وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
کوین بیس لیست میشهداگی چرا پامپ شد
کوین بیس لیست میشهداگی چرا پامپ شد
کوین بیس لیست میشه
هیچ ایده ای ندارم ..تا کجا به نظرت پامپ میشه؟
بازار کریپتو توی ایران با همه جای دنیا فرق داره شما 2 سره سوار میشی هم قدرت خریدت حفظ میشه به واسطه دلاری بودن بازار هم در صورت صعودی شدن دلار سود میبری اگر حساب شده عمل کنی از فرش میرسی به عرش, منتها با یک بادگلو بخوای جا بزنی توی هر بازاری وارد شی جز شکست چیزی عایدت نمیشهکسایی که الان ترسیدن از بازار اگه میتونن و به پولشون نیاز ندارن و به احتمال 1 درصد بازار مثل 2017 شد من توصیه میکنم که پولشون رو نکشن بیرون.
من سال 2017 اتر روی 800 دلار هم خریده بودم. اتر تا 1200 رفت و بعدش بازار نابود شد و 2 سال رفتیم پایین حتی اتر 80 دلار هم دید که من تو این مدت کم کم پول دستم میومد خرید میزدم فقط و به اترها اضافه میکردم. در نهایت سود خیلی خیلی بزرگی کردم که تو خواب هم نمیدیدم و توی این چند سال فوقش میتونستم پولمو بزارم بورس یا بانک که در هر 2 صورت نابود میشد الان فوقش یه پراید کارکرده میتونستم بگیرم. خلاصه که اگه خودتون رو آماده کنید پولی رو بیارید وسط که اگه بازار ریخت بتونید برای چند سال بهش دست نزنید.
اینم یه نمونه خرید اتر که با دلار اون زمان فکر کنم حدود 90-100 دلار بوده.
مشاهده پیوست 1239876
--------------------------------------------------------
کاردانو هم که 2 دلار رو داره تاچ میکنه
اصلا نزدیک این صرافی نشید چون صرافی آمریکایی هست و علاقه شدیدی به بلاک کردن دارایی ها داره و برای خارج کردن سرمایه هم احراز هویت می خواد حتی زیر 100 دلاردرود دوستان
کسی تونسته تو صرافی bittrex عضو بشه؟
ممنونماصلا نزدیک این صرافی نشید چون صرافی آمریکایی هست و علاقه شدیدی به بلاک کردن دارایی ها داره و برای خارج کردن سرمایه هم احراز هویت می خواد حتی زیر 100 دلار
KYC میخوادممنونم
صرافی gate.io چطور؟
لینکشو میزارید لطفا .. همچنین فیلترهایی که باید واسه سرچش اعمال بشه ...این screener واقعا کار میکنه
slp رو strongbuy نشون میداد منم تعداد بالا خرید زدم
بعد دیروز به خودم گفتم این کوین که پایه اساس خاصی نداره بزار بفروشمش روی 16 فروختم الان رفته 22
گفتم که کوتاه مدت کار میکنه فقط باید حواست باشه از دستت در نره ,این screener واقعا کار میکنه
slp رو strongbuy نشون میداد منم تعداد بالا خرید زدم
بعد دیروز به خودم گفتم این کوین که پایه اساس خاصی نداره بزار بفروشمش روی 16 فروختم الان رفته 22
لینکشو میزارید لطفا .. همچنین فیلترهایی که باید واسه سرچش اعمال بشه ...
forth و burger هم رو همین حساب خریدی ؟
عجب پروژه ای هست icp ..
منم ازاین فرصت امروز استفاده کردم خرید زدم
تنها پروژه ای که همزمان در صرافیهای درجه 1 دنیا لیست شد در تاریخ کریپتو بی نظیر بوده تیم توسعه خبره ای داره
من 10 تا گذاشتم برای میراث