• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگه از overview اعمال کنی گزینه های بیشتری هست
مشاهده پیوست 1239918

همه یکیه من فقط جای ستون ها رو تغییر دادم ، فیلتر صرافی رو هم از بخش filters گذاشتم که الکی ستون اشغال نکنه

تنها فیلتری که نداشت vortex indicator بود که توی این صفحه نمیاره نمیدونم چرا
@pool تیکتت رو جواب ندادن ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
رفتم چارت Matic رو ببینم توی تریدینگ ویو و دیدم که دسامبر 2020 (5-6 ماه پیش) یه بار پوزیشن لانگ گرفته بودم و روی 2 سنت با سود خارج شدم. الان 1.25 دلاره :(

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
همه یکیه من فقط جای ستون ها رو تغییر دادم ، فیلتر صرافی رو هم از بخش filters گذاشتم که الکی ستون اشغال نکنه

تنها فیلتری که نداشت vortex indicator بود که توی این صفحه نمیاره نمیدونم چرا
@pool تیکتت رو جواب ندادن ؟
داخل صفحه کوین مورد نظرت برو قسمت idea رو چک کن , تحلیل ها رو بر اساس جدیدترین sort کن
بعضی اوقات Strong buy میده ولی اخرین تحلیلی که گذاشتن مربوط به چند روز قبل هست ,
طبق تجریه من هرچی تحلیل جدیدتر باشه strong buy بیشتر قابل اطمینان هست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
داخل صفحه کوین مورد نظرت برو قسمت idea رو چک کن , تحلیل ها رو بر اساس جدیدترین sort کن
بعضی اوقات Strong buy میده ولی اخرین تحلیلی که گذاشتن مربوط به چند روز قبل هست ,
طبق تجریه من هرچی تحلیل جدیدتر باشه strong buy بیشتر قابل اطمینان هست

نمودارش رو توی بایننس نسبت به usdt و یکبار هم نسبت به btc چک کنی کامل مشخص هستش که این buy از روی تحلیل هستش یا از روی فرمول

چون بعضی وقتا مثلا میاد برای aud که دلار استرالیا هستش buy میزاره که خب معلومه از روی فرمول هستش و به درد خرید نمیخوره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
درمورد هات بیت خیلی حرف ها شنیدم
با ایران مشکل داره یا نه؟
KYC لازم نیست ؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

همین دو سه هفته پیش هک شد ! ولی هکرا موجودی رو نتونسته بودن منتقل کنن ولی از اون روز تا به الان مشکل داشته ! قراره تا خرداد ماه یه سر و سامانی بدن
KYC اجباری نیست ولی هیچ وقت با IP ایران تو هیچ صرافی Login نکنید حتی اگه بگن با ایران مشکلی نداریم بالاخره یه روزی دردسر درست میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینم بابای دوج
777.gif

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

street design

Registered User
لایک‌ها
555
در مورد ارز اتلتیکو ام قطعا اگر قهرمان بشه تا سقفشو مجدد میزنه، الانم وقت خریدشه به نظرم روی 18 دلاره ... فاصلش با رئال دو امتیازه و دوتا بازی هنوز مونده ...

دو بازی اخر اتلتیکو با اوساسونا ( تیم 11 جدول ) و وایادولید ( تیم 18 ) جدول هست ...
قهرمانیش با خودشه و اتفاق خاصی نیفته قهرمانه .. من خودم مقداری خرید کردم و پیشنهاد خرید نیست ...
یکشنبه ام بازی داره ساعت 9 شب ...
بازی های این هفتشونم هم زمانه .. رئال هم با بیلبائو ( تیم 9 ) جدول بازی داره ...

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
دوستان توی اموزشهای futures من میبینم که مثلا یک پزیشن خرید باز کرده مثلا ۵تا بیت کوین و بعد میاید یک پزیشن برعکس فروش به مقدار ۵ بیت کوین میزاره و میگه برای بستن پزیشن خرید باید یک پزیشن فروش به همان مقدار قرار داد چرا داره اینکار را انجام میده ؟ خیلی راحت میشه پزیشن خرید را close کرد چرا باید مخالف ان به همان مقدار پزیشن مجدد در جهت عکس ان باز کرد؟تاثیر تو کارمزد داره ؟
ممنون اگر کسی فویچر کار میکند راهنمایی کند

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان دیدید چه زود سبز شد و چه سودهای تپلی اگر کسی خرید میزد بدست می آورد :giggle: سبدم سبزه عشق است درصد سودها :p
slp که شاهکار کرد باهاش تا 0.14 رفتم حالا برگشتم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در واقع باید نوسان ارز رو تو این دو سه روز چک کنی ببینی تو سقف خرید نزنی دیگ درسته ؟

مشاهده پیوست 1239922
درستش همینه که رو سقف نخری ولی همیشه صدق نمیکنه ,
مثلا زمانی که ماتیک رو strong buy میزد من چک کردم دیدم همون لحظه سقف 1.22 رو زده ولی با این حال من روی 1.16 خریدم
بعد هم بیت ریزش کرد ولی چون همچنان strong buy میزد من نگه داشتم , امروز 1.3 هم زد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام
دوستان توی اموزشهای futures من میبینم که مثلا یک پزیشن خرید باز کرده مثلا ۵تا بیت کوین و بعد میاید یک پزیشن برعکس فروش به مقدار ۵ بیت کوین میزاره و میگه برای بستن پزیشن خرید باید یک پزیشن فروش به همان مقدار قرار داد چرا داره اینکار را انجام میده ؟ خیلی راحت میشه پزیشن خرید را close کرد چرا باید مخالف ان به همان مقدار پزیشن مجدد در جهت عکس ان باز کرد؟تاثیر تو کارمزد داره ؟
ممنون اگر کسی فویچر کار میکند راهنمایی کند

نه اصلا ارتباطی این دو بهم نداره ..

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

50تریلیون شیبایی که اهدا کرد به کمیته کوید هند ! نزدیک 100 اتر گاس فی تو یونی سواپ بود ))

بالا