• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کاری به ایردراپ ندارم , وقتی bag رو از طریق add token اضافه میکنم باز هم در لیست توکن ها نمایش داده نمیشه
حتما چون بالانس صفره نشون نمیده مثل بایننس که تیک میزنی بالانس کم نشون نده این دیگه خودش اینکار انجام داده
توکن اد شده اگر بخوای دوباره اضافه کنی این پیغام میده: ERC20 Token already added
درسته اکانتی که موجودی bag ازش خارج کردم دیگه bag توی لیست توکن ها نیست

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509

منو جزو امور خیر حساب کن
داداش قربونت همه رو نقل قول کن با هم جواب بده اسپم نشه خیلی ممنون

پ ن پ به EMA 200 از رگ گردن نزدیکتر است 🧐
یه سوال فنی دوستان EMA 200 یا 100 یا 50 رو Close یا High یا Low محاصبه میشه برای تحلیل ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
طبق tradingview چی الان خوبه بخریم ؟
نموداری خوبه روی 16.8 یک پله خریدم منتها همش بستگی به رفتار بیت کوین داره من چون پله ای میخرم و تتر دارم تا هر جا پایین بره باهاش میرم تا مثبت بشه و باز پله ای بفروشم سرمایه و نحوه عملکرد شما مهمه ممکنه برای شما مفید نباشه (شرایط برای خودتون بسنجید)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
tlm رو دیدم واسه یه سود کوچیک خوبه ...چارت 15 min اش مثله one آماده پرشه واسه یه سود کوچیک ... اما mir به نظرت میره بالا تر ؟

MIR اکثر مواقع اصلا از موقعیتش بین 7 - 9 تکون نمیخوره بخاطر همین همیشه strong buy میزنه براش

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
فدرال رزرو ایالات متحده صورت جلسه نشست آپریل خود را در تاریخ 19 می منتشر می کند ، که انتظار می رود بانک مرکزی نرخ بهره را نزدیک به صفر نگه دارد ، خرید اوراق قرضه دولتی و اوراق بهادار با پشتوانه رهن با سرعت 120 میلیارد دلار در ماه - حداقل تا سال 2023

کیم موندی ، استراتژیست ارز در بانک مشترک المنافع استرالیا در سیدنی ، اظهار داشت: "ما انتظار داریم که صورت جلسه مجدداً تأکید کند که سیاست گذاران افزایش نرخ تورم را زودگذر می دانند."

موندی همچنین به رویترز گفت:

"نتیجه این است که ما انتظار نداریم (فدرال رزرو) به زودی خرید دارایی های خود را کاهش دهد. انتظار می رود دلار هفته جاری روند نزولی خود را پس از افزایش الهام گرفته از CPI از سر بگیرد."

معمولا در این حالت بیت کوین قیمتش میره بالا

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
نموداری خوبه روی 16.8 یک پله خریدم منتها همش بستگی به رفتار بیت کوین داره من چون پله ای میخرم و تتر دارم تا هر جا پایین بره باهاش میرم تا مثبت بشه و باز پله ای بفروشم سرمایه و نحوه عملکرد شما مهمه ممکنه برای شما مفید نباشه (شرایط برای خودتون بسنجید)
پله های خریدت چندتاست و هر کدوم چقدر فاصله داره؟
بر فرض اولین خریدت روی 10 دلار باشه چند درصد سرمایس؟ و بعدیاش روی چنده؟

بالا