کریپتو لند نگه داشتی ؟
اگر کریپتو لند بوده سرور هاش شلوغ شده موجودی 0 نشون میده
موجودی رو نشون میده
ولی مدیرش رو گرفتن ، رمزارز هم که غیر قانونیه ، قاعدتا مصادره میکنن
ولی به محض اوکی شدن ، تتر هم نکن.. بیت یا استیبل های دیگه کن
روی 60 و خورده ای یا 58 اینا بود بیت کوین رو تتر کردم
متاسفانه شما اشتباه خودتون رو گردن کل سیستم میندازید، بدون هیچگونه تحقیق و صرفا با حرف یکی 2 نفر اقدام به اینکار کردید، بقیه تصمیم گیری ها و نظراتتون هم مثل همین کار شتاب زده و جهت دار است.
کپتیو جان ، تحقیق کرده بودم خودم به کریپتولند رسیدم . بر اساس حرف 2 نفر و همچین روی هوا هم نبوده
اینجا هم یک پرس و جویی کردم کریپتولند جزء پیشنهادات بود و البته منطقی هم بودش چون سایت قدیمی و معتبریه !!
البته موجودی حسابمم پولی نبود که اهمیتی داشته باشه . این ته مونده کیف پولم بوده که یهویی تقی به توقی خورده گرون شده . پرید هم مهم نیست
بیشتر منظور من این بود که برای من ته مونده حسابه ولی اونی که کار اصلیشه و رقم های میلیاردی جابجا میکنه ،
قطعا فضای امنی نیست
شما عضو فعال این انجمن هستید، در بدترین حالت میتوانستید به بخش بازارچه برید و با یک فرد قدیمی و معتبر تراکنش داشته باشید کسی که اعتبار و گذشته اش بیانگر همه چیز است.
بله پیشنهاد شما بازارچه بود ، خاطرم هست
ولی از دوستان خارج از پیتی که توی همین بازار فعال هستن پرس و جو کردم و خودشون هم از کریپتولند استفاده میکردن . رقمای بالایی هم داشتن دیگه من واسه 400-500 دلار بیام الکی ذهنم رو درگیر بکنم که چی بشه
وقتی کریپتولند چند ساله و قدیمی ، شوت میشه ، قطعا چندتا فرد قدیمی و معتبر بازارچه هم به وقتش میپیچونن
فعالین بازارچه که نماینده خدا نیستن ! شاید حتی اعتبار اونا از سایت کریپتولند چندین سطح پایین تر هم باشه . حالا اگه من میگفتم از بازارچه معامله کردم و یارو پیچونده ، حتما میفرمودید که بازارچه امن نبوده و باید از سایت های معتبر مثل کریپتولند استفاده میکردید
آقا صرافی ترک با میلیاردها دلار سرمایه پیچوند !
بازارچه هم یک فضای معاملاتیه که مدیرهای پی تی صرفا اونا رو احراز هویت میکنن و اگه مشکلی پیش بیاد مدارک رو در اختیار شاکی میزارن . تضمین وجود نداره
400-500 دلار که پول خرده ، من اصلا پیگیرش هم نمیشم و گله ای هم ندارم . با هزینه های زندگی الان ، ته تهش یک ماه با این پول میشه زندگی کرد ولی
عزیزانی که کار اصلیشونه و سرمایه زندگیشون رو توی این بازار گذاشتن ، از صرافی های بین المللی برای معاملات بگیـــــــــــــــر تا صرافی های داخلی برای تبدیل ریال به ارز و ارز به ریال ، کارشون لنگ یک شخص یا یک مجموعه هستش که میتونه خیلی راحت بپیچونه
من وقتی پولم رو توی کارگزاری های بورسی نگهداری میکنم یا به بانک واریز میکنم و بالعکس ، حداقل نگران دزدی کارگزار و بانک نیستم !!
جایی که علاوه بر ریسک های معاملاتی و سیاسی و ... ، ریسک کلاهبرداری کارگزار و صراف هم وجود داشته باشه از نظر من مفتش گرونه
زمانی که کلیت بازار ماهیتش مشکل داره ، هیچ قانونی هم از اون پشتیبانی نمیکنه ، نظارتی وجود نداره و .... که قبلا توی تاپیک مالباختگان گفته بودم و نمیخوام الان در موردش صحبت بکنم ، یعنی این بازار امن نیست . یه روز کریپتولند میپیچونه ، یه روز فعالین بازارچه ، یه روز صرافی ترک ، یه روز بایننس و یه روز هم X و Y و Z و ...
این موضوع توی هیچ فضای سرمایه گذاری رسمی ای وجود نداره
حالا من هرچقدر هم صحبتی بکنم ، بر اساس یک پیشفرض ذهنی که فعالین بورسی میخوان بقیه رو به بورس بکشونن تا خودشون سود بکنن ، صحبت های بنده رو جهت دار میبینید . به والله بورس لنگ یه قرون دوزار نیست که بخوایم کسی رو تشویق به حضور در بورس بکنیم
فقط دوتا شرکت آریا و نوری امسال روی هم دیگه 1 میلیارد دلار سود میدن . حالا 1 میلیون ایرانی با سرمایه های خرد سهامدارش باشن یا نباشن چه فرقی به حال این سهم داره ...