• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کلا این بازار دپرس کننده اس
گاهی وقتا میگم حتی اگر سودم بده
ارزش نداره وقتی اینقدر از کار و زندگی و درس میافتم کلی هم فشار روحی بهم وارد میشه

برای من این مارکت خود زندگی هستش ...

بالا/ پایین

شیرین / تلخ

سلامتی دو کس نقی و ساتوشی ..

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کلا این بازار دپرس کننده اس
گاهی وقتا میگم حتی اگر سودم بده
ارزش نداره وقتی اینقدر از کار و زندگی و درس میافتم کلی هم فشار روحی بهم وارد میشه

یه زمانی من فار*س کار میکردم، شاید حدود 12-13 سال پیش،باعث میشد شبها هم بیدار بمونم و نتونم بخوابم، در یک عملیات شبانه و برای همیشه بوسیدمش گذاشتمش کنار و از اون روز تا به امروز حتی برای یک پوزیشن ساده و حتی برای 1 تست هم سمتش نرفتم.

اگر ترید بهت استرس وارد میکنه این کار رو بذار کنار به دردت نمیخوره، اگر هودلر هستی چند تا safe assets بگیر سال دیگه همین موقع ها نه ولی 2 سال دیگه یه سر بهش بزن ببین چه بلایی سرش اومده :دی

انقدر هم خودت رو اذیت نکن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
میگم @pool نظرت چیه یه دعوای حسابی بین کپتیو و دیوید راه بندازیم مشاهده پیوست 1239852
امشب به مدت یک هفته اینجوری (
scar.gif
) میرم توی خیابونا و مردم رو دعوت به شورش علیه رمزارزها میکنم
418.gif

ولی جدای از شوخی من فقط نظرم رو اونجا در همون حدی که سر در میارم گفتم . سرم به کار خودمه
bav3_154fs759111.gif

با تشتک سازی و فرغون خودرو و شصت پا سرگرمم
418.gif

اینم بگم که یوقت تو دلم نمونه
42k0e8p.gif

به نظر من یک رمزارزی مثل دوج کوین ، برخلاف اون چیزی که همه میگن ، توانایی تبدیل شدن به ارز واقعی رو داره ، اونم به خاطر اینکه ماهیت دارایی پیدا نمیکنه و قرار نیست احتکار بشه . تعدادش نامحدوده و همیشه ساخته میشه و در نتیجه نقدینگی موجود باید درگیر کارهای واقعی باشه تا صاحبین کسب و کار سود بکنن در غیر اینصورت مثل ارزهای واقعی ، ارزشش هر روز میتونه کمتر بشه
glassesf.gif

به نظرم رمزارزهایی که تعدادشون محدوده ، برخلاف تبلیغی که برای اونا انجام میشه ، ماهیت دارایی پیدا کردن و همه میخوان اونو نگهداری بکنن تا گرون بشه و همچین موضوعی قطعا برای یک ارز واقعی در دنیای واقعی قابل قبول نیست

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
عجب پروژه ای هست icp ..

منم ازاین فرصت امروز استفاده کردم خرید زدم
تنها پروژه ای که همزمان در صرافیهای درجه 1 دنیا لیست شد در تاریخ کریپتو بی نظیر بوده تیم توسعه خبره ای داره
من 10 تا گذاشتم برای میراث

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
4-5 ساعت دیگه اگر لاتاری برنده شدید و شرایط احراز هویت داشتید میتونید پیش خرید کنید
#slim -- هر توکن20سنت !

اما شبکه اتریوم هست یحتمل یک فی 300دلاری باید خرجش کنیم !

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
این یابو توی ریزش بیت کوین اوخ نگفته از اون روز قیمتش 6 برابر شده

اسم توکنش چیه؟ممنون

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
کسایی که الان ترسیدن از بازار اگه میتونن و به پولشون نیاز ندارن و به احتمال 1 درصد بازار مثل 2017 شد من توصیه میکنم که پولشون رو نکشن بیرون.
من سال 2017 اتر روی 800 دلار هم خریده بودم. اتر تا 1200 رفت و بعدش بازار نابود شد و 2 سال رفتیم پایین حتی اتر 80 دلار هم دید که من تو این مدت کم کم پول دستم میومد خرید میزدم فقط و به اترها اضافه میکردم. در نهایت سود خیلی خیلی بزرگی کردم که تو خواب هم نمیدیدم و توی این چند سال فوقش میتونستم پولمو بزارم بورس یا بانک که در هر 2 صورت نابود میشد الان فوقش یه پراید کارکرده میتونستم بگیرم. خلاصه که اگه خودتون رو آماده کنید پولی رو بیارید وسط که اگه بازار ریخت بتونید برای چند سال بهش دست نزنید.
اینم یه نمونه خرید اتر که با دلار اون زمان فکر کنم حدود 90-100 دلار بوده.
789789.PNG

--------------------------------------------------------
کاردانو هم که 2 دلار رو داره تاچ میکنه :love:

بالا