وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
سلام برای من زده 1تیکت زده 0.63 slim یعنی اگر خودش 20سنت باشه این0.63میشه 12سنت عجب ایراداپی
اون ارزش نداره ..
دنبال فروش عمومی بودم خط بعدی ! که من برنده نشدم
public sale
سلام برای من زده 1تیکت زده 0.63 slim یعنی اگر خودش 20سنت باشه این0.63میشه 12سنت عجب ایراداپی
عمور خیریه چیه ما خودمون اینجا فطریه واجبیمایردرآپ bag به تومان شد 26,656,000
صرف امور خیر میشه
ته پستت بنویس #نظر_شخصییعنی با این یوزر دیگه نمیتونم پست بفرستم؟
200صفحه رو مطالعه کرده ! میدونه از ایلان متنفریم ..حتما اینم میدونه ..ته پستت بنویس #نظر_شخصی
هرچی دلت خواست بگو دیگه هر چی بگی هیچکسی نمیتونه کاریت داشته باشه، این تگ از تمام مسئولیت ها مبرات میکنه
آقا جان اومدی مسخره کنی ؟ 200 صفحهه مطالعه کردی بعد نمیدونی #نظر_شخصی اینجا استفاده میشه برای چیه؟؟؟متوجه نمیشم؟
اوکیلطفا به پست بنده هم پاسخ ندید ، نقل قول هم نگیرید
تو ولت آوالانچ من bag رو کلا نشون نمیده ! حتی وقتی add token میزنم پیغام میزده اضافه شد ولی بازم تو لیست توکن های ولت نمیارهایردرآپ bag به تومان شد 26,656,000
صرف امور خیر میشه
یعنی چی؟
یعنی با این یوزر دیگه نمیتونم پست بفرستم؟
متوجه نمیشم؟
1.پس چیزی مطالعه نکردی سرسری رد شدیاولا که من 200 صفحه رو سریع خوندم و رد شدم کلمه به کلمه حفظ نکردم که!
دوما نظر من اصلا و ابدا غیرمرتبط نیست
سوما شورت و لانگ مفهوم خیلی ساده ایه کلا یک خط توضیح نداره چرا باید ندونم؟
حتما شما شامل ایردرآپ نشدی مثل اینکه به والت هایی که قبل از 15 آپریل ساخته شدن تعلق گرفتهتو ولت آوالانچ من bag رو کلا نشون نمیده ! حتی وقتی add token میزنم پیغام میزده اضافه شد ولی بازم تو لیست توکن های ولت نمیاره
اینم مثل توکن های ترون هست؟ یعنی چون آوالانچ ندارم bag رو نشون نمیده ؟
کاری به ایردراپ ندارم , وقتی bag رو از طریق add token اضافه میکنم باز هم در لیست توکن ها نمایش داده نمیشهحتما شما شامل ایردرآپ نشدی مثل اینکه به والت هایی که قبل از 15 آپریل ساخته شدن تعلق گرفته
نشدمsolanium.io/
چک کردید؟ برنده شدید ؟
من برنده نشدم
خخختحلیل دقیق
مشاهده پیوست 1240703
منو جزو امور خیر حساب کنایردرآپ bag به تومان شد 26,656,000
صرف امور خیر میشه