pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
الان یک والت جدید میسازم تست میکنمکاری به ایردراپ ندارم , وقتی bag رو از طریق add token اضافه میکنم باز هم در لیست توکن ها نمایش داده نمیشه
الان یک والت جدید میسازم تست میکنمکاری به ایردراپ ندارم , وقتی bag رو از طریق add token اضافه میکنم باز هم در لیست توکن ها نمایش داده نمیشه
حتما چون بالانس صفره نشون نمیده مثل بایننس که تیک میزنی بالانس کم نشون نده این دیگه خودش اینکار انجام دادهکاری به ایردراپ ندارم , وقتی bag رو از طریق add token اضافه میکنم باز هم در لیست توکن ها نمایش داده نمیشه
داداش قربونت همه رو نقل قول کن با هم جواب بده اسپم نشه خیلی ممنونمنو جزو امور خیر حساب کن
جواد slp چه حالی داد
ایردرآپ bag به تومان شد 26,656,000
صرف امور خیر میشه
tlmطبق tradingview چی الان خوبه بخریم ؟
tlm رو دیدم واسه یه سود کوچیک خوبه ...چارت 15 min اش مثله one آماده پرشه واسه یه سود کوچیک ... اما mir به نظرت میره بالا تر ؟tlm
mir
نموداری خوبه روی 16.8 یک پله خریدم منتها همش بستگی به رفتار بیت کوین داره من چون پله ای میخرم و تتر دارم تا هر جا پایین بره باهاش میرم تا مثبت بشه و باز پله ای بفروشم سرمایه و نحوه عملکرد شما مهمه ممکنه برای شما مفید نباشه (شرایط برای خودتون بسنجید)طبق tradingview چی الان خوبه بخریم ؟
tlm رو دیدم واسه یه سود کوچیک خوبه ...چارت 15 min اش مثله one آماده پرشه واسه یه سود کوچیک ... اما mir به نظرت میره بالا تر ؟
مقدار بیشتری خرید شد جهت هولد نرخ 0.000016مقدار کمی shib جهت هولد طولانی مدت خریداری شد نرخ 0.000015557
&
50%50%
سهامداراش گفتن تسلا رو میفروشن بیت میخرنتسلا منفی چهار بسته شد.. جالب بود
مشاهده پیوست 1240743
پله های خریدت چندتاست و هر کدوم چقدر فاصله داره؟نموداری خوبه روی 16.8 یک پله خریدم منتها همش بستگی به رفتار بیت کوین داره من چون پله ای میخرم و تتر دارم تا هر جا پایین بره باهاش میرم تا مثبت بشه و باز پله ای بفروشم سرمایه و نحوه عملکرد شما مهمه ممکنه برای شما مفید نباشه (شرایط برای خودتون بسنجید)