 هست (تا 1.5 دلار هم رفته بود) نمی دونم بفروشمش یا نگهش دارم ؟ تعداد کوین هاش نسبتا کمه یعنی ممکنه تا دو دلار را بزنه قبل از اصلاح ؟!
یکی از بهترین قوانین در مورد معامله گری این است که یادبگیریم هیچ کاری نکنیم تا اینکه یک فرصت معاملاتی پیش بیاید. اکثر افراد فکر میکنند که همیشه باید معامله کنند و همیشه باید کاری انجام دهند. در صورتی که باید صبر کنند تا یک فرصت معاملاتی پیش بیاید
Binance Will Support the Venus Reward Token (VRT) Airdrop Program for Venus (XVS) Holdersیا امشب میفروشم یا فردا
داداش من کل پولم 80 دلاره ...200 دلار برا شما ضرر نی ماشالابلهههه من تقریبآ بدون ضرر خارج شدم(200 دلار که ضرر نیس زود جبران میشه چون تارگتم نمیخورد یکم پایینتر سفارش گذاشتم)
خلاصه کریپتو آماده باش دارم واسه انتقام آماده میشم 2.3 روز استراحت کنم به حسابت میرسم
TargetAgi/btc
نظر شخصی
تارگت ۶۴۸
فکر می کردم اگه صبر کنم تا اصلاح بازار حتما سود خوبی میده هر کوینی که باشه . ویچین از 23 سنت اومد تا 17 سنت حالا روی 18 سنت گیر کردهعادیه
vet و btt رو همیشه strong buy نشون میده ولی اصلا حرکتی نمیکنن
اره، کار میکنهاین screener واقعا کار میکنه
slp رو strongbuy نشون میداد منم تعداد بالا خرید زدم
بعد دیروز به خودم گفتم این کوین که پایه اساس خاصی نداره بزار بفروشمش روی 16 فروختم الان رفته 22