• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
وقتی با توئیت زدن هایش و حرفاش باعث رشد میشد و ایلان ایلان میکردیم دیگه نباید وقتی حرفهایش موجب ریزش بازار میشه بهش بد و بیراه بگیم.

پ.ن: بازارهای مالی قطعا از افراد شناخته شده تاثیر میگیرن همانطور که اگر اشتباه نکنم ترامپ هم در مورد بیت کوین توئیت کرده بود و بعد باعث ریزش بیت شد و در نهایت تا نزدیک 70ک رفت.

شما اگر به خاطر ایلان وارد این بازار شدید که خب به نظر من همین الان خداحافظی کنید و اعصاب خودتون رو هم خورد نکنید ( هیچ چیزی بالاتر از سلامتی نیست )، اگر هم با توجه به شناخت این بازار و علاقه ی شخصی وارد شدید خب صبور باشید چون قرار نیست 365 روز من و شما روزی 10% سود بگیریم که.

#نظر_شخصی

لایک لایک لایک ...واقعا فرمایش شما متین و صحیح می باشد بزرگوار
sol من فکر کنم داره تا دو روز اینده یک سقف جدید بسازه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
1621237772248.png

دو تا سوال :

-این شیوه خرید کردن تو بایننس صحیحه ؟ چون الان روی 50.800 هست و من ست کردم که روی 39.068 که رسید ، برای خرید بزنه -- این شیوه خرید رو تنجام میده صرافی ، یا من خوب متوجه نشدم داستانو

-آیا اصلا تا 39 میرسه یا من خیلی خوشبینم ؟

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
مشاهده پیوست 1240566

دو تا سوال :

-این شیوه خرید کردن تو بایننس صحیحه ؟ چون الان روی 50.800 هست و من ست کردم که روی 39.068 که رسید ، برای خرید بزنه -- این شیوه خرید رو تنجام میده صرافی ، یا من خوب متوجه نشدم داستانو

من دیشب رو حوالی 48هزارتایی بیت یکی خریدم 52دلار امروز صبح 44بود الان شد50احتمالا داره برای یک سقف در حدود 60-70 اماده میشه توی یک کانال تلگرامی سیگنال 100داده بود
لطفا این نوشته را سیگنال در نظر نگیرید نظر شخصی من هست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فرق این شیبا با دوج اینه

اکثرا‌ دست ویتالیک هست ( بیش از ۶۰ درصد )اگر توکن سوزی کنه هولدراش میرن تو ماه

ازاون جایی که ادم با خیری هستش ! همه رو به نون و نوا میرسونه برعکس اون دوزاری ماسک که فکر منافع خودش

بگید درود بر ویتالیک ))

بنیان‌گذار اتریوم ۹۰ درصد دارایی SHIB خود را سوزاند

ویتالیک بوترین، هم‌بنیانگذار اتریوم، برای جبران لطف جامعه شیبا اینو در حمایت‌های اخیر، ۹۰ درصد از توکن‌های SHIB خود را سوزانده است و ۱۰ درصد باقی‌مانده را نیز به خیریه اهدا خواهد کرد. وی در این باره اظهار داشت: «قصد دارم ۹۰ درصد توکن‌های SHIB کیف پول خود را بسوزانم. ۱۰ درصد مابقی را نیز به یک بنیاد خیریه با اهداف مشابه صندوق کریپتوریلیف (باهدف جلوگیری از مرگ گسترده انسان‌ها)، اما با چشم‌اندازی بلندمدت‌تر اهدا خواهم کرد.»

پ.ن

با جنبه ترین و خیرترین پولدار این مارکت :love:

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام همیگی دوستان خسته نباشید
تو این یکی دو روزه به نظرتون با 1200 - 1500 دلار چی بخرم هولد کنم که ارزشش پایین نیاد؟ این پول اضافست و می خوام سرش ریسک کنم

باز هم ممنونم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1240566

دو تا سوال :

سلام

ببینید ما نقاط مقاومت داریم و نقاط حمایت، حال وقتی بازار ریزش میکنه اما شما نظرتون اینه که بازار به زودی بر میگرده و باید شروع کنید به خریدن، باید نقاط حمایت رو پیدا کنید و مقداری بالاتر از اون قیمت ها اردر خرید بذارید.

مثال میزنم، بیت الان 45 هزار دلار هست، نقاط حمایت ( بر فرض مثال ) 43 هزار دلار، 40 هزار دلار، 30 هزار دلار و 1 دلار :دی

10% از خریدت رو میذاری روی 43 هزار، 20% میذاری روی 40 هزار 30% رو میذاری روی حمایت بسیار قوی و 40% هم میذاری روی حمایت بسیار بسیار قوی و تمام.

1621239237609.png

Last edited:

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
مشاهده پیوست 1240566

دو تا سوال :

قربونت شما تحلیل تکنیکال یادبگیر توی این مسائل خیلی دید گسترده ای بهتون میده

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509

بنیان‌گذار اتریوم ۹۰ درصد دارایی SHIB خود را سوزاند

ویتالیک بوترین، هم‌بنیانگذار اتریوم، برای جبران لطف جامعه شیبا اینو در حمایت‌های اخیر، ۹۰ درصد از توکن‌های SHIB خود را سوزانده است و ۱۰ درصد باقی‌مانده را نیز به خیریه اهدا خواهد کرد. وی در این باره اظهار داشت: «قصد دارم ۹۰ درصد توکن‌های SHIB کیف پول خود را بسوزانم. ۱۰ درصد مابقی را نیز به یک بنیاد خیریه با اهداف مشابه صندوق کریپتوریلیف (باهدف جلوگیری از مرگ گسترده انسان‌ها)، اما با چشم‌اندازی بلندمدت‌تر اهدا خواهم کرد.»

پ.ن

با جنبه ترین و خیرترین پولدار این مارکت :love:
دیدم بعد از ریزش دیشب دیگه روندش عادی شد و به ریزش های بیت کمتر واکنش نشون میداد اینم شانس ماس وقتی خریدیم زد تو سرمون ولی الان سوزوندشون

Captive

لایک‌ها
16,664
باید قبول کنیم این بازار بعد از 10/12 سال هنوز خیلی وابسته به عوامل خارجی هست
ممکنه اونهایی که داخلش هستن چون شغلشون این هست انکار کنند اما وقتی از بیرون میبینی این ضعف خیلی تو چشم هست

کاملا درسته، اما آیا بازاری رو شما میشناسید که وابسته به عوامل خارجی و بیرونی نباشه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
شما جزو دسته ای هستید که داخل بازار هستن و موضوع رو انکار میکنند :)

انکار کردم؟ من تایید کردم حرف شما رو و گفتم کاملا درسته، آیا پست من را نخوندید؟

و در جواب سوالتون حرف من رو اگر درست بخونید نوشتم «خیلی وابسته به عوامل خارجی هست»
بازار دیگه رو نمیشناسم که تا این حد وابسته باشه

یک بازاری رو بفرمایید که تا این حد وابسته نباشد.

با تشکر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باید قبول کنیم این بازار بعد از 10/12 سال هنوز خیلی وابسته به عوامل خارجی هست
ممکنه اونهایی که داخلش هستن چون شغلشون این هست انکار کنند اما وقتی از بیرون میبینی این ضعف خیلی تو چشم هست

به طور کلی سرمایه فراره، شما توی هر بازاری ببینید چنین اتفاقی میوفته، نمونه بارزش چند بار دیدین که با یک جمله رییس بانک مرکزی آمریکا در مورد افزایش یا کاهش نرخ سود بانکی چه تاثیراتی روی بازارها اونم نه فقط آمریکا بلکه کل دنیا میزاره.

Captive

لایک‌ها
16,664
کدوم بازار هست که یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار خوبه» روند کل بازار صعودی بشه
یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار بده» روند کل بازار نزولی بشه

:)

پیشنهاد میکنم در همان بازارهایی که یک نفر نمیتواند تاثیری بگذارد فعالیت کنید و این تاپیک رو بذارید برای افرادی که شغلشان این هست.

Captive

لایک‌ها
16,664
خیلی جالب بود انتظار بیشتر ازتون داشتم:ROFLMAO:

چرا شما باید در این بازاری که 1 نفر بالا پایینش میکنه ورود کنید؟ خب من به فکر خود شما هستم و پیشنهاد کردم که اصلا ورود نکنید و برید دنبال همون بازارهایی که مد نظر شماست، لطفا در این بخش پست دیگری ایجاد نکنید، حتی جواب پست من را هم ندهید، در صورت نیاز میتوانید خصوصی با من در تماس باشید

ممنون

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
خیلی جالب بود انتظار بیشتر ازتون داشتم:ROFLMAO:

من اصلا در این زمینه اطلاعاتی ندارم ولی خب هر کاری ریسک خودش رو داره و اینکه میگید با یه حرف عوض میشه درسته ولی همونطور که ممکنه یک شبه نابود بشید (با سرمایه بالا) از اون طرف هم ممکنه یک شبه پولدار شید و هر کسی قدرت ریسک و تحلیل داره میتونه وارد شه و نیازی به ثابت کردن نداره

برای مثال کسی که مغازه میزنه (جای خوب) احتمالش کمتر از 1 درصد هست که وضع مالیش به طور کامل دگرگون بشه یا اینکه نابود بشه! چرا که بعضی از شغل ها هستن که ریسک بسیار اندکی دارن و به همان مقار هم درامدزا هستند.مثال دیگرش هم شغل کامرندی هست که ثابت از دولت می گیرید و اگر شخص بزرگی نباشید قطعا زندگی ساده ای خواهید داشت و از اون طرف هم استرس از دست دادن سرمایه ندارید

هر بازاری حاشیه سود و ریسک خودشو داره و نباید باهم مقایسه بشن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آره برید شمارتون رو بفرستین واسه امثال استوی دوباره یه گندی بدتر از اون دیتابیس تلگرامهای غیر رسمی بالا بیاد.

در اسکم بودن ارزش هم که شکی نیست!

BRG چرا باید برای طولانی مدت خوب باشه؟
این که طرف بیاد برای معرفی خودش و ارزش رپوتاژ بخره از این سایت و اون سایت، بیاد چندرغاز پول بده به ملت که برن اطلاعات شخصیشون رو بهش بفروشن (تو ربات تلگرامش)
اینکه بیاد با همون چندرغاز برای خودش ارتش مجازی تشکیل بده و مخالفانش روفحش کش کنند.
اینکه تا همین چند سال پیش موسس BRG تو کار کانالهای س*کسی تلگرامی بود =))
و از همه مهمتر اینکه کلا طرف ایرانی هست نشونه های خوبی نیستش از نظر من.

مشاهده پیوست 1231650مشاهده پیوست 1231651

منم روی هوا حرف نمیزنم، چند سال قبل از این ماجراها**** داشت سر ادمینهای تلگرامی کلاه میذاشت، آدمش همون آدمه فقط نوع کلاهبرداریش فرق کرده.
همین الان هم اگر کسی میتونه از BRG دفاع کنه من در خدمتم.
se.jpg

#نظر_عمومی

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
توی این چند صفحه آخر تاپیک داره از بحث اصلیش خارج میشه
لطفا بحثهای حاشیه ای رو ببرید جای دیگه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خارج از کریپتو :

سه ساعت دیگه نزدک باز میشه ..ببینیم این توییت های شبانه تاثیری رو تسلا میزاره ..

جوی که به راه افتاده تریدر ها شورت میخوان بگیرن رو تسلا ..

بالا