• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
reef جز کریپتو هایی که یه مدت طولانی تو یه محدوده رنج میزد و خواب بود
اخر می قراره مین نتش لانچ بشه
ماه بعد هم کلی فاند دیگه داره
یه نیم نگاهی بهش بندازین
#نظر_شخصی ؟ :censored:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جناب کپتیو این خبر گذاشتن:
ویتالیک بوترین که مالک ۵۰ درصد از توکن های #SHIBA بود، امروز ۴۱ درصد از این توکن ها به ارزش $6,079,786,392.16 را سوزانده است!

410,242,862,640,825.740636686174755464 توکن SHIBA در این آدرس سوزونده شده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کریپتو لند نگه داشتی ؟
اگر کریپتو لند بوده سرور هاش شلوغ شده موجودی 0 نشون میده
موجودی رو نشون میده
ولی مدیرش رو گرفتن ، رمزارز هم که غیر قانونیه ، قاعدتا مصادره میکنن :rolleyes:
ولی به محض اوکی شدن ، تتر هم نکن.. بیت یا استیبل های دیگه کن
روی 60 و خورده ای یا 58 اینا بود بیت کوین رو تتر کردم
متاسفانه شما اشتباه خودتون رو گردن کل سیستم میندازید، بدون هیچگونه تحقیق و صرفا با حرف یکی 2 نفر اقدام به اینکار کردید، بقیه تصمیم گیری ها و نظراتتون هم مثل همین کار شتاب زده و جهت دار است.
کپتیو جان ، تحقیق کرده بودم خودم به کریپتولند رسیدم . بر اساس حرف 2 نفر و همچین روی هوا هم نبوده
اینجا هم یک پرس و جویی کردم کریپتولند جزء پیشنهادات بود و البته منطقی هم بودش چون سایت قدیمی و معتبریه !!
البته موجودی حسابمم پولی نبود که اهمیتی داشته باشه . این ته مونده کیف پولم بوده که یهویی تقی به توقی خورده گرون شده . پرید هم مهم نیست
بیشتر منظور من این بود که برای من ته مونده حسابه ولی اونی که کار اصلیشه و رقم های میلیاردی جابجا میکنه ، قطعا فضای امنی نیست:D

شما عضو فعال این انجمن هستید، در بدترین حالت میتوانستید به بخش بازارچه برید و با یک فرد قدیمی و معتبر تراکنش داشته باشید کسی که اعتبار و گذشته اش بیانگر همه چیز است.
بله پیشنهاد شما بازارچه بود ، خاطرم هست
ولی از دوستان خارج از پیتی که توی همین بازار فعال هستن پرس و جو کردم و خودشون هم از کریپتولند استفاده میکردن . رقمای بالایی هم داشتن دیگه من واسه 400-500 دلار بیام الکی ذهنم رو درگیر بکنم که چی بشه
وقتی کریپتولند چند ساله و قدیمی ، شوت میشه ، قطعا چندتا فرد قدیمی و معتبر بازارچه هم به وقتش میپیچونن :D
فعالین بازارچه که نماینده خدا نیستن ! شاید حتی اعتبار اونا از سایت کریپتولند چندین سطح پایین تر هم باشه . حالا اگه من میگفتم از بازارچه معامله کردم و یارو پیچونده ، حتما میفرمودید که بازارچه امن نبوده و باید از سایت های معتبر مثل کریپتولند استفاده میکردید :rolleyes:
آقا صرافی ترک با میلیاردها دلار سرمایه پیچوند !

بازارچه هم یک فضای معاملاتیه که مدیرهای پی تی صرفا اونا رو احراز هویت میکنن و اگه مشکلی پیش بیاد مدارک رو در اختیار شاکی میزارن . تضمین وجود نداره

400-500 دلار که پول خرده ، من اصلا پیگیرش هم نمیشم و گله ای هم ندارم . با هزینه های زندگی الان ، ته تهش یک ماه با این پول میشه زندگی کرد ولی عزیزانی که کار اصلیشونه و سرمایه زندگیشون رو توی این بازار گذاشتن ، از صرافی های بین المللی برای معاملات بگیـــــــــــــــر تا صرافی های داخلی برای تبدیل ریال به ارز و ارز به ریال ، کارشون لنگ یک شخص یا یک مجموعه هستش که میتونه خیلی راحت بپیچونه

من وقتی پولم رو توی کارگزاری های بورسی نگهداری میکنم یا به بانک واریز میکنم و بالعکس ، حداقل نگران دزدی کارگزار و بانک نیستم !!

جایی که علاوه بر ریسک های معاملاتی و سیاسی و ... ، ریسک کلاهبرداری کارگزار و صراف هم وجود داشته باشه از نظر من مفتش گرونه :rolleyes:

زمانی که کلیت بازار ماهیتش مشکل داره ، هیچ قانونی هم از اون پشتیبانی نمیکنه ، نظارتی وجود نداره و .... که قبلا توی تاپیک مالباختگان گفته بودم و نمیخوام الان در موردش صحبت بکنم ، یعنی این بازار امن نیست . یه روز کریپتولند میپیچونه ، یه روز فعالین بازارچه ، یه روز صرافی ترک ، یه روز بایننس و یه روز هم X و Y و Z و ...
این موضوع توی هیچ فضای سرمایه گذاری رسمی ای وجود نداره

حالا من هرچقدر هم صحبتی بکنم ، بر اساس یک پیشفرض ذهنی که فعالین بورسی میخوان بقیه رو به بورس بکشونن تا خودشون سود بکنن ، صحبت های بنده رو جهت دار میبینید . به والله بورس لنگ یه قرون دوزار نیست که بخوایم کسی رو تشویق به حضور در بورس بکنیم ;)
فقط دوتا شرکت آریا و نوری امسال روی هم دیگه 1 میلیارد دلار سود میدن . حالا 1 میلیون ایرانی با سرمایه های خرد سهامدارش باشن یا نباشن چه فرقی به حال این سهم داره ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
@s.david.s

شما ماشالله تو ربط دادن همه چیز بهم تبحر خاصی دارید، ببینید بالاتر از صنف پزشک که ما نداریم داریم؟ صنفی که باید از همه لحاظ قابل اعتماد باشه، خب تو این صنف دکتر تقلبی بدون مدرک هم ما داریم، پس هر موقع اتفاقی افتاد ما دمنوش بابونه بخوریم و خود درمانی کنیم، دکتر و بیمارستان هم نریم چون یه نفر بوده که مدرکش تقلبی بوده.

من اصلا نمیخوام بگم صرافی ایکس بده یا خوبه، اصلا به من ربطی نداره ولی روال کار همیشه به این صورت بوده که قدمت بیشتر = اعتبار بیشتر

ما الان تو همین پرشین تولز افرادی رو داریم که بالای 15 سال دارن کار میکنن کسی بهشون نمیگه قدیمی ولی شما رفتید یک نفر رو پیدا کردید با 3-4 سال سابقه میگید معتبر و قدیمی بوده، حالا چون این سر من کلاه گذاشته، تو ترکیه هم یه نفر بوده 2 میلیون دلار مثلا کلاهبرداری کرده و زده به چاک دیگه تمام این بازار بده بیاین به بوس؟ :دی

تو همون بوس خودتون سرکار خانم م.صادقی مگه مردم رو تشویق نکرد به خرید حفاری مگه نگفت شاخص 6 میلیون میشه طلای زن و دختر و بچتون رو بفروشید؟

زن ها هم باید بیان و...

به قرآن من جای شما بودم اصلا حوالی بخش کریپتو نمیومدم چون فرق است از زمین تا آسمان.

پ.ن: صحبت های من به این معنا نیست که این حوزه پاک پاک هست، نه خیر 1000 تا مشکل داره ولی نه تنها شما بلکه هیچکس نمیتواند بازاری بهتر از این بازار معرفی کند، سوال هم که بپرسی ناراحت میشن ربطش میدن به گل حمید استیلی تو جام جهانی 98

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

Captive

لایک‌ها
16,664
این پست رو ببینید:

خب این یعنی چی؟

یعنی آقا اگر واقعا بر این باور هستی که بایننس بهترین صرافی ( مارکت ) جهانی هست حق نداری کل سرمایه رو بریزی داخل این سایت به این نیت که من حوصله ندارم یک والت شخصی بسازم و کجا بهتر از بایننس؟

فردا اگر بسته شد تعطیل شد خودت مقصری و نه هیچکس دیگه.

شما رانندگی هم که بخواهی بکنی باید گواهینامه بگیری وقتی گواهینامه نداشته باشی بخواهی بری مسافرت در بهترین حالت ماشینت توقیف میشه + جریمه و در بدترین حالت جونت رو از دست میدی، خب کریپتو هم همینه.

وقتی هنوز فرق والت با صرافی رو نمیدونیم، مشکل از کریپتو هست؟ دانش مردم کمه و زمان نیاز هست تا واقعا افراد تجربه کسب کنند و قبول کنن که بله به همون میزان که امکان داره سرمایت 10 برابر بشه، این امکان وجود داره که سرمایت یک دهم بشه، مثل بازار بورس مثل طلا دلار و...

Captive

لایک‌ها
16,664

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من هم به جمع شیب داران پیوستم !
48.gif

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مشکل اساسی مقایسه کردن 2 بازار 100 درصد متفاوت با هم
همون اندازه که بورس برای یک عده جای امن و فرصت سرمایه گذاری برای یک عده کریپتو این نقش بازی میکنه
در بورس شما برای 50 درصد سود در بازار مثبت و فرمایشی 10 روز صبر میکنی تعطیلات هم بهش میخوره در کریپتو میتونی روزانه 200 درصد سود کنی بدون تعطیلی
این میزان سود حتما ریسک بالایی داره "هم خر و میخواد هم خرما"
بورس واقعا جای امن برای سرمایه گذاری بالای 50 سال و برای اقتصاد کشور مفید - البته تا ج الف هست یک ریال توی بورس سرمایه نمیزارم (سود حاصل در بورس که بین سهامدارها تقسیم میشه اصلا میزان تورمی که در کشور ما هست رو پوشش نمیده)
در بورس بصورت رسمی فقط افراد بالای 18 سال میتونن فعالیت داشته باشن در کریپتو اینطور نیست
شما در بورس اگر با 1 میلیون تومان وارد شی بعد از 500 سال با تورم ایران احتمالا میتونی یک عدد دوچرخه 28 چینی بخری ولی در کریپتو با جمع شدن اطلاعات و چاشنی شانس این امکان وجود داره ظرف چند سال زندگی خودت متحول کنی
کلاهبرداری در تمام بازارها وجود داره در کشور ما که کلاهبرداری یک شغل شریف حساب میشه و به نوعی زرنگی حساب میشه
حداقل اگر صرافی در دنیا کلاهبرداری کنه مالباختگان شکایت میکنن و تا قرون آخرش پس میگیرن در کشور ما که این همه کلاهبرداری شد هیشکی نگفت خرت چند آخرش از اموال بیت المال (مال مردم) اومدن مالباختگان پوشش دادن
مزایا و معایب تمام بازارها متفاوت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تمام این بازار بده بیاین به بوس؟ :دی
قربون روی ماهت
من چرا باید تبلیغ بورس رو بکنم ؟ من غلط بکنم بورس و رمزارز رو با هم مقایسه بکنم . مگه ماشین میخوای بخری که بیام اینارو با هم مقایسه بکنم :D

کپتیو جان شما سرمایت 0 بشه ، 100 برابر بشه ، توی بورس باشی یا رمزارزها برای بنده ذره ای اهمیت نداره که بخوام شمارو متقاعد بکنم این بده یا اون خوبه و نظر شما یا بقیه رو جلب بکنم که پولتون رو بیارید توی بورس . صد هزار و دویست هزار کاربر پی تی هم مثل شما;)

" برای هیچکسی توی بورس فرش قرمز پهن نکردیم ، هیچکسی هم دعوت نمیکنیم ، کسایی هم که دعوت شدن و پولشون رو از دست دادن ، به خودشون مربوطه و نوش جون کسایی که سهم ها رو روی قیمت های بالا انداختن بهشون " . اگه هم خودم سهمی رو گرون فروختم و کسی بیچاره شده ، نوش جونم . حالا طرف خودشو جر بده و زندگیش از هم بپاشه ، مشکل خودشه :p

یه فازی برداشتید ، فکر میکنید بورسی ها چشمشون دنبال سرمایه رمزارزی هاست ! بی خیال حاجی شما درست میگی ماها دنبال پول توی جیب شماییم :D
ما به 4 نفر خندیدیم ، به شوخی گفتیم بورس رو تبلیغ میکنیم و ... ، متاسفانه شما جدی گرفتی

سرمایه گذاری ، طرفداری از پرسپولیس و استقلال نیست که اینقدر دنبال مقایسه بورس و رمزارز هستید o_O
تو همون بوس خودتون سرکار خانم م.صادقی مگه مردم رو تشویق نکرد به خرید حفاری مگه نگفت شاخص 6 میلیون میشه طلای زن و دختر و بچتون رو بفروشید؟
والا صادقی رو من اصلا نمیدونم چه شکلی بود . اونایی هم که گول صادقی و X و Y و Z رو خوردن ، مثل اونایی هستن که گول ایلان ماسک رو خوردن ! داراییشون از بین رفته " به جهنم " حقشونه !:confused:
نه فقط بازارهای مالی ، کلا زندگی هرکسی همونطوریه که لیاقتش رو داره . اگه 99% وضعیتشون خوب نیست و 1% وضعشون خوبه ، دلیل داره . همون 99 درصدی ها امسال به بورس حمله کردن و خیلی زود هم از بازار دور انداخته شدن

ماشاالله خودت که همه چیزو به هم وصل میکنی . من یک کلوم گفتم 479 دلار توی کریپتلند داشتم ، احتمالا پریده ، شما مهناز صادقی و بورس رو وسط میکشی و اصرار داری که من بورس رو با رمز ارز مقایسه میکنم که نتیجه بگیرم بورس خوبه رمزارز بده ! اینقدر برخوردتون زننده بود که از همین 3 یا 4 تا پستم توی این تاپیک متاسف شدم !

در هر صورت من تجربم رو به اشتراک گذاشتم . هرکسی هم فکر کرده من توی این یکی دوسال بورس رو تبلیغ کردم ، همونطوری فکر بکنه نوش جونش ;)
لطفا به پست بنده هم پاسخ ندید ، نقل قول هم نگیرید
موفق باشی

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
باز یک جایی دیدن مردم دارن سود میکنن انگل زاده ها عقب موندن قلیمباف و شرکا جفت پا پریدن وسط :D

پلیس: صرافی‌ها مجوزی برای معاملات رمزارزها ندارند
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران:
هموطنان باید برای خرید و فروش رمز ارزها به صرافی‌هایی مراجعه کنند که بانک مرکزی آنها را تعیین کرده و عملاً مجوزی برای این کار صادر نشده است.
استخراج بیت‌کوین غیرقانونی است و با افرادی که این کار را انجام دهند، برخورد می‌شود.
اگر فردی در این بازارها، سرمایه خود را از دست دهد، کسی پاسخگو نیست و ضمانت اجرائی ندارند. (توی بورس که سرمایشون از دست دادن ضمانت اجرائی داشت :unsure: )
صرافی ها صرفا مجاز به خرید رمز ارز از استخراج کنندگان قانونی و سپس استفاده از آن جهت واردات از مبادی رسمی هستند. (منظورش استخراج کننده ای که شریک قافله و چینی باشه)

این مبادی رسمی کشته مارو کلا هرچی جنس شرکا از مبادی غیر رسمی با دلار جهانگیری میارن به مردم عادی میرسه مبادی رسمی میشه :mad:

بالا