• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان توی TradingView شماره موبایلمو وارد کنم ؟ برای خیلی از کار ها شماره میخواد .
توی مارکت کپ چطور ؟

داستان نشه

توی تریدینگ ویو من خیلی وقته موبایل ایران دادم تا الان به مشکلی نخوردم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مشکل روانی داره این مردک
sticker.png

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
@pool
داداش سلام عرض شد اقا من یه 100 تا از برگر دارم یه 100 تا دیگه بگیرم ازش که سر به سرم بیاد پایین ؟ خرید اول من رو 13 دلار بود

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
داره سعی میکنه بیت رو بیاره روی 20 هزار که منتظرش بودی 😁
شاید بیت 20 هزاری برامون درست کرد خریدیم
s0428.gif

خیلی جالبه از قدیم افراد معروف با اینجاد ترس تونستن تا حدی روند رو تغییر بدن

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
مشاهده پیوست 1240554
این ایلان ماسکم مارو مسخره کرده

به عنوان یه ایرانی دارم میگم : دی ،
ایشون واقعا یه کرکتر بی شخصیت و نامتعادل هست . کاملا دچار اختلال های شخصیتی هست.
علاوه بر اینها ، ارزش جایگاهی که کائنات براش تراشیده رو نمیدونه و بلیط هاشو داره مفت مفت خرج میکنه ، چون چند صباح دیگه هیچ کس اندازه پشم برای حرفاش ارزش قائل نیست.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جداً از بازار کریپتو اینقدر انتظار نداشتم که با حرف یه مردک بی شخصیت بخواد اینجوری بالا پایین نشون بده واقعاً متاسفم صد رحمت به بورس، با این اتفاقات به خودم میگم این بازار رو زیادی برای خودم بزرگش کردم زیاد ارزش نداره سرمایه گذاشته بشه

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ایلان ماسک همینجوری ادامه بده کم کم جای مک آفی رو میگیره که حرفهاش دیگه هیچ ارزشی نداره، البته من فکر میکنم همین الان هم اکثر افرادی که تازه وارد بازار شدن (که تعدادشونم کم نیست) دارن اینقد با توییت هاش واکنش نشون میدن و میفروشن وگرنه خیلی از قدیمی ترهای بازار میدونن که این فقط داره نوسان میگیره و اکثر توییتهاش در مورد کریپتو غیرمنطقی و خنده داره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جداً از بازار کریپتور اینقدر انتظار نداشتم که با حرف یه مردک بی شخصیت بخواد اینجوری بالا پایین نشون بده واقعاً متاسفم صد رحمت به بورس، تا این اتفاقات به خودم بمیگم این بازار رو زیادی برای خودم بزرگش کردم زیاد ارزش نداره سرمایه گذاشته بشه

دونت پنیک! اگه روی ارزهای امن و قیمت خوب خریدی و یا هلدر بلند مدت هستی جای نگرانی نداره.

#نظر_شخصی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
جداً از بازار کریپتور اینقدر انتظار نداشتم که با حرف یه مردک بی شخصیت بخواد اینجوری بالا پایین نشون بده واقعاً متاسفم صد رحمت به بورس، تا این اتفاقات به خودم بمیگم این بازار رو زیادی برای خودم بزرگش کردم زیاد ارزش نداره سرمایه گذاشته بشه

وقتی با توئیت زدن هایش و حرفاش باعث رشد میشد و ایلان ایلان میکردیم دیگه نباید وقتی حرفهایش موجب ریزش بازار میشه بهش بد و بیراه بگیم.

پ.ن: بازارهای مالی قطعا از افراد شناخته شده تاثیر میگیرن همانطور که اگر اشتباه نکنم ترامپ هم در مورد بیت کوین توئیت کرده بود و بعد باعث ریزش بیت شد و در نهایت تا نزدیک 70ک رفت.

شما اگر به خاطر ایلان وارد این بازار شدید که خب به نظر من همین الان خداحافظی کنید و اعصاب خودتون رو هم خورد نکنید ( هیچ چیزی بالاتر از سلامتی نیست )، اگر هم با توجه به شناخت این بازار و علاقه ی شخصی وارد شدید خب صبور باشید چون قرار نیست 365 روز من و شما روزی 10% سود بگیریم که.

#نظر_شخصی

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
به طور قطع روی 60k ایلان ماسک بیت کوین هاشو فروخته و دقیقا قبل از توییت زدنش روی 42 خریده باید انتظار بالا رفتن قیمت به کانال 50 رو داشته باشیم

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
بازار همیشه همین بوده چه اشباع شدن باعث اصلاح و ریزش بشه چه توئیت افراد معروف یا عواملی دیگه. چیزی که مهمه اینه که از این موقعیت ها نهایت استفاده رو ببریم

بالا