البته با تعیین استاپ لاس ۳۰ دلاریمن کلا نقد بودم . با یک چهارم نقدینگی وارد xvs شدم با فی 44.6 منتظر یک سود تپل هستم
البته با تعیین استاپ لاس ۳۰ دلاریمن کلا نقد بودم . با یک چهارم نقدینگی وارد xvs شدم با فی 44.6 منتظر یک سود تپل هستم
دقیقا کسی که نقدینگی زیادی داشته باشه سود توی این بازار مثل آب خوردنه واسش اما کسی که نقدینگیش پایینه بالاخره یه جایی کم میاره.چه سودهایی تا همین الان میشه گرفت، ماتیک 1 دلاری شد 2.15 در عرض چند ساعت.
دات 18 دلاری شد 27 و کاردانو 1 دلاری شد 1.60 و خیلی سودهای دیگه، حیف نقدینگیم ته کشیده
هیچی بیت هرچی تحلیل بود به پشمش حساب نکرد یه تکون اساسی خوردچه خبر بوده امروز
دقیقا کسی که نقدینگی زیادی داشته باشه سود توی این بازار مثل آب خوردنه واسش اما کسی که نقدینگیش پایینه بالاخره یه جایی کم میاره.
xvs روی 33 زدم تو گوششچه سودهایی تا همین الان میشد گرفت، ماتیک 1 دلاری شد 2.15 در عرض چند ساعت.
دات 18 دلاری شد 27 و کاردانو 1 دلاری شد 1.60 و خیلی سودهای دیگه، حیف نقدینگیم ته کشیده. برم ببینم میتونم هنوز جور کنم
انقدر نسوزان دل ما راxvs روی 33 زدم تو گوشش
forth روی 8 دلار نمیدونم کی بود دستش یکهو خورد فروخت نمودارش چک کنی خندت میگیره (خیلی دست شل بوده)
امروز یکی از زیباترین روزهای زندگیم بود فقط شانس بیارم روند صعودی ادامه دار باشه
اصلا فکرشو نمی کردم تا این حد ریزش داشته باشیم وگرنه تمبونم نقد می کردم برای امروز
خوشا به سعادتت برادر برای ما هم دعا کن این جور مواقع نقد باشیمxvs روی 33 زدم تو گوشش
forth روی 8 دلار نمیدونم کی بود دستش یکهو خورد فروخت نمودارش چک کنی خندت میگیره (خیلی دست شل بوده)
امروز یکی از زیباترین روزهای زندگیم بود فقط شانس بیارم روند صعودی ادامه دار باشه
اصلا فکرشو نمی کردم تا این حد ریزش داشته باشیم وگرنه تمبونم نقد می کردم برای امروز
سلطان xvs الان خوبه واسه ورود؟xvs روی 33 زدم تو گوشش
برای ورود به xvs دیر نیست چون توکن سوزی داره و درصد سود به دارندگان xvs کم کردن بنابراین مقدار کمتری توی صرافیها برای فروش گذاشته میشهسلطان xvs الان خوبه واسه ورود؟
من که 4 چنگولی اینایی که خریدم نگه میدارم یا سیخ داغ یا کباب کوبیده فرجادآقا به نظرتون دوباره نقد بشیم یا نه ؟ ممکنه دوباره ریزش در راه باشه ؟
آقا به نظرتون دوباره نقد بشیم یا نه ؟ ممکنه دوباره ریزش در راه باشه ؟
کاربر مجیکمشاهده پیوست 1241205
رو 55 با ته مونده نقدینگی چنتا دونه گرفتم انشالله خیر باشهبرای ورود به xvs دیر نیست چون توکن سوزی داره و درصد سود به دارندگان xvs کم کردن بنابراین مقدار کمتری توی صرافیها برای فروش گذاشته میشه
(درصد ریسک حتما در نظر بگیر ممکنه از همینجا قیمتش نصف یا کمتر بشه)