• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
حدود سه‌ماه پیش وقتی بیت‌کوین تو محدوده ۳۵هزار دلار بود، ایلان ماسک اعلام کرد تسلا معادل چند میلیون دلار بیت خریده ، و باعث شد حسابی پامپ بشه، و بعد از اون هم کلی شرکت و موسسه به تبعِ تسلا، روی بیت‌کوین سرمایه‌گذاری کردند و توی یه مدت کوتاه بیت تا ۶۴هزار دلار پیش رفت، و نوبت به اصلاح رسید. وسط اصلاح ، ایلان ماسک یه توییت انتقادی زد و باعث شد اصلاح عمیق‌تر بشه و تبدیل به ریزش بشه ...
حالا همه تقصیر‌ها و نفرین‌ها رو میفرستن سراغ مرد اول کارآفرینی و نخبه تکنولوژی ، ولی وقتی کمک به رشدش کرد کسی عین خیالش نبود و همه خودشون رو یه تریدر یا هولدر موفق میدیدن!
بنظرم این همه بی‌احترامی بهش بی‌انصافی هست،
ایلان ماسک حق داره بعنوان یکی از سرمایه‌داران این ارز بهش انتقاد هم کنه ، و قرار نیست فقط به‌به و چه‌چه باشه ...

پ‌ن: ببینیم بعد از این هیاهوها، سرنوشت دوج‌کوین به کجا خواهد رسید ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
60درصد بریج که دست یک نفر بوده ، این یک ساعت فروش رفته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حدود سه‌ماه پیش وقتی بیت‌کوین تو محدوده ۳۵هزار دلار بود، ایلان ماسک اعلام کرد تسلا معادل چند میلیون دلار بیت خریده ، و باعث شد حسابی پامپ بشه، و بعد از اون هم کلی شرکت و موسسه به تبعِ تسلا، روی بیت‌کوین سرمایه‌گذاری کردند و توی یه مدت کوتاه بیت تا ۶۴هزار دلار پیش رفت، و نوبت به اصلاح رسید.

سلام و درود

تا اینجا من هم با نظر شما موافق هستم.

وسط اصلاح ، ایلان ماسک یه توییت انتقادی زد و باعث شد اصلاح عمیق‌تر بشه و تبدیل به ریزش بشه ...

به نظر من این انتقاد نبود، صرفا نیتش ترساندن بود تا بتونه دوباره پایین تر خرید بزنه برای دوستان و رفقا :دی

اینجا 2 تا نکته وجود داره:

1. ایشون کاملا حق داره که انتقاد کنه و مشکلی هم نیست.

2. آیا این موردی که در مورد بیت کوین گفتند قبلا نبوده؟ زمانی که بیو رو زده بود بیت کوین، این موضوع رو نمیدونست؟ چرا صبح میگه میفروشم عصر میگه ما چیزی نفروختیم؟

پس نتیجه میگیریم که ایشون زیاد حالت نرمالی نداره.

پ.ن: من به شخصِ صحبت های ایشون رو یک مکمل برای گرفتن پوزیشن میدونم و نه با بالا رفتن بیت کوین از ایشون تشکر میکنم و نه با پایین اومدنش شاکی میشم، ولی بحث سر واقعیت هاست.

حالا همه تقصیر‌ها و نفرین‌ها رو میفرستن سراغ مرد اول کارآفرینی و نخبه تکنولوژی ، ولی وقتی کمک به رشدش کرد کسی عین خیالش نبود و همه خودشون رو یه تریدر یا هولدر موفق میدیدن!
بنظرم این همه بی‌احترامی بهش بی‌انصافی هست،
ایلان ماسک حق داره بعنوان یکی از سرمایه‌داران این ارز بهش انتقاد هم کنه ، و قرار نیست فقط به‌به و چه‌چه باشه ...
َ
تا اونجایی که من اطلاع دارم، افرادی که سِمَت های رسمی و مهمی دارن نباید بازاری رو با توئیت زدن و یا تبلیغات نادرست به سمت و سویی که خودشون دوست دارن بکشن، و اینکار خلاف هست، ولی تریدر و سرمایه گذار هم باید انقدر زرنگ باشه که تحت تاثیر قرار نگیره، بدونه وقتی ایلان پست میذاره و تعریف میکنه یعنی قبلا خریدش رو کرده حالا داره تعریف میکنه، نمیاد اول تعریف کنه بعد که رفت بالا بخره :دی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
479 دلار منم اون تو موند :rolleyes:
انتظار نداشتم یه صرافی قدیمی و اسم و رسم دار به همین راحتی بپیچونه . گفتم دیگه اینقدر خرتوخر نیست که لازم باشه تتر رو به ریال تبدیل بکنم و این ته مونده رو هم بیرون بکشم ولی مثل اینکه بود :rolleyes:
بعضیا با چه دل و جرئتی به عنوان کار اصلی با اینا کار میکنن ، من تعجب میکنم :p

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
کیپتولند هم به مشکل خورده

حساب های بعضی هارو بسته ..

مراقب باشید
بنظرم این ماجرا هم یه جور تسویه‌حساب و رانت باشه و ضرر اصلیش برای کاربران بیچاره این صرافی خواهد بود ....
سال پیش به این سایت و صرافی تندیس افتخار دادن، و حالا که بازار رمزارزها به طور بی‌سابقه‌ای توی کشور داغ شده، یهو همه‌چی وارونه میشه ...
اینکه مدیر این سایت قبلا چکاره بوده رو نمیدونم، فقط همینقدر میدونم قراره با از رده خارج کردن صرافی‌های آنلاین، این بازار داغ و پر سود رو بصورت رانتی در اختیار عده‌ای افراد خاص قرار بدن و سایر غیرخودی‌ها رو از صحنه حذف کنن ...
اگر چندوقت دیگه تبلیغات صرافی‌های خاصی رو توی تلویزیون و توی ورزشگاه‌ها و بیلبوردها دیدید هم تعجب نکنید ...

پ‌ن: این همه بالا پایین پریدن‌های امثال قالی*باف توی یکی دو ماه اخیر بی‌دلیل نبوده ( مرتب هشدار و دستور میداد که درگاه‌های پرداخت رو ببندید) ، قطعا دلش به حال سرمایه من و شما نسوخته، فقط دنبال در دست گرفتن و کنترل این بازار برای منفعت خود و اطرافیانشون هست ...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
انتظار نداشتم یه صرافی قدیمی و اسم و رسم دار به همین راحتی بپیچونه . گفتم دیگه اینقدر خرتوخر نیست که لازم باشه تتر رو به ریال تبدیل بکنم و این ته مونده رو هم بیرون بکشم ولی مثل اینکه بود :rolleyes:
کریپتو لند نگه داشتی ؟
اگر کریپتو لند بوده سرور هاش شلوغ شده موجودی 0 نشون میده

ولی به محض اوکی شدن ، تتر هم نکن.. بیت یا استیبل های دیگه کن

چون تحت نظارت امریکاس ..رد این والت رو میگیرن ..

چون مشتری های امریکایی داشته بریج .. پای کریپتو لند این وسط باز میشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سال پیش به این سایت و صرافی تندیس افتخار دادن، و حالا که بازار رمزارزها به طور بی‌سابقه‌ای توی کشور داغ شده، یهو همه‌چی وارونه میشه ...
مشکل اینجاس هرجا اسم این توکن کلاه برداری بود ، امضای کریپتو لند هم بود ، درواقع ذینفع هستش ، از لحاظ حقوقی حتما به مشکل میخوره

Captive

لایک‌ها
16,664

متاسفانه شما اشتباه خودتون رو گردن کل سیستم میندازید، بدون هیچگونه تحقیق و صرفا با حرف یکی 2 نفر اقدام به اینکار کردید، بقیه تصمیم گیری ها و نظراتتون هم مثل همین کار شتاب زده و جهت دار است.

شما عضو فعال این انجمن هستید، در بدترین حالت میتوانستید به بخش بازارچه برید و با یک فرد قدیمی و معتبر تراکنش داشته باشید کسی که اعتبار و گذشته اش بیانگر همه چیز است.

Captive

لایک‌ها
16,664
کجا ازین بیتکوینها هست ما هم بریم پیدا کنیم؟
s507.gif

بیا برو اینجا ثبت نام کن بفرست معمولا یک روزه پولش تو حسابته. (از لینک رفرال من ثبت نام نکنی سرت کلاه میذارن)
سلام و درودی بی همتا خدمت رئیس سازمان بوس و اوراق بهادر :دی

داوود جان اینجا میتونی فرد مطمئن رو پیدا کنی.

@s.david.s

در این 2 پست من و دوست گرامی دیگری شما رو راهنمایی کردیم ولی شما فقط تشکر کردی و حتی سوال بیشتری نپرسیدی که باز بتونیم شما رو راهنمایی کنیم یه وقت سرتون کلاه نره، با تصمیم و علاقه خودتون رفتید جای دیگه حالا کل سیستم رو میخواهید بد کنید؟

نمیشه که :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Wing رو این صفحه معرفی کرده بود که امروز تو بازار منفی رشد کرد

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
مشکل اینجاس هرجا اسم این توکن کلاه برداری بود ، امضای کریپتو لند هم بود ، درواقع ذینفع هستش ، از لحاظ حقوقی حتما به مشکل میخوره
قطعا میتونه این یه طرح پانزی باشه، و من هم موافق برخورد هستم، ولی تجربه نشون داده آقایون بی‌دلیل با بی‌قانونی برخورد نمیکنن! این سایت رو عَلَم خواهند کرد و به همین بهانه کلی سایت و صرافی معتبر دیگه رو هم مسدود میکنن، و بعدش نورچشمی‌ها با کلی تبلیغات وارد عرصه خواهند شد ...
مثل بستن سایت‌های فیلم و بعدش بولد کردن فیلیمو و تلوبیون و ...
بستن یوتیوب و جا انداختن آپارات به ملت
بستن تلگرام بعدش بولد کردن سروش و گپ و ....

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

والا من که تازه کارم و کلا" دو هفته اس اومدم تو بازی رمز ارز ، با سه تا معامله فهمیدم داستان صرافی های ایرانی چجوریه و کلا" دکمه شونو زدم و اومدم بیرون.

بو میدن. بو
بوی ایرانی بازی میدن همه شون : ))))

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این بازار از این قرمزیها زیاد دیده اصلا مگه میشه ریزش توی بازاری وجود نداشته باشه کل جهان با یک ویروس 2 سال درگیر شده و نفت قیمتش به صفر رسید
اگر میخواید توی این بازار سود کنید همونقدر که فرصت در سبزی بازار هست بیشترش در قرمزی بازار وجود داره
فرصتهای خرید با در نظر گرفتن ریسک و خرید پله ای از دست ندید
زمانی که بیت 64k بود همه آرزو میکردن بیت بشه مثلا 44k که ورود کنن :) تا قدرت تصمیم نداشته باشی در زندگی به هیچ جا نمیرسی

#نظر شخصی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نصف روز نبودم تاپیک 10 صفحه رفت جلو ! یاد تاپیک بورس افتادم !

کدوم بازار هست که یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار خوبه» روند کل بازار صعودی بشه
یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار بده» روند کل بازار نزولی بشه

:)
ایران خودمون ! یک مسئولی میاد تو تلویزیون میگه کالای ایکس همه جا هست و فراروانه و قرار نیست گرون بشه
فردا ملت همیشه در صحنه و غیور هجوم میبرن و کالای ایکس رو تاراج میکنن تا جایی که کالای ایکس قیمتش میشه چند برابر !

بالا