وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
کیپتولند هم به مشکل خورده
حساب های بعضی هارو بسته ..
مراقب باشید
مراقب باشید
حدود سهماه پیش وقتی بیتکوین تو محدوده ۳۵هزار دلار بود، ایلان ماسک اعلام کرد تسلا معادل چند میلیون دلار بیت خریده ، و باعث شد حسابی پامپ بشه، و بعد از اون هم کلی شرکت و موسسه به تبعِ تسلا، روی بیتکوین سرمایهگذاری کردند و توی یه مدت کوتاه بیت تا ۶۴هزار دلار پیش رفت، و نوبت به اصلاح رسید.
وسط اصلاح ، ایلان ماسک یه توییت انتقادی زد و باعث شد اصلاح عمیقتر بشه و تبدیل به ریزش بشه ...
َحالا همه تقصیرها و نفرینها رو میفرستن سراغ مرد اول کارآفرینی و نخبه تکنولوژی ، ولی وقتی کمک به رشدش کرد کسی عین خیالش نبود و همه خودشون رو یه تریدر یا هولدر موفق میدیدن!
بنظرم این همه بیاحترامی بهش بیانصافی هست،
ایلان ماسک حق داره بعنوان یکی از سرمایهداران این ارز بهش انتقاد هم کنه ، و قرار نیست فقط بهبه و چهچه باشه ...
479 دلار منم اون تو موند
بنظرم این ماجرا هم یه جور تسویهحساب و رانت باشه و ضرر اصلیش برای کاربران بیچاره این صرافی خواهد بود ....کیپتولند هم به مشکل خورده
مراقب باشید
کریپتو لند نگه داشتی ؟479 دلار منم اون تو موند
انتظار نداشتم یه صرافی قدیمی و اسم و رسم دار به همین راحتی بپیچونه . گفتم دیگه اینقدر خرتوخر نیست که لازم باشه تتر رو به ریال تبدیل بکنم و این ته مونده رو هم بیرون بکشم ولی مثل اینکه بود
بعضیا با چه دل و جرئتی به عنوان کار اصلی با اینا کار میکنن ، من تعجب میکنم
مشکل اینجاس هرجا اسم این توکن کلاه برداری بود ، امضای کریپتو لند هم بود ، درواقع ذینفع هستش ، از لحاظ حقوقی حتما به مشکل میخورهسال پیش به این سایت و صرافی تندیس افتخار دادن، و حالا که بازار رمزارزها به طور بیسابقهای توی کشور داغ شده، یهو همهچی وارونه میشه ...
479 دلار منم اون تو موند
انتظار نداشتم یه صرافی قدیمی و اسم و رسم دار به همین راحتی بپیچونه . گفتم دیگه اینقدر خرتوخر نیست که لازم باشه تتر رو به ریال تبدیل بکنم و این ته مونده رو هم بیرون بکشم ولی مثل اینکه بود
کجا ازین بیتکوینها هست ما هم بریم پیدا کنیم؟
بیا برو اینجا ثبت نام کن بفرست معمولا یک روزه پولش تو حسابته. (از لینک رفرال من ثبت نام نکنی سرت کلاه میذارن)
سلام و درودی بی همتا خدمت رئیس سازمان بوس و اوراق بهادر :دی
داوود جان اینجا میتونی فرد مطمئن رو پیدا کنی.
قطعا میتونه این یه طرح پانزی باشه، و من هم موافق برخورد هستم، ولی تجربه نشون داده آقایون بیدلیل با بیقانونی برخورد نمیکنن! این سایت رو عَلَم خواهند کرد و به همین بهانه کلی سایت و صرافی معتبر دیگه رو هم مسدود میکنن، و بعدش نورچشمیها با کلی تبلیغات وارد عرصه خواهند شد ...مشکل اینجاس هرجا اسم این توکن کلاه برداری بود ، امضای کریپتو لند هم بود ، درواقع ذینفع هستش ، از لحاظ حقوقی حتما به مشکل میخوره
479 دلار منم اون تو موند
جواد slp چه حالی دادWing رو این صفحه معرفی کرده بود که امروز تو بازار منفی رشد کرد
Crypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com
من چند وقت پیش درمورد کریپتولند هشدار داده بودم.کیپتولند هم به مشکل خورده
مراقب باشید
ایران خودمون ! یک مسئولی میاد تو تلویزیون میگه کالای ایکس همه جا هست و فراروانه و قرار نیست گرون بشهکدوم بازار هست که یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار خوبه» روند کل بازار صعودی بشه
یک نفر توئیت کنه «فلان جنس بازار بده» روند کل بازار نزولی بشه