• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
Bitcoin price could hit $29K next, warns CNBC 'Chartmaster'

A simple look back at past BTC price dips means that a 55% correction from all-time highs is on the table, says Carter Worth.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
Bitcoin price could hit $29K next, warns CNBC 'Chartmaster'

A simple look back at past BTC price dips means that a 55% correction from all-time highs is on the table, says Carter Worth.

همه ی گزینه ها روی میز هست، حواستون باشه :دی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
صبح توکن یووه روی 21$ و PSG روی 37$ در لیست strong buy تریدینگ ویو بودند , با توجه شرایط بیتکوین ریسک نکردم و خرید نزدم

یووه 29$ و PSG قیمت 44.5$ رو تاچ کرد !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مقداری CKB بر طبق توصیه داهیانه crypto-screener خریداری کردیم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Giga Berlin suppliers please accelerate!
دوستان منظور ایلان ماسک چیه ؟
سهام تسلا منفی خورده خبر زده بره بالا :-دی

کارخونه تسلا تو برلین راه اندازی شده برای سرعت بخشیدن به تولید خودرو برقی

https://www.cleanenergywire.org/sites/default/files/styles/gallery_image/public/paragraphs/images/tesla-gigafactoryberlin.jpg?itok=4GLANaMR

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Revuto اولین برنامه غیرمتمرکز کاردانو ۱.۷ میلیون دلار سرمایه جذب کرد​

برنامه غیرمتمرکز پرداختی است که قابلیت‌های قرارداد هوشمند کاردانو را برای کاربردهای خرده‌فروشی به کار گرفته است. تیم این پروژه اطلاعات فروش خصوصی و برنامه‌های فروش عمومی توکن REVU را اعلام کردند.

Revuto پلتفرم لندینگ و مدیریت عضویت در کاردانو است. این برنامه قصد دارد با استفاده از توکن REVU و کارت‌های اعتباری کریپتویی و استیبل کوین‌ها، مدیریت عضویت را کارآمدتر کند. بیش از یک میلیون کاربر در ۱۴ روز از طریق برنامه ریفرال آن در این پلتفرم ثبت نام کرده‌اند.

بر اساس گزارش منتشر شده، برنامه غیرمتمرکز Revuto در ۷ روز توانست از سرمایه‌گذاران و مدیران صندوق‌های ریسک سرمایه، ۱.۷ میلیون دلار جذب کند. این برنامه با استفاده از امکانات بلاکچین کاردانو، تراکنش‌های سریع و با کارمزد کم را انجام خواهد داد.

در این برنامه امکاناتی همچون پذیرفتن و یا بلاک کردن اشتراک‌ها، بازگشت وجه از طریق توکن REVU، وثیقه گذاشتن برای دریافت وام و غیره را انجام داد. علاوه بر آن توکن REVU توکن حاکمیتی این پروتکل است که کاربران از این طریق نیز می‌توانند کسب درآمد داشته باشند.
تیم سرمایه‌گذاری بلاکچینی Black Dragon پیشگام این دوره از سرمایه‌گذاری بوده است. نمایندگان Revuto اعلام کردند که به دلیل افزایش تقاضا برای تخصیص رمزارز REVU، جذب سرمایه زودتر از برنامه به اتمام رسیده است.

ژوسیپا مجیک مدیرعامل Revuto اطمینان خاطر دارد که سرمایه جذب شده، به تیم آنها کمک می‌کند تا پذیرش گسترده روش‌های پرداختی بر اساس بلاکچین را سرعت ببخشند. او در این مورد می‌گوید:

ما از تمام سرمایه‌گذاران خصوصی و گروه Black Dragon تشکر می‌کنیم که به تیم، تکنولوژی و نگاه ما در میسر کردن پرداخت‌های کریپتویی در زندگی روزمره، ایمان داشتند. داشتن سرمایه و سرمایه‌گذاران درست برای ادامه راه ما حیاتی است؛ به همین دلیل از دستیابی به این مهم خرسندیم و نسبت به آینده امیدوار هستیم.
علاوه بر آن خانم مجیک اعلام کرد که ممکن است Revuto به ارز دیجیتالی تبدیل شود که کاربردی معادل ارز فیات داشته باشد.

فروش عمومی توکن REVU در ۱۸ می آغاز می‌شود​

تیم بلک دراگون از انگیزه پیشرفت Revuto شگفت‌زده هستند و تمایل دارند در ادامه مسیر توسعه و بازاریابی آن همکاری کنند.

Revuto در بازه زمانی کوتاهی رشد چشمگیری از خود نمایش داده است. ما از ملحق شدن به این تیم خرسندیم و از تیم Revuto و توکن بومی REVU حمایت می‌کنیم.
از امروز، توکن REVU روی لانچ‌پد Revuto برای خرید خصوصی در دسترس است. علاوه بر آن این توکن برای سپرده‌گذاری (استیکینگ) در مکانیسم Revuto در دسترس قرار گرفته است.

Revuto یکی از پیشگامان برنامه‌های بلاکچین کاردانو است. موفقیت این پروژه ممکن است توسعه‌دهنده‌های بیشتری را به این اکوسیستم وارد کند.

فروش عمومی این توکن از ۱۸ لغایت ۲۱ می ادامه خواهد داشت. در ادامه در ۲۲ می فروش دیگری پیش روی خواهد بود. میزان توکن تخصیص یافته در این دو دوره محدود خواهد بود و قیمت آن افزاش پیدا می‌کند. پس از فروش عمومی، معاملات توکن REVU از طریق استخر نقدینگی REVU/ADA در این پلتفرم در دسترس خواهد بود. علاوه بر آن معاملات این توکن در صرافی‌های غیر متمرکز شبکه اتریوم، پس از راه‌اندازی مبدل Revuto ERC20 و جمع‌آوری نقدینگی در دکس‌های کاردانو، امکانپذیر خواهد بود.

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
سلام
بین بایننس و کوینکس کدوم بهتره؟
*** پولی دارم و میتونم سرورم رو خودم انتخاب کنم
در حال حاضر از کوینکس استفاده میکنم میخوام ببینم بایننس چه مزایا و معایبی داره نسبت به کوینکس؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
بین بایننس و کوینکس کدوم بهتره؟
*** پولی دارم و میتونم سرورم رو خودم انتخاب کنم
در حال حاضر از کوینکس استفاده میکنم میخوام ببینم بایننس چه مزایا و معایبی داره نسبت به کوینکس؟

ولوم بالا امکان POS و وام و هزاران هزار جوایز نقدی دیگر

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
ولوم بالا امکان POS و وام و هزاران هزار جوایز نقدی دیگر
لابد هر ماه یه 206 هم به قید قرعه میدن😀
حالا معایبش چی هست؟
و سر موضوع ip باید چیو رعایت کنم؟ یه چیزایی شنیدم ولی دقیقا نمیدونم قضیه چیه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لابد هر ماه یه 206 هم به قید قرعه میدن[emoji3]
حالا معایبش چی هست؟
و سر موضوع ip باید چیو رعایت کنم؟ یه چیزایی شنیدم ولی دقیقا نمیدونم قضیه چیه
اون اولا یه لامبورگینی جایزه دادن
الانم هر ماه هزار مدل جایزه دارن البته بین کسایی که خرید و فروش انجام میدن

ایران تحریمه
آمریکا ؛ آلمان ؛ انگلیس ، ژاپن و کانادا هم نباید استفاده کنی

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
اون اولا یه لامبورگینی جایزه دادن
الانم هر ماه هزار مدل جایزه دارن البته بین کسایی که خرید و فروش انجام میدن

ایران تحریمه
آمریکا ؛ آلمان ؛ انگلیس ، ژاپن و کانادا هم نباید استفاده کنی
با تایید دو مرحله ای شماره ایران مشکل داره؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
با تایید دو مرحله ای شماره ایران مشکل داره؟

بزرگوار هیچ اثری از ایران نباید تو اکانت ـــتون باشه ! به هیچ عنوان شماره ایران رو وریفای نکنید . 2FA رو فعال کنید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بالا