MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
در بازارهای مالی، صبر کردن
بیش از فکر کردن سودآور است.
#نظر_شخصی جسی لیورمور.
آخرش جسی لیمورمور بدبخت هم مجبور کردین تگ نظر شخصی بزنه
در بازارهای مالی، صبر کردن
#نظر_شخصی جسی لیورمور.
آخرش جسی لیمورمور بدبخت هم مجبور کردین تگ نظر شخصی بزنه
مومن وقتی ارزی میخری اولا پله اول بر اساس بودجه خودت کم بردار و با همون ارز پله پله برو جلو و خریدهات درشت تر کن هدفت بزار تا از همون ارز با سود خارج شی از کهنه سرباز حمله انتحاری بعیدهسندرم دست بیقرار یک هفته جون میکنم سود میکنم
تو یه روز بر بادش میدم
ckb که سیگنالی نداره , اون زمان که خریدی چی زده بود ؟
مشاهده پیوست 1240875
آدم بشو نیستم دیگهمومن وقتی ارزی میخری اولا پله اول بر اساس بودجه خودت کم بردار و با همون ارز پله پله برو جلو و خریدهات درشت تر کن هدفت بزار تا از همون ارز با سود خارج شی از کهنه سرباز حمله انتحاری بعیده
من از overview میرم , قاعدتا overview در اکثر جاها به معنای نمای کلی هست ولی اینجا چه فرقی داره رو نمیدونم !برای من همچنان BUY زده البته من از oscillator rating استفاده وکنم تو از rating خالی
مشاهده پیوست 1240876
دقیقا , اگر فقط همین دوتا رو نگه میداشتم به اندازه دوبرابر سود این 4 ماه تریدم میشد !در بازارهای مالی، صبر کردن
#نظر_شخصی جسی لیورمور.
من از overview میرم , قاعدتا overview در اکثر جاها به معنای نمای کلی هست ولی اینجا چه فرقی داره رو نمیدونم !
برای الان تغییر کرد به sell !!! چطور میشه برای دو نفر دوتا سیگنال مختلف میده !
مشاهده پیوست 1240878
دقیقا , اگر فقط همین دوتا رو نگه میداشتم به اندازه دوبرابر سود این 4 ماه تریدم میشد !
مشاهده پیوست 1240880
مشاهده پیوست 1240881
مشاهده پیوست 1240882
مشاهده پیوست 1240883
اینا رو میزارم تا آینه عبرتی بشم برای دیگران که صبر ندارن !
خب فرقشون چیه ؟عشقم فیلتری که تو استفاده میکنی rating هستش برای من oscillator rating میتونی از افزودن فیلتر ها بیاری
کوینی که داره دی لیست میشه رو ملت برای چی میخرن !دیروز 65 درصد ریخت
پامپش میکنن خالی کنن رو مردم ممکنه چند روز همین حرکت بزنن تا سیر بشنکوینی که داره دی لیست میشه رو ملت برای چی میخرن !
حالا واسه جوونا خوبه؟اعصاب میخواد پیرم 2 روزه تلف میشم
نکته ای در این متد ترید وجود داره ,حالا واسه جوونا خوبه؟
چون فکر کنم ریسکش کمتره