• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
Agi/btc

نظر شخصی
تارگت ۶۴۸

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . شما کدام ارزها را برای بلند مدت حداقل یکسال اینده هولد می کنید ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی اینجا هستش که با روبات‌های خودکار توی بایننس معامله کنه ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من یه مقدار توکن SHIB داشتم توی اسپات میشد 0.09 حدودا
من الان اینا رو توی فیوچر فروختم با ضریب 20 درصد شب حدود 2.5 و انتقالش دادم به والت اسپاتم

این معامله همینطوری تموم شد یا بعدا قراره از من کارمزدی کم بشه ؟

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دلایل هر ریزشی:

1. لیکوئید کردن کاربرها
2.ترسوندن کاربرها ( برای خرید کردن در قیمت های بهتر و پایین تر )
3. شروع یک بازار خرسی.

حالا باید بررسی کنید ببینید کدومش محتمل تر هست.
کپتیو جان برای متوجه شدن اینکه کدومشون احتمالش بیشتره آموزشی چیزی هست ؟ اگر نه چه چیزهایی باید چک و بررسی بشه
بیشتر ترس ها از ندونستن منشآ میگیره اگر دانش کافی داشته باشیم میتونیم ترس و ضررمون رو به حداقل برسونیم
glassesf.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کپتیو جان برای متوجه شدن اینکه کدومشون احتمالش بیشتره آموزشی چیزی هست ؟ اگر نه چه چیزهایی باید چک و بررسی بشه

سلام

به شخصِ از تجربه و روانشناسی بازار کمک میگیرم که خب 100% هم قطعی نیست و میتونه اشتباه باشه + اینکه از لحاظ تکنیکال هم از دوستانی که خارج از انجمن هستند سوال میکنم.

مثال میزنم:

دیدید بعضی وقت ها جوان یا نوجوانی به پدرش میگه پول بده اما پدر در جواب میگه ندارم؟ اما پسر همچنان اصرار میکنه که باید پول بدی و در آخر هم موفق میشه پول رو بگیره؟

خب این دلیلش اینه که پسر میدونه پدر محترمش پول داره و فقط باید التماسش کنه تا موفق بشه :دی، تو این بازار هم همینه.

شناخت بازار کریپتو + این روزا شناخت حاج ایلان میتونه به تصمیم گیری شما برای پوزیشن صحیح کمک کنه.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
توی اصلاح بازار ویچین را روی 18 سنت گرفتم همه ارزها رشد کردن این روی 18 سنت مونده :confused:

می تونستم ماتیک را روی 1.05 سنت بگیرم . الان 40 سنت روی هر واحدش تو سود بودم . یه سود تپل را از دست دادم :confused:

با اینحال روی 1.32 به ماتیک وارد شدم:cool: الان هم روی 1.44 هست (تا 1.5 دلار هم رفته بود) نمی دونم بفروشمش یا نگهش دارم ؟ تعداد کوین هاش نسبتا کمه یعنی ممکنه تا دو دلار را بزنه قبل از اصلاح ؟!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
توی اصلاح بازار ویچین را روی 18 سنت گرفتم همه ارزها رشد کردن این روی 18 سنت مونده :confused:

می تونستم ماتیک را روی 1.05 سنت بگیرم . الان 40 سنت روی هر واحدش تو سود بودم . یه سود تپل را از دست دادم :confused:

با اینحال روی 1.32 به ماتیک وارد شدم:cool: الان هم روی 1.44 هست (تا 1.5 دلار هم رفته بود) نمی دونم بفروشمش یا نگهش دارم ؟ تعداد کوین هاش نسبتا کمه یعنی ممکنه تا دو دلار را بزنه قبل از اصلاح ؟!
عادیه
vet و btt رو همیشه strong buy نشون میده ولی اصلا حرکتی نمیکنن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یکی از بهترین قوانین در مورد معامله گری این است که یادبگیریم هیچ کاری نکنیم تا اینکه یک فرصت معاملاتی پیش بیاید. اکثر افراد فکر میکنند که همیشه باید معامله کنند و همیشه باید کاری انجام دهند. در صورتی که باید صبر کنند تا یک فرصت معاملاتی پیش بیاید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یا امشب میفروشم یا فردا
Binance Will Support the Venus Reward Token (VRT) Airdrop Program for Venus (XVS) Holders

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
بلهههه من تقریبآ بدون ضرر خارج شدم(200 دلار که ضرر نیس زود جبران میشه چون تارگتم نمیخورد یکم پایینتر سفارش گذاشتم)
خلاصه کریپتو آماده باش دارم واسه انتقام آماده میشم 2.3 روز استراحت کنم به حسابت میرسم
sm63.gif
داداش من کل پولم 80 دلاره ...200 دلار برا شما ضرر نی ماشالا

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
عادیه
vet و btt رو همیشه strong buy نشون میده ولی اصلا حرکتی نمیکنن
فکر می کردم اگه صبر کنم تا اصلاح بازار حتما سود خوبی میده هر کوینی که باشه . ویچین از 23 سنت اومد تا 17 سنت حالا روی 18 سنت گیر کرده :mad: :(

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
این screener واقعا کار میکنه

slp رو strongbuy نشون میداد منم تعداد بالا خرید زدم
بعد دیروز به خودم گفتم این کوین که پایه اساس خاصی نداره بزار بفروشمش روی 16 فروختم الان رفته 22
اره، کار میکنه
ارز خریده بودم بر یک مبنا دیگه بعد دیدم اونجا استرانگ بای هستن... ولی خوب با اصلاح بیت اون تحلیل ام یکمی زمانبر تر شدن تا تارگتشون رو بزنن

بالا